View Full Version : Пра баба ми почина
Здравейте, хора днеска пра баба ми почина.. направо още немога да осъзная какво се случи.. дори помагах за някои работи относно погребението но съм много зле помня как я погребаха направо бях в шок защото си мислех(още мисля) ако видя как моята майка я погребват така направо не ми се мисли.... мисля че може би е от възрастта ми на 14 години съм.... утре мисля да не отивам на училище защото съм много зле неадекватен.. майка ми вика ще отиваш но немога просто още съм в шок помогнете ми какво да правя за да се оправя :smt100
SmilezZz
11-07-2011, 15:50
Приеми това , че смъртта си е нещо нормално. Няма какво да направиш в случая. Знам , че е гадно , но се преодолява. Не мисли за такива неща , продължи напред.
brainlessrockbaby7
11-07-2011, 16:03
Много съжалявам за това което се е случило. Няма какво да направиш, с времето ще се успокоиш. Незнам с какво друго мога да помогна, но ако се разсеиваш например с приятели ще ти е по добре..;*
Fiction7577
11-07-2011, 20:04
Разбирам те.
Когато бях в 3 клас дядо ми почина, а в четвърти (на същата дата, година по-късно) почина и баба ми. Много тежко го преживях. Сега като се сетя за тях, винаги ми текват сълзите. Нормално е, тези хора си ги обичал и винаги ще ги обичаш, макар и да не ги виждаш.
Опитай се да го преглътнеш и приеми смъртта като част от живота. Радвай се на живота и на близките си, защото за съжаление, винаги оценяваме нещо чак когато го изгубим.
SHPAIdURmeN
11-07-2011, 21:09
За съжаление не мога да ти помогна(Понеже имам малко по твърд характер) но знам как се чувстваш защото по-далечния ми дядо почина и най лошото заради жена му сестра му не можеше дори да отиди на погребението (така стана и привсички) :x
sToyAncHo
11-08-2011, 07:00
майка ми вика ще отиваш но немога просто още съм в шок
Майките са ебахти тъпите :x Няма да идеш много ясно :) Щом ще седиш и ще клюмаш на чина и ще ти е тъпо :?
didenceeto
11-08-2011, 08:50
Това е живота, един дълъг ден, който свършва.
И моя дядо почина миналата година, тежко ми беше, защото само той ми беше останал :(. Но живота продължава, болката ще отмине.
Един ден и нашият ден ще свърши. Тогава няма да искаме някой да плаче за нас, защото ще сме на едно по-добро място.
Мойте съболезнования за баба ти.
xILoveMyselfx
11-08-2011, 20:11
Кажи на майка ти, че не се чувстваш добре и може да те остави във вас.
Моите съболезнования. Ще се оправиш..нормално е да си в шок и да мислиш само за това в момента. Особено ако за 1ви път присъстваш на погребение.