View Full Version : За презервативите...
Надявам се в темата ми да отговарят главно по-големи и по-опитни момчета.
Имам проблем. Не знам колко голям и до колко е сериозен, ама си е проблем. На психическа основа е. Случи се така, че разбрах, че имам проблеми с половите органи и няма нищо общо с болестите предавани по полов път. Тва го осъзнавам напълно, също си спомням, че проникването е готино нещо, НО след този проблем нещо ми стана. Не знам страх ли е какво е.. Прави ми се секс, а не искам да правя. Тук се намесват и разни принципи, понеже си бях наумила да правя секс с някой, в който съм сигурна и могат да ни се получат нещата (говоря за връзка, нали..).
Напълно осъзнавам и че чувството от проникването е хубаво нещо, просто в главата ми е набит кофти филма от ръчкането на гинеколога и гадното "стъргане".. Знам, че всяка жена ходи на гинеколог, знам, че има жени с по-сериозни проблеми от моите, просто не знам как да престана да се филмирам. За проблема ми, знам, че ще се оправи, тва не ме притеснява. Не ме питайте кво ми е, няма значение. Въпроса е в секса..
Както казах по-горе проблема няма общо с венерически болести. По принцип държа да правя секс с презерватив. Тва обаче за някои момчета/мъже явно е проблем. Някои ми искат "основателна причина за да правя секс с презерватив". И двете главно основателни причини да го правят костюмирани явно за тях не са такива.
Искам да знам толкова ли е фрапантна разликата за вас, за бога. И по-важно ли е да си държите на ината, вместо да се съобразите с момичето ? По-трудно е да излезеш от такъв филм, отколкото да си сложиш презерватив... или "тва си е мой проблем".
Вие как постъпвате когато не сте на едно мнение с момичето за ползването на презервативи ? И наистина ли ви е толкова приятно когато момичето ви угажда на акъла и по време на секс мисли само за тва да не стане нещо и е по-спекана ?
SisiStrange
11-07-2011, 03:15
Човек, който се опъва за нещо такова е:
а/ безотговорен;
б/ егоист;
в/ мухльо.
Според мен, такъв човек не заслужава да му даваш секс, камо ли пък да му угаждаш с риск за себе си. И си помисли, че накрая контрата остава у теб.
Разликата наистина е голяма и без презерватив е по-хубаво, но ако не можеш или не искаш да пиеш хапчета не си струва риска.
Като не иска да ползва презерватив, посочваш му къде е вратата и готово. Толкова е просто.
IseeDEADbodies
11-07-2011, 06:25
Бъди инат и ти, в крайна сметка оня губи... Е и ти де, ама на момчетата им е по-гадно (уж) :D. Хората тестове си правят преди да почнат да го правят без, а имат уж сериозни връзки. К'во остава за някой в който не си 100% сигурна.
anonymous708973
11-07-2011, 07:00
Човек, който се опъва за нещо такова е:
а/ безотговорен;
б/ егоист;
в/ мухльо.
г/всичко посочено.
Ако ми се случи и почне да ми спори на средата на занятието... връчвам му гащите и го моля да затвори вратата от външната страна. Не правя компромиси с това. Който за квато иска да ме мисли. Това си е моето здраве, моето тяло и после аз ще треперя като побъркана. Ако ще.
thefreak
11-07-2011, 07:11
Много по добро е чувството без презерватив няма спор.
Като искаш със, казваш искам със и точка.
Не разбирам какъв е проблема?
gabsit000
11-07-2011, 07:29
Като не иска да ползва презерватив, посочваш му къде е вратата и готово. Толкова е просто.
именно,когато не се вслушва в моите искания,как и аз да отговоря адекватно на неговите,просто няма как да стане...
Shturrrche88
11-07-2011, 08:01
Не съм мъж, но все пак ще отговоря.
Никога не съм правила компромис в това отношение. Вярно, че и на мен ми е по-готино, когато секса е без презерватив. Но ако партньора ми е нов (което не ми се е случвало повече от 5 години), няма как да стане, каквито и "основателни" за него доводи да ми извади. Здравето няма кой да ти го подари, че да го подритваш...
И аз не съм мъж,но имам опит по темата и ще ти отговоря.
Наистина презервативите променят коренно усещанията,дори и за мен.Не ги харесвам и с приятеля ми не използваме.Ако си имаш сериозен приятел може да минеш на хапчета,но мисля,че случая не е такъв.Дръж си на мнението,ако е само за секса и наистина не вярваш на човека,с който смяташ да го направиш.Не си рискувай здравето само заради това,че на някой ще му се затъпи усещането малко..ако наистина му пука за теб и има акъл в главата ще се навие.Ако не,по-добре търси друг.
Бъди безкомпромисна в това отношение, защото здравето е по-важно от 20 мин удоволствие. И на мен колко са ми мрънкали, че искат без и нз си какво... но не ги огрява.. няма начин, защото както каза Пантерката "моето тяло, моето здраве..." Ако дадено момче има поне малко сексуална и здравна култура даже ще настоява да е с презерватив!
DragonLady
11-07-2011, 10:19
Дръж си на принципите! Като не иска със ще си остане на сухо. Все пак после ти ще надуеш корема, ако не дай си боже стане фала, а не той ;)
Аз лично бях направила компромис в това отношение заради мъжа до мен, и да беше си в пъти по хубаво и за двамата, но после като ми закъсня с 4 дни, аз треперих 2 часа какъв ще е резултата от теста за бременност, а не той ;)
Така, че недей ми следва примера и да правиш компромиси. Спазвай си принципите!!!
Аз винаги съм била безкомпромисна в тва отношение. Не се панирам, че може да забременея, а няма как да имам голямо доверие на нов партньор. Така, тва ясно, просто винаги съм се чудила на тия, които са твърдо против слагането на презерватив. Все едно ще си слагат не знам кво.
С бившия ми имах такива проблеми и бяха седнали двамата с 15 годишната ми братовчедка да ми разправят кво яко било и т.н. Аз тогава му казах, че ако му е такъв проблем да си намери някоя, на която не й пука. Пробвала съм и без, не мога да кажа, че е кофти или нещо подобно, ама имах вече сериозна връзка с момчето. Дори когато аз съм искала без презерватив, той е настоявал да ползваме.
Обаче сега след тези проблеми, дори не знам как ще се отпусна да правя пак секс, кво остава ако е без презерватив. Филма в главата ми да не лепна нещо и пак да ходя по гинеколози направо ме побърква. А шибаните лекари само ме изнервят допълнително, поради простата причина, че ми дават час за гинеколог за месеци напред и аз няма какво да направя, освен да чакам и да умирам от притеснения.
Да, да и ти си момче и го казваш това, нали? Много ти е приятно да слагаш тази гумичка.. хе-хе.. ок. жив и здрав. :) Ако иска с кондом - ок иска. Ако (учтиво, културно,възпитано, сериозна връзка) помолиш за без и ако не иска без и да те заплашва и да не те заплашва, че няма да ти пусне, да ти показва врати... хм.. и какво като не ти пусне? Голяма работа? Чао и приятен ден и готово. Един път , два пъти, три пъти.. хм.. риби в морето колкото искаш. Докато не се напаснеш с когото трябва. След като сте били заедно година, две, три да ти разправя тия работи... да ти ги каже на месец, два връзка.. ок.. Защо си мислите, че като ви кажат - няма да получите секс така и така, защото това и това... на другия ще му стане тъпо и т.н и че вие контролирате нещата? Толкова е просто.
Rebirthing
11-07-2011, 15:45
Irti, по-големи глупости не бях чела скоро.
Много лесно е да говориш така когато ти НЕ си човека който ще надуе корема или не си на мястото на момичето което ще се тъпчете с химия / т.е противозачатъчни / . Един мъж който мисли само за собствения си кеф и не разбира рисковете от правенето на секс без предпазни мерки и не може да поеме последствията от това е пълен нещастник. Мъже с подобно мислене явно смятат жената за парче месо. Доста неуважително е.
Не става въпрос за уважение или не. А затова, че те заплашват и т.н и т.н. Мисълта ми е като ти откажат секс и какво от това? Ти да правиш всичко за даден човек, да се грижиш, да му осигуряваш всичко.. не говоря затова да го черпиш едно кафе, а затова каквото и да стане да го превъзмогнеш и оправиш. И да помолиш даден път и да ти обяснят тези неща. Виж ми мненията и виж с каква жена съм ходил и за тези години сме го правили без кондом и то по нейно желание, защото знае, че каквото и да стане ще се справим. Пак казвам не говоря за тези малките на по едно кафе, вечеря, кино или нещо такова. А това човека да работи и да отидеш при него, ако се наложи и ако няма къде да се подслониш.
Дали са глупости или не.. за теб са добре, няма ядове. Това е от моите очи, а и не искам да се препокрива с твоите.
"ти НЕ си човека който ще надуе корема или не си на мястото на момичето което ще се тъпчете с химия / т.е противозачатъчни / "
Но аз съм човека, който ще помогне и ще се застъпи за нея винаги и ще осигури всичко, ако стане нещо.. и това тя, ако го знае не виждам къде е проблема..
Rebirthing
11-07-2011, 16:03
Irti, хубаво е, че би поел отговорност каквото и да се случи, НО не всички са като теб. Даже повечето не са, честно казано.
Пък и има един друг момент в който примерно един мъж е готов да поеме отговорноста, но половинката му не е готова.
Авторката явно е момиче което няма сериозна връзка, а секса с различни момчета и то без презерватив може да доведе до редица неприятни последици, визирам болести предавани по полов път.
Аз подкрепям секса без презерватив между двама моногамни и отговорни млади хора, но не мога да приема разни ебачи да не се "костюмират" , защото така им е скимнало...
Аз визирам двойките, които са напълно сериозни, с някаква цел в живота и най-важното - двамата са готови за каквото и да е било.
С различни и чести момчета/момичета - разбира се с качулката. Спор няма.
Може би съм бил малко неясен в началото, но надявам се да сме се разбрали.
Авторката явно е момиче което няма сериозна връзка
Така е.
Аз подкрепям секса без презерватив между двама моногамни и отговорни млади хора, но не мога да приема разни ебачи да не се "костюмират" , защото така им е скимнало...
На същото мнение съм и само при такива обстоятелства бих го правила без. Не мога да разбера така наречените некостюмирани ебачи от инат. И оправданието "Аз я познавам". Ти може да я познаваш, ама знаеш ли с кой кво е правила и т.н..
Почвам да си мисля, че много навътре ги приемам нещата... :?
Не го приемаш навътре. На този етап се опитваш да се опазиш максимално в тези шибани времена.
Ей за тук само с шлиферо, да нема после ядове, заради неква сополива муфа
anonymous708973
11-07-2011, 17:35
Проблемът е, че има пикльовци, които нито са ти на годините, нито на опита, нито на разбиранията и единственото, което гледат, е да си начешат крастата, било то за сметка на жената до тях.
Irti, никого не бих заплашвала и прочее. Просто уважително, възпитано и прочее ще му кажа, че аз секс без презерватив няма да правя. Ако ми се размрънка, почне да ми носи от 10 кладенеца вода и да ми се сърди, тогава ще му посоча вратата.
thefreak
11-08-2011, 13:15
Проблемът е, че има пикльовци, които нито са ти на годините, нито на опита, нито на разбиранията и единственото, което гледат, е да си начешат крастата, било то за сметка на жената до тях.
Irti, никого не бих заплашвала и прочее. Просто уважително, възпитано и прочее ще му кажа, че аз секс без презерватив няма да правя. Ако ми се размрънка, почне да ми носи от 10 кладенеца вода и да ми се сърди, тогава ще му посоча вратата.
Е да де ама аз не познавам такъв дето ще откаже секс точно в леглото точно за една гума. Ако се е стигнало до там, който и да е ще го помисли, ще го помисли, па ще си каже пак е секс.
За това казвам че момичето трябва да настоява пък момчето просто ще се съгласи.
Е да де ама аз не познавам такъв дето ще откаже секс точно в леглото точно за една гума. Ако се е стигнало до там, който и да е ще го помисли, ще го помисли, па ще си каже пак е секс.
Има много тарикати ;) Великата реплика "Нямам презерватив, не ползвам такива работи, за кво ми е да имам..". Оказва се, че и момичето няма, а пича все едно само на тва се надява, за да се почне с "И ся кво правим...не виждам кво ще ти стане ако един път го направим без, а за следващия път ще знаем"... един вид почва да я кара да се чувства супер тъпо заради тва и му убива кефа. Не знам.. тънки манипулации.
Тук бих се засилила и към въпроса, според вас длъжно ли е момчето да има презерватив винаги или и момичето трябва да носи. Питам, щото знам, че има различни разбирания по темата.
thefreak
11-08-2011, 14:09
Има много тарикати ;) Великата реплика "Нямам презерватив, не ползвам такива работи, за кво ми е да имам..". Оказва се, че и момичето няма, а пича все едно само на тва се надява, за да се почне с "И ся кво правим...не виждам кво ще ти стане ако един път го направим без, а за следващия път ще знаем"... един вид почва да я кара да се чувства супер тъпо заради тва и му убива кефа. Не знам.. тънки манипулации.
Тук бих се засилила и към въпроса, според вас длъжно ли е момчето да има презерватив винаги или и момичето трябва да носи. Питам, щото знам, че има различни разбирания по темата.
Длъжни са и двамата да имат презервативи...
Тарикати може да има, не виждам проблем обаче, ако момичето си държи на своето.
anonymous708973
11-08-2011, 17:27
Абсолютно не смятам, че е само мъжко задължение, но честно казано, от доста време не съм носила в себе си.