Влез

View Full Version : Пра баба ми почина

dinqta
11-07-2011, 15:43
Здравейте, хора днеска пра баба ми почина.. направо още немога да осъзная какво се случи.. дори помагах за някои работи относно погребението но съм много зле помня как я погребаха направо бях в шок защото си мислех(още мисля) ако видя как моята майка я погребват така направо не ми се мисли.... мисля че може би е от възрастта ми на 14 години съм.... утре мисля да не отивам на училище защото съм много зле неадекватен.. майка ми вика ще отиваш но немога просто още съм в шок помогнете ми какво да правя за да се оправя :smt100

SmilezZz
11-07-2011, 15:50
Приеми това , че смъртта си е нещо нормално. Няма какво да направиш в случая. Знам , че е гадно , но се преодолява. Не мисли за такива неща , продължи напред.

brainlessrockbaby7
11-07-2011, 16:03
Много съжалявам за това което се е случило. Няма какво да направиш, с времето ще се успокоиш. Незнам с какво друго мога да помогна, но ако се разсеиваш например с приятели ще ти е по добре..;*

Fiction7577
11-07-2011, 20:04
Разбирам те.

Когато бях в 3 клас дядо ми почина, а в четвърти (на същата дата, година по-късно) почина и баба ми. Много тежко го преживях. Сега като се сетя за тях, винаги ми текват сълзите. Нормално е, тези хора си ги обичал и винаги ще ги обичаш, макар и да не ги виждаш.

Опитай се да го преглътнеш и приеми смъртта като част от живота. Радвай се на живота и на близките си, защото за съжаление, винаги оценяваме нещо чак когато го изгубим.

SHPAIdURmeN
11-07-2011, 21:09
За съжаление не мога да ти помогна(Понеже имам малко по твърд характер) но знам как се чувстваш защото по-далечния ми дядо почина и най лошото заради жена му сестра му не можеше дори да отиди на погребението (така стана и привсички) :x

sToyAncHo
11-08-2011, 07:00
майка ми вика ще отиваш но немога просто още съм в шок

Майките са ебахти тъпите :x Няма да идеш много ясно :) Щом ще седиш и ще клюмаш на чина и ще ти е тъпо :?

didenceeto
11-08-2011, 08:50
Това е живота, един дълъг ден, който свършва.
И моя дядо почина миналата година, тежко ми беше, защото само той ми беше останал :(. Но живота продължава, болката ще отмине.
Един ден и нашият ден ще свърши. Тогава няма да искаме някой да плаче за нас, защото ще сме на едно по-добро място.

Мойте съболезнования за баба ти.

xILoveMyselfx
11-08-2011, 20:11
Кажи на майка ти, че не се чувстваш добре и може да те остави във вас.

Mi6inka
11-09-2011, 06:43
Моите съболезнования. Ще се оправиш..нормално е да си в шок и да мислиш само за това в момента. Особено ако за 1ви път присъстваш на погребение.