View Full Version : Родителски срещи
Е,какво мислите за родителските срещи,как е положението вкъщи след прибирането на родителите от това мероприятие,тръпнете ли в очакване,страх ли ви е от последствията?Изобщо какво мислите? :)
sToyAncHo
11-09-2011, 18:57
Аз не крия от нашите оценки и забележки, така че чак страх не бих го нарекъл, но не ми е особено приятно.
UnchaineD
11-09-2011, 18:59
Най - вече напрежение. :D След това съответния родител като се прибере и не са казали нищо (лошо) за мен - :grin: . И така...
Colouring
11-09-2011, 20:44
Изобщо не ми пука.Попринцип даже е губене на време.От мен никой няма да тръгне да се оплаква,майка ми/баща ми пък като че ли много ги интересуват другите.А и се говорят общи приказки.
Нищо ново.
psychopath
11-09-2011, 22:48
Когато бях ученик ехеее...га бееме млади...
не ходеха много често нашите по родителски срещи. :D
SmilezZz
11-10-2011, 05:51
Не тръпна в очакване да видя какво ще стане. Все едно ми е. Винаги съм казвала за оценки , отсъствия и забележки , така че то просто не остана друго какво да кажат.
lolabunny7
11-10-2011, 07:24
Аз просто не казвам на нашите, че имаме родителска, защото по принцип отсъствията ми идват в повече :D
vampire_girl_
11-10-2011, 08:14
Не им казвам,пък ако им кажа,че ще има...се надявам майка ми да е на работа и да не отиде. 8-) Не крия оценки,ама отсъствията :o
Ми малко напрежение се усеща :D То не че има какво да им кажат ново.Наще отдавна схванаха че нашия клас винаги бие лошите рекорди на випуска.Вече трета година сме ужаса на учителите среден курс 8-)
А какво мислите за електронните дневници който ваведоха в някои училища?В моето имаме ииии си е плашещо :D :D
Verminaard
11-10-2011, 12:06
Ехеее,едно време кога бяхме млади и глупави...сега сме само глупави.
:lol:
Ходех аз на родителските,че дъртата я мързеше и никой не ми казваше нищо.Друг е въпросът че половината от нещата които правех не можеха да докажат че са мое дело,та...общо взето си свируках.
TheBeatles
11-10-2011, 12:23
Винаги много се ядосвам, когато учителите говорят общо за класа. Искам за знам мнението на всеки един учител за мен. Може би само това не харесвам в родителските срещи.
j_adore2
11-10-2011, 12:33
Никога не съм имала проблем с родителските. Тя майка ми даже от 8 клас нататък спря да ходи, защото не казваха нищо, а само пари искаха :D
Shturrrche88
11-10-2011, 13:06
Майка ми спря да ходи на родителски срещи, когато бях 8ми клас ;) Беше й скучно :D
Сега аз я замествам-ходя на родителските на сестра ми...голяма скука е, ама поне тя е спокойна :lol:
А какво мислите за електронните дневници който ваведоха в някои училища?В моето имаме ииии си е плашещо :D :D
1во не казвам на наще за родителските срещи . От 26 човека клас - бяха само 10 човека на родителската среща ,а на някои бяхадошли 2ма родители :razz: .
2ро Наще не знаят за ел. дневник . Дал съм си моя майл и ми пращат тея щуротии на мен :D Още от миналата година е така
cigarettekisses
11-12-2011, 16:30
Еми зависи...Ако имам отсътвия,забележки и 2йки ще ми е напрегнато 8-)
sapphire5
11-12-2011, 16:36
Вече не казвам за родителските срещи на майка ми, защото последния път когато и казах и тя отиде... там присъстваха- тя и други двама родители, а в класа сме 25 човека... :-o
От този път се ядосах, че майка ми не можа да си работи спокойно.... и и казах да не ходи повече на такива глупости 8-)
Bonbonkataaa
11-13-2011, 18:41
Казвам им, ама те не ходят(КЕФ ЗА МЕНЕ) 8-)
babylofzz
11-15-2011, 13:09
Майка ми не ходи,защото няма нищо ново което да чуе..всеки път казват едно и също.
Мама ходи на родителски срещи,защото ни задължават.Но на всяка едно и също:
-споменават само учениците със лоша дисциплина
-дават дневника да го гледат (мама не го гледа,понеже й казвам всичко)
-говорят общо за класа (това най-го мразя :-x)
Това е от мен! :)
an0niimka
11-15-2011, 14:54
Понякога, когато имам доста отсъствия или лоши оценки не казвам на майка ми, че има родителска среща... :D