View Full Version : Как да спра да харесвам едно момче
staysave
11-08-2011, 20:54
Харесвам едно момче от класа ми. Проблемът е, че напоследък за друго освен за него не мога да мисля. Той не проявява никакво внимание и не знам какво да правя. Как мога да го забравя?
NambyPamby
11-08-2011, 21:09
Като го замениш с друг.
Или си смениш класа.
Не знам, избери си. 8-)
IseeDEADbodies
11-08-2011, 23:23
Никак. Ще го харесваш до гроб. Съжалявам :(
Да излизаш с приятелките си по-често сигурно. Друго незнам. :(
gabsit000
11-09-2011, 05:11
вземи хапче за забравяне.
anonymous708973
11-09-2011, 09:03
В момента, в който на хоризонта се появи нова тръпка, няма да ти липсва.
ivcheto0o
11-09-2011, 11:22
Кофти е че ти се налага да го виждаш всеки ден (щом сте от един клас) и ще ти доста по-трудно да го забравиш.А иначе както казаха-като се появи някой нов ще го забравиш.
nepowtorima
11-09-2011, 12:32
Ще мине. Ще мине и доста време, но ще мине.
Ами пък .. опитай се да му привлечеш вниманието.. говорете си!! Чак пък такъв игнор. надали прави.. Опитай се да го спечелиш.. не се отказвай веднага!
justasmile
11-09-2011, 14:10
Търсии нови момчета... Няма друго решение, ако не ти обръща внимание, просто не те харесва.. :[
Аз съм в същата ситуация, но той е по-голям... Един път ми обръща внимание, а друг път.... Бахти копелето ;х много препочитам твойта ситиация... Така поне знаеш какво трябва правиш и дали да опитваш или не...
beceraful
11-09-2011, 14:44
Харесвам едно момче от класа ми. Проблемът е, че напоследък за друго освен за него не мога да мисля. Той не проявява никакво внимание и не знам какво да правя. Как мога да го забравя?
Эащо не ни споделиш какъв е ? Срамежлив ли е много ? Може да те харесва но да е много силен , (под силен да е много опитен в своето прикритие и да не успее никой да раэбере , че това момче може да харесва някое момиче) също така и да умее да прикрива чувстата си , може да е такъв , че те харесва , но да е много опитен и да се прикрива отвсякъде , има го и тоэи вариант който добавих + срамежливостта. Може да те гледа когато ти гледаш в друга посока , и обърнеш ли се на момента да си гледа в учебното помагало или на другаде беэ ти да раэбереш. Тоэи вариант също е въэможен :)
jeezloxxy
11-09-2011, 16:11
Никак. Ще го харесваш до гроб. Съжалявам :(
Amen to that.
On-topic: Май-май много не разбираш от тия работи. Има си едно копче "Харесвай/спри да харесваш", натискаш го и си готова.
Айде, и да черпиш.
За да го забравиш - клин клин избива. Разтълкувай си смисъла сама ;)
jeezloxxy
11-09-2011, 16:50
Недей, че ще почне да го бие. :o
Недей, че ще почне да го бие. :o
:lol:
SmilezZz
11-10-2011, 05:44
В момента няма какво да правиш. Като срещнеш друго момче - ще забравиш за въпросния и ...
staysave
11-12-2011, 18:08
проблемът е че не мога да харесам друг, пълно е с момчета край мен, но никой друг не е като него. Говорим си, ма приятелски. Никога не се е опитвал да ми привлече вниманието специално на мен. Пък и слуховете във фейсбук ... не помагат. Цяло мъчение си е да седя до него по математика
GrEeNgIrL21
11-23-2011, 16:14
Хей не се отчайвай!Аз бях влюбена 5 години в първата си любов,сълзи,болка и какво ли още не.И аз го виждам всеки ден съседи сме..и все пак го преодолях вече от 9месеца съм с моето сладурче!Както обичам да казвам една любов се забравя с друга :smt111
Muaythaifighter
11-23-2011, 17:22
купи му хап , без да му искаш пари
RisingStar
11-23-2011, 20:43
Щом си сигурна че той не те харесва просто трябва да го преодолееш и да се огледаш за някой друг , колкото и да е трудно това .
кАтУ иСкЪш дЪ Гу ЗъБрАиИиШ - ГоРе в ДяСнУу ХиКсЪъ ;)
:razz: :razz:
Осъзнай ,че нямаш шанс. Ама наистина го осъзнай. Това е нещото,което отрезвява. ;-)
IlovEmyPuffYToY
11-24-2011, 12:40
разбирам те, мен един от 8 клас ме отряза и ми стана кофти (майче заради характера ми и заради глупостите, които му наговорих от притеснение), но след като разбрах, просто спрях моментално да го харесвам и всякаква тръпка се изпаари вече, като го виждам :D
Но аз го разбрах от него (малко по-непоссредствено), а ти не знаеш със сигурност...
VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 12:44
Нацели си нова мишена 8-)
staysave
02-04-2012, 19:16
update:пораснаха ми топки и го конфронтирах по скайп. Накарах го да ми каже, че не ме харесва и ми олекна. Неприятно беше първите 15 минути , но после осъзнах че мога да продължа нататък.Вече не го харесвам като нищо пвече от приятел.
В момента, в който на хоризонта се появи нова тръпка, няма да ти липсва.
+.. а понякога даже не е нужно някой друг да ти спечели вниманието, просто в един ден се усещаш, че си спряла да мислиш за онзи човек. : ))
an0nimn0
02-05-2012, 11:12
Нацели си нова мишена 8-)
Като каза нацели си..и като погледнах аватара ти.. леле :D
thelover3
02-05-2012, 16:41
Осъзнай ,че нямаш шанс. Ама наистина го осъзнай. Това е нещото,което отрезвява. ;-)
Ей това е номерът. Осъзнаеш ли го, нататък не е толкова трудно.