View Full Version : самотата
може ли тва нещо веднъж да е много хубаво, а в друг момент много лошо... понякога искаш да си сам и никой да не те занимава с проблеми и глупости, а в следващия момент почваш да си мислиш за някакви неща които те карат да искаш да те занимае някой с каквато и да е глупост само да се откъснеш от собствените си мисли.
NambyPamby
11-08-2011, 21:12
ми не мисли, бе душицо, щом мисловния процес толкова те т'вари.
инак има разлика между самота и уединение.
IseeDEADbodies
11-08-2011, 23:21
Може. И е напълно нормално според мен.
gabsit000
11-09-2011, 05:20
чак да ме "занимае" ,за да не мисля за собствените си проблеми надали ще успее,просто някой път имаш нужда от някой до себе си,аз през повечето време все съм самичка и ме обземат такива дни на самота,когато наистина имам нужда от някой до мен,понякога пък наистина не ми е до никого,това си е променлива величина..така че е напълно възможно.. :)
LeprikonA
11-09-2011, 06:23
може напълно. понякога е много хубаво да си сам, да правиш всичко, което ти е в главата, да имаш време за себе си и т.н. но нали сме социални животни, имаме нужда, както ти казваш, от това някой да ни занимае с каквато и да е глупост. и тази глупост да ни разсее. при мен работи това с разсейването, за това нямам ниищо против да слушам всичките душевни мъки на хората около мен, защото покрай тените забравям моите.
Може разбира се. Въпроса е, кое от двете като цяло (не само в моменти) те устройва повече ..
Да си сам не винаги означава да си самотен...
bitchwolf
11-09-2011, 07:16
Писала съм по тази тема в свободно съчинение. Ще ви споделя част от него, защото то точно изказва мнението ми по този въпрос.
"Самотата ме подтиква да съм силна и да изявявам своите собствени таланти, черти и интереси без да се съобразявам с никого. Помага ми да бъда самостоятелна и в същото време смела в мечтите си за съвместен живот с някого..някога. Тя е тази,която ме кара да надникна дълбоко в себе си,да опозная по-добре характера си и да поправя грешките както в него така и в действията си. Когато съм сама ставам по-добра и заздравявам раните си. Самотата не ме убива а ме прави само и единствено по-силна.
Самотата не е наказание, а етап от нашия живот. Един тъжен период,който ни учи как да задържаме по-дълго при себе си щастливите."
antifashionshit
11-09-2011, 07:31
тузи, я направи нещо приятно да се поразсееш (:
най харесвам алкохола да е тежък и жените лекиии
http://vbox7.com/play:d539fb84
Не, че има нещо общо, ама един поздрав за повдигане на настроението.
След раздяла с някой съм изпитвала самота иначе си ми е екстра и сама.
Недей да мислиш - вредно е!
brutaLxxbunny
11-09-2011, 17:17
Да си сам не винаги означава да си самотен...
Някои сме си самодостатъчни 8)
musicinmyveins
11-09-2011, 18:33
Има такива моменти естествено.Колкото по-малко толква по-добре....Но все пак както казаха и по-горе да искаш да си насаме със себе си и да си самотен има разлика.
Мани мани , казват ти че самотата било хубаво нещо , а те дори не са я изпитвали :lol: :lol: Не ви пожелавам да ви се наложи , че тогава ще ви е мъка ! Не го казвам от личен опит .. Макар и да съм сам откакто се помня си се чувствам идеално и не мисля да променям нещата . Ще изчакам още 10-15 години тогова пак ще ви кажем как е . :D
jeezloxxy
11-09-2011, 19:21
Мани мани , казват ти че самотата било хубаво нещо , а те дори не са я изпитвали :lol: :lol: Не ви пожелавам да ви се наложи , че тогава ще ви е мъка ! Не го казвам от личен опит .. Макар и да съм сам откакто се помня си се чувствам идеално и не мисля да променям нещата . Ще изчакам още 10-15 години тогова пак ще ви кажем как е . :D
ЕХ,КОГАТО БЯХМЕ МЛАДИИИИИИИИИИИИИ!
Небето беше червено , полето и морето също , а Ленина крещеше "слава советскому союзу" . Хубави времена бяха !
jeezloxxy
11-09-2011, 19:36
Небето беше червено , полето и морето също , а Ленина крещеше "слава советскому союзу" . Хубави времена бяха !
Затапи ме, ще се оттегля с наведена глава.
Затапи ме, ще се оттегля с наведена глава.
Ок както искаш .
Самотата е нещото от което най-много ме е страх.
SHPAIdURmeN
11-09-2011, 22:24
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: