Влез

View Full Version : Какъв съм аз за нея ?

Vampresian
11-06-2011, 17:17
Благодаря ви за отговорите! Помогнахте ми , а сега как да изтрия темата или администраторите го правят ?

Sh@d0w
11-06-2011, 17:22
Махни ги тия глупости с наклоненото в началото и края, да не си Ран Босилек...

Както и да е. Не знам защо се двоумиш какво изпитва към теб. При положение, че прекарвате толкова много време заедно, винаги когато можете, че я прегръщаш и тя теб спокойно, особено жеста с крачето... просто си личи.

Понякога момчетата наистина не зацепваме, ама недей ни излага така.

pitfall
11-06-2011, 17:28
А след като си й казал, че според теб между момиче и момче не може да има истинско приятелство, тя успори ли този факт? Защо просто не я попиташ дали чувствата й към теб са само приятелски, рискуваш, защото можеш да загубиш приятелството й, но по-добре да опиташ.

Vampresian
11-06-2011, 17:41
Ще го направя , но първо искам да разбера дали има истински чувства към мен , а не просто приятелско увлечение , защото искам нещо наистина сериозно и то с нея.

Goddess
11-06-2011, 17:46
Ще го направя , но първо искам да разбера дали има истински чувства към мен , а не просто приятелско увлечение , защото искам нещо наистина сериозно и то с нея.

И как ще го разбереш ако не преминеш към разговор ? Ние не можем да ти кажем. Твърдиш, че си се въздържал до момента да не се влюбиш в нея, но получи ли се - ще се влюбиш. Това звучи абсурдно, ти вече си влюбен. :) И единственото, което губиш в момента, е време. Няма какво да го отлагаш, поговорете на тази тема открито.

Vampresian
11-06-2011, 17:50
Целта ми на темата е да разбера какви са впечатленията ви , дали това са признаци за някакви чувства.

Goddess
11-06-2011, 17:53
Целта ми на темата е да разбера какви са впечатленията ви , дали това са признаци за някакви чувства.

На чувства - не знам. На привличане - със сигурност. Момичето явно се чувства спокойна и сигурна в компанията ти. А и Sh@d0w ти го каза много добре...какво трябва да направи повече, за да зацепиш и да не ти се налага да търсиш чужди впечатления..

2miss4sixty8
11-06-2011, 18:07
кажи и за чувствата си само ако си сигурен че тя има нещо към теб.. в противен случай ще развалиш хубавото ви приятелство

Vampresian
11-06-2011, 18:13

На чувства - не знам. На привличане - със сигурност. Момичето явно се чувства спокойна и сигурна в компанията ти. А и Sh@d0w ти го каза много добре...какво трябва да направи повече, за да зацепиш и да не ти се налага да търсиш чужди впечатления..
Проблемът се състои в това , че има моменти , когато чувствам , че не ме приема по-специално , може би е 50 на 50.

Vampresian
11-06-2011, 18:16
кажи и за чувствата си само ако си сигурен че тя има нещо към теб.. в противен случай ще развалиш хубавото ви приятелство
Съгласен съм , че трябва да съм наясно с това тя какво мисли , преди да разговаряме директно.За приятелство тук не може да става на въпрос , защото или ще сме заедно или ще сме ''по-близки, познати''.

anonymous708973
11-06-2011, 18:23
Целуни я. Ако се дръпне, я питай "Какъв съм ти?".
Ако каже, че не знае, кажи й да разбере и да те потърси и си тръгни. Идея си нямаш колко действа.

cigarettekisses
11-06-2011, 18:23
Не е съвсем ясно как те приема от това,което си написал.
Възможно е да те харесва или просто си и супер близък

Vampresian
11-06-2011, 20:30
Ако каже, че не знае, кажи й да разбере и да те потърси и си тръгни. Идея си нямаш колко действа.
Мисля , че това по-скоро би я шокирало и би довело до обратен ефект.По-скоро бих я попитал нещо от сорта : Взаимоотношенията между нас само на приятелство ли се основават или има нещо по-специално.

Razor93
11-06-2011, 21:37
Според мен момичето се колебае, и тя не знае какъв си за нея. Подходът ти към нещата е прекалено наивен. Трябва малко "по-така" да се действа в подобна ситуация, ти някак си ми се струваш прекалено скучен и официален, съдейки по начина, по който пишеш и разсъждаваш. Може и да не е така естествено, но с такова впечатление останах. Може би това е причината, бъди малко по-непредсказуем и не влагай чак толкова мисъл във всичко. Аз лично подкрепям съвета на PinkPan7her, не може да сте толкова близки, да се прегръщате и т.н. и същевременно да сте само приятели, неестествено е. Целуни я, пък каквото ще да става. ;)

Vampresian
11-06-2011, 22:23
Според мен момичето се колебае, и тя не знае какъв си за нея. Подходът ти към нещата е прекалено наивен. Трябва малко "по-така" да се действа в подобна ситуация, ти някак си ми се струваш прекалено скучен и официален, съдейки по начина, по който пишеш и разсъждаваш. Може и да не е така естествено, но с такова впечатление останах. Може би това е причината, бъди малко по-непредсказуем и не влагай чак толкова мисъл във всичко. Аз лично подкрепям съвета на PinkPan7her, не може да сте толкова близки, да се прегръщате и т.н. и същевременно да сте само приятели, неестествено е. Целуни я, пък каквото ще да става. ;)
Пиша така , защото смятам , че трябва да се пише грамотно и със смисъл.Иначе съм доста забавна и комплексна личност.Спортувам , излизам , обичам да се шегувам, комуникативен съм и т.н. , но да не се обяснявам за себе си.Има нещо , за което си прав и , което срещнах и в други коментари , а именно това е , че трябва да поставя въпроса конкретно.

Vampresian
11-06-2011, 22:30
Преди няколко дни например искаше да си купи нещо от един магазин и на излизане каза "Къде ни е колата?" съвсем неволно , после предложи да хапнем нещо , че бяхме изморени от лекции , аз казах "Абе аре бе ше си ядеме в нас" , а тя леко се засмя и каза "Ха в нас :) "

robles
11-07-2011, 00:53
С разговор нещата биха станали много по-неловки, не знам кое ще му е готиното да се обеснявате.

Пантерата ти каза- целуни я просто, дори да се дръпне, после е много по-вероятно и двамата да се правите, че не е станало, а и ще избегните тъпите разговори и дългите обяснения...

А понякога момичетата предпочитаме лекото нахалство пред вечното кавалерство.

jghgh
11-07-2011, 05:14
За нея може би си глупака, който е френдзоннала, понеже не се държи смело, а се чуди к'во да прави и се държи като ... приятел.

gabsit000
11-07-2011, 07:20
ами ти трябва да направиш първата крачка,за да разбереш дали тя има някакви чувства към теб,щом сте си толкова "близки" и тя не се дърпа,значи има нещо,нито едно момиче няма да се държи така с момче,без да има симпатии към него..може би и тя те чака теб да види имаш ли интерес към нея,все пак си момче,прояви кавалерство и давай смело...

DeaD_SouL
11-07-2011, 08:22

+1