View Full Version : Шампоан с тривитаминол
bettyblackdewil
11-06-2011, 09:19
Тъй като знам, че тривитаминола е изключително полезен за косата се опитвам да намеря такъв шампоан.. Някой от вас ползва ли такъв, ако да от къде сте го взели, помага ли и т.н.
pressiana
11-06-2011, 09:23
Не мисля, че има такива шампоани ..
Няма такива шампоани . Можеш да си купиш тривитаминол и да си правиш отделно маски с него .
bettyblackdewil
11-06-2011, 09:30
Хмм.. четох някъде, че имало шампоан за коне с тривитаминол и Дженифър Анистън го ползвала, но не се знае дали е истина и реших да поразпитам тук там..
Амми аз не съм чувала,но можеш примерно,като си сложиш шампоан в шепата да сложиш и малко тривитаминол смисъл да ги смесиш.
Това за Дженифър и аз съм го чувала. Провери във ветеринарните аптеки за конски витамини или шампоан ,звучи супер налудничаво но не знам защо мисля че ще помогне :D
bettyblackdewil
11-06-2011, 10:23
Не е налудничаво.. ще проверя в зоомагазина от там си взимам обикновения тривитаминол.. Дано имат някакъв шампоан с него наистина имам нужда...
Няма шампоан с Тривитаминол!
Има шампоани с Хининова вода и се продават в аптеките.
Няма такъв шампоан, просто си вземи тривитаминол и си прави маски с него.
2miss4sixty8
11-06-2011, 12:45
аз ползвам.. но то не е шампоан.. няма такъв шампоан няма и да има тъй като тривитаминола не е за използване от хора, а за коне , овце и т.н. инжектира се за блясък и сгъстяване на козината на животните.. аз си правя маски с 4 лъжици тривитаминол 2 лъжици ром 2 лъжици хининова вода малко зехтин и може каквото искаш друго да си сложиш.. правя го от една година и косата ми расте първо страшно бързо второ е много лъскава и хубава и трето е страшно гъста .. при положение никога не е била няква уникална коса.. сега вече мога да кажа че е страхотна..
Mariq Yovcheva-Telbiyska
02-17-2014, 07:47
zdraveite,ne nqma takiva shampoani,no shte vi kaja az kak go praktikuvam:prez lqtoto si pravq vseizvestnata maska za kosa s trivitaminol,prez zimata slagam v cqla opakovka shampoan 20ml trivitaminol-razklashtam mnogo dobre i taka izmivam kosata 2 pati sedmi4no.NE poveche(poneje sashtestvuva opasnost ot obraten efekt varhu kosata ot eventualno predozirane).Efekta e bojestven!!!polzvam go ot dosta vreme(nqkolko godini).nadqvam se da sam vi bila polezna!!!hubav den.
The Cheetah
03-03-2014, 07:03
Няма такъв шампоан, просто си вземи тривитаминол и си прави маски с него.
+
December
03-03-2014, 08:57
Всъщност има такъв (подобен) шампоан в Америка. Научих за него докато гледах някои hair care видеа в youtube.
Казва се tail and mane и изглежда така с кончета на опаковката ;д
http://2.bp.blogspot.com/-Ta99AAA5G4Q/UgvXgqpFT5I/AAAAAAAAEpY/N1WMnzMQbtA/s1600/IMG_3621.jpg
Не знам дали точно тривитаминол има в него, но се води за коне, така че предполагам има нещо свързано с това което ние тука използваме за маски. Чувала съм,че е много евтин,но има много доволни от него...
anonim4e2
03-03-2014, 10:18
http://4sale.exsitee.com/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0
аз използвам това.2 пъти в седмицата максимум.
Според мен действа малко по-добре от хининовия шампоан.За съжаление не знам от къде можеш да си го купиш в България.Случайно попаднах сега на този сайт докато търсех снимка на шампоана.
Правила съм си маски с тривитаминол в продължение на няколко години,шампоана има почти същия резултат,косата се сгъстява,защото расте нова,по-дълга е...
но понеже е шампоан предполагам,че е съставките са по-разредени и затова не очаквай абсолютно същите резултати за същото време като при тривитаминола.