PDA

View Full Version : детска педагогическа стая

PamelaIvanova
11-06-2011, 13:52
Някой от вас бил ли е там и защо? Утре сутринта ме викат и се чудя какво ще ми се случва ;д (за кражби, притежание на наркотици и сбиване, ужас)

Fiction7577
11-06-2011, 14:51
Трололололоо...

elii94
11-06-2011, 16:57
Ще те изнасилят, може би.

zlatit0o
11-06-2011, 17:28
Леле :lol: :lol:

iiordanova
11-06-2011, 17:56
Аз никога не съм ходила.
Но предполагам,че не е много приятно.
А това,което си написала хич не е хубаво. Замисли се само за какви неща става въпрос.
КражбИ-не една,а много?! ОМГ,не знам на колко си,ама момиче да краде звучи много тъпо.
Притежание на наркотици?! Не знам използвала ли си наркотиците или само си ги държала в теб,ама наркотиците са една смърт. Ти си мислиш,че е яко,ама след време няма да ти е.
Сбиване.. Тука няма да коментирам,защото на всеки му се е случвало да се бие с някой. Включително и на мен.
Не искам да те поучавам или да ти наливам акъл. Просто се замисли колко потъваш.. И се замисли крадла ли искаш да си за в бъдеще или да си работиш каквото желаеш.

Pamaa
11-06-2011, 18:19
да, да.. а сега ще кажеш, че си откраднала наркотици и после за тва си се била :-o :-o

bloodyF
11-06-2011, 19:09
яки филми :razz:

няква макс. 18 годишна кифла, която краде, друса и се бие....
trolling in the deep :lol:

IlovEmyPuffYToY
11-06-2011, 19:55
Ама ти сериозноо ли? Не знам, на мен ми приличаш на фолк-певица. Фолк-певиците изкарват мн кинти, ама си е верно, че тия кинти все едно са крадени, защото музиката им не струва :? Както и да е, не ти вярвам, защото май си кифла :lol:

bebzgirl
11-06-2011, 20:41
Ама ти сериозноо ли? Не знам, на мен ми приличаш на фолк-певица. Фолк-певиците изкарват мн кинти, ама си е верно, че тия кинти все едно са крадени, защото музиката им не струва :? Както и да е, не ти вярвам, защото май си кифла :lol:

Ти направи най безмисления коментар ever ! По въпроса - мацка яко си затънала.Помисли си какво ще правиш с себе си.Детска педагогическа ти е най-малкият проблем !

IlovEmyPuffYToY
11-06-2011, 20:43

Ти направи най безмисления коментар ever ! По въпроса - мацка яко си затънала.Помисли си какво ще правиш с себе си.Детска педагогическа ти е най-малкият проблем ! A ти първо се научи да пишеш ;) пише се най- с тире ;) Хайде не ме учи мен, тъй като темата очевадно е трол ;)
Също се пише и безсмисления със с :lol: :lol: ОМГ мн не знаеш как да пишеш

skate
11-06-2011, 20:50
просто не ходи

HolyShit
11-06-2011, 21:07
Една чикия бий преди това и нека училището потъне в сперма да се издавят всички.

Успех,дано ти помогнах със съвета си! :)

bebzgirl
11-06-2011, 22:25

Ти направи най безмисления коментар ever ! По въпроса - мацка яко си затънала.Помисли си какво ще правиш с себе си.Детска педагогическа ти е най-малкият проблем ! A ти първо се научи да пишеш ;) пише се най- с тире ;) Хайде не ме учи мен, тъй като темата очевадно е трол ;)

Човек и за най-малките грешки се хващате ! Темата може и да е трол,ама не са един или двама тези,които са ги заплашвали с тая педагогическа стая ;)

IlovEmyPuffYToY
11-06-2011, 22:34

Човек и за най-малките грешки се хващате ! Темата може и да е трол,ама не са един или двама тези,които са ги заплашвали с тая педагогическа стая ;) Eми като са го отнесли, ще си търпят последствията .... Айде, аз си лягам, че не ми се спори...

Jessie
11-07-2011, 08:11
Кражби?
Дрога?
Побой?

:lol:

Излез от филма. И аз в даскало обичах да тупанисвам тоя и оня, нищо, че и аз съм момиче, ма чак кражби и дрога... Too much Oragne County ги гледала. :lol:

maksimal
11-07-2011, 11:28
Преди влизахме в магазините с 1 лев... А сега? Сега? Сега са сложили камери навсякъде мамка му.. :D