View Full Version : Проблем с вечерния час...
Mimito1991
11-07-2011, 19:28
Здравейте,
Проблемът ми е,че наще ме карат да се прибирам в 9, а съм на 16 години и мисля,че имам право да се прибирам малко по-късно.Имам си гадже и ме е срам да му кажа,че наще искат да се прибирам толк0ова рано и понякога имам чувството,че може да се разделим заради това,че нашите не ме пускат никъде и когато той ми каже да ходим някъде,аз се правя,че не ми се ходи и почваме да се караме.. мн ми е гадно така :(
Jus7DreamBoy
11-07-2011, 19:31
ОМГ ... ако гаджето ти ще те зареже заради това че те пускат само до 9 на вън смятай кво гадже ти е .. хаха
Иначе говори с вашите и ако те преценят ще те пускат до по късно!
п.п По добре кажи на гаджето си .... няма нищо срамно ...
Mimito1991
11-07-2011, 19:39
Той не ми е казвал,че ще ме зареже заради това .. просто много ме е срам,да му го кажа,че ме пускат до 9 и затова си измислям че не ми се ходи някъде си и той се сърди .. и така.. не знам как да му кажа..
Fiction7577
11-07-2011, 20:00
Като за начало - говори с родителите си. Обясни им как се чувстваш, може да се направи компромис, стига да ти имат достатъчно доверие.
За момчето - кажи му истината. Като му казваш, че не ти се ходи, той си мисли, че не ти е приятно с него. От там нататък приятеля ти да приема нещата както иска, но ако е свястно момче, ще разбере.
мм явно вашите ти нямат доверие .. Вечерния час е за да ти съсдадът навик да се прибираш у вас когато трябва .. Затова покажи им че разбираш .. Когато ти кажат 9 ти се прибери в без 10 ... Така те ще разберат че може да ти имат доверие и няма да имаш проблем с вечерния час .. И с нищо друго като цяло ..
За момчето . - ще те разбере ако наистина държи на теб.. ако ти напраши проблем значи е глупак
:) :)
anonymous708973
11-08-2011, 06:28
Само когато си с него, ли те карат да се прибираш в 9 или попринцип?
SmilezZz
11-08-2011, 06:37
Кажи му истината. Няма да те скъса , заради вечерния ти час , а е възможно да скъса , заради това , че си мисли , че не искаш да прекарваш времето си с него. Няма нищо срамно. Поговори и с родителите си.
Mimito1991
11-08-2011, 07:34
Само когато си с него, ли те карат да се прибираш в 9 или попринцип? По принцип :(
sapphire5
11-08-2011, 17:14
Първо говори с родителите ти. После и с гаджето... няма от какво да те е срам, ще те разбере.
Mimito1991
11-08-2011, 17:27
Какво да им кажа на родителите ми ? Казах на майка ми,че искам да ме пуска до по-късно и тя...нищо.. :?
antineutral
11-08-2011, 17:50
Ммммм като за начало бъди честна и с родителите си, и с приятеля си. Нека са наясно положението пред на единия пред другия. Започни от вашите. Добре е да знаят, че за теб едно увеличение на вечерния час ще те направи щастлива. Никой добър родител не желае нещастието на детето си, нали. Помоли за мъничко. 9:30-10:00 макс. Колкото дадат :) И си го спазвай(това е много важно, защото в случая ще се покажат дребнави за половин час и не е в техен интерес, след като ти си толкова честна и стриктна). Приятелят ти да го знае. Защото той също ще знае, че си отстояваш правата, че си честна и открита с него и това ще му хареса. Вашите като те видят колко си стриктна, може да ти отпуснат повече. Ако не се получи, след някой др месец помоли пак. Улучи ги в настроение, по празници, по рождени дни. Тогава хората поотпускат, па било и най-строгите родители. Ако чувстваш, че нещо от изброеното няма да се получи, карай по сърце и съвест- все един от двата "вятъра" ще поотпусне ;) Смело! :)
sapphire5
11-08-2011, 18:25
Какво да им кажа на родителите ми ? Казах на майка ми,че искам да ме пуска до по-късно и тя...нищо.. :?
Може да ти няма доверие а? :)
Явно не си говорила както трябва с нея или тя не те разбира...
Mimito1991
11-08-2011, 18:29
Ми не знам и аз точно къде е проблема .. според мен тя не може да ме разбере..а много добре знае,че си имам приятел..обаче тя ме възприема като дете,което много ме дразни :x
xILoveMyselfx
11-08-2011, 19:36
Щом майка ти не те разбира, баща ти?
Mimito1991
11-08-2011, 19:41
Родителите ми са разделени и аз много рядко контактувам с баща си ...
xILoveMyselfx
11-08-2011, 19:51
Тогава се опитай да говориш отново с майка си! Обясни и, че имаш нужда от собствено пространство, време прекарано с приятеля си. Както всички ти казаха не го лъжи! Ще стане по-лошо от сега като се карате.. Наистина се замисли какво да и кажеш и то добре!Тя има ли ти доверие?Дава ли ти да вършиш нещо отговорно?
Mimito1991
11-08-2011, 20:08
Определено ми има доверие..винаги съм си изпълнявала задълженията и никога не съм я разочаровала...
gabsit000
11-09-2011, 07:58
аз до 18 годишна възраст имах вечерен час и са ставали супер скандали,ако не съм го спазила някой път,даже и след навършването ми на пълнолетие пак се опитваха по някакъв начин да ме контролират,честно казано не съжалявам,единственото за което ми е криво,че когато моите приятели ходеха по дискотеките (забранено) мен не ме пускаха,но сега нещата са същите и разбирам,че не съм изпуснала нищо кой знае какво...
vampire_girl_
11-10-2011, 08:23
Аз съм до 20.30-21.00..дори ако се прибера в 9 има едни мрънкания :x Ама приятелят ми ме разбира,макар да му се иска да имаме по-голяма свобода.Имаме почти 6 години разлика.
За да спя у тях или да отида на дискотека - казвам,че ще спя в приятелка,а понякога ако кажа къде точно ще съм и ако съм с него,майка ми склонява до 10 :lol: кофти,ама...притеснявали се,блаблабла
badsector
11-10-2011, 14:30
Пффф какво мислиш ти и какво е добро за теб, са две коренно рзлични неща. На тази възраст човек мисли с оная си работа. Важи и за двата пола. Наблегни върху уроците. По-нататък ще имаш още 30-40 години да се забавляваш колкото си искаш, че дори и да ти омръзне.