View Full Version : Според вас могат ли враговете да станат приятели?...
SmilezZz
11-08-2011, 12:03
Зависи кой как разбира думата "враг". Аз лично не бих успяла , като че ли да бъда приятел с този , който преди ми е "копал гроба".
bebzgirl
11-08-2011, 12:18
Зависи кой как разбира думата "враг". Аз лично не бих успяла , като че ли да бъда приятел с този , който преди ми е "копал гроба".
При мен се случва и не за първи път.Винаги,когато с някой се мразим от дъното на душата си след това като се опознаем ставаме много близки.
Fiction7577
11-08-2011, 15:07
Приятели - не, никога. Не мога да разчитам на хора, които до ония ден са се държали отвратително и са ме прецаквали по какъв ли не начин.
Щом веднъж са ме преметнали, ще го направят отново, независимо по кое време.
Не бих ги допуснала до себе си повече от това, да са хора, с които да си правя лафа.
BrainlessROCKBABY
11-08-2011, 16:59
не знам, но най-готино е от приятели да станем врагове..
кое е готино?Да не си някакъв мазохист?
againstyou
11-08-2011, 17:11
Не ми е познато тва нещо като "враг".
sToyAncHo
11-08-2011, 17:42
Приятели - не, никога. Не мога да разчитам на хора, които до ония ден са се държали отвратително и са ме прецаквали по какъв ли не начин.
Щом веднъж са ме преметнали, ще го направят отново, независимо по кое време.
Не бих ги допуснала до себе си повече от това, да са хора, с които да си правя лафа.
За жалост, стават . И ми е мега тъпо като някой приятел до вчера ми е говорила против някого и днес вече са "най-добри приятели" ...
Greennight
11-09-2011, 06:47
Зависи какво разбираме под "врагове".Примерно с най-добрата ми приятелка до 6ти клас само се карахме,а после си станахме БФФ 8-)
BrainlessROCKBABY
11-09-2011, 08:11
кое е готино?Да не си някакъв мазохист?
сарказъм беше, с голяма доза болка ;]
личен опит просто ;д
По-скоро да, но може би само при момчетата. При момичетата е друга работа, там съм останал с впечатлението, че няма връщане назад. :D
Хората се променят.
Напълно възможно е 'врагове' да станат 'приятели', но това не става за ден-два. Просто животът поднася всякакви гадости на всеки, които го шлайфат по различен начин.
Да не говорим пък, че повечето, които си мислят, че имат врагове са в голяма заблуда. Това, че някой не ти е приятен или се карате често, не трябва да се определя систематично като враг номер 1.
За себе си лично не мога да говоря.
Чак врагове не съм имала, но съм ставала близка с хора, които до преди време не съм могла да търпя повече от минута.
Прощавам, забравям и продължавам.
Все пак миналото си е минало, за мен е глупаво да му позволявам да ми проваля и бъдещето или настоящето.
xxxbrokenhearthxxx
11-09-2011, 11:30
По-скоро да, но може би само при момчетата. При момичетата е друга работа, там съм останал с впечатлението, че няма връщане назад. :D
Не ми е познато тва нещо като "враг".
завиждам ти тогава :?
Зависи колко дълбока е враждата...