PDA

View Full Version : Oбилно изпотяване на студено време

littlewhitedress
11-07-2011, 18:49
Понеже съм нова тук,но ме тормози един много неприятен проблем и исках да ми помогнете ако можете :( Постоянно се потя,дори когато е студено и след малко усещам,че съм потна,ползвам дезодорант,но не помага,кажете нещо ефикасно срещу проблема ми без да е вредно :(

Wwwooow
11-07-2011, 19:00
Одорекс део

http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5

n3ri7ka
11-07-2011, 20:19
какъв дезодорант ползваш? Пробвай различни.. аз ползвам Нивеа black and white (синия) и съм много доволна. Преди това използвах Гарниер, но имах чувството, че ме кара повече да се потя, ужасен беше. Та може да е от дезодоранта..
носи повече памучни блузки, тениски и т.н., задължително си взимай душ преди да легнеш, за да измиеш дезодоранта, за да не пречи на кожата ти да диша през нощта. Също не ползвай душ гелове и ароматизирани сапуни (от личен опит знам, че те карат да се потиш повече, особено душ-геловете на Avon), ползвай бебешки сапун Тео или някакъв друг.

Друго за което се сещам- ако имаш няколко излишни килограма също може да са причина.
Ако се сетя още нещо ще пиша, надявам се да съм помогнала.

n3ri7ka
11-07-2011, 20:20
сетих се и, че ако цикълът ти е нередовен ти влияе на организма и те кара да се потиш.. особено ако не ти идва дълго време.

А ти докато седиш ли се потиш или при движение?

shell
11-08-2011, 19:47
Аз,когато се потя без да е горещо или да съм спортувала е от нерви :?