PDA

View Full Version : Прочетете моля ви ;(

kriisskaa
11-09-2011, 19:02
Хора не ми се живее повече искам да умрааа :-# живота ми е ужасен не виждам родителите си .. живе с баба си която ме тормози всеки ден :( иима още 100000000 причини но не ми се говори просто исках да споделя :( моля без обиди

sweetxstar
11-09-2011, 19:09
Можеш да отидеш на психолог и да поговориш със него.Ще му споделиш за семейните си проблеми и др. пр., който имаш. :wink: ;-)

teddybearMV
11-09-2011, 19:14
Поговори спокойно с баба си и и кажи , че и без това се чувстваш ужасно, защото вашите ти липсват..да не се карате за глупости и да ти влезе в положението. Но недей да искаш да умираш в никакъв случай, де!

SkiCatA
11-10-2011, 14:29
Пиши на съобщения, ако искаш малко да си поговорим . :( :( :( :( :(

Muaythaifighter
11-10-2011, 17:33
слаБА ПСИХИКА ИМАШ НЯМА СТАНЕШ БОЕЦ

thegreenzombie
11-10-2011, 17:47
тц... и аз преди бях така.. но пък сега съм толкова хеппи, че чак дразня... научи се да гледаш от хубавата страна на нещата, дори когато няма такава ... и все пак ако ти се говори съм насреща :)

lightcameraction
11-10-2011, 17:56
вие цел в живота нямате ли си ?

kriisskaa
11-10-2011, 18:11
Аз съм момиче не момче че да ставам боец

HolyShit
11-10-2011, 18:13
Ами може ти помогна да се самоубиеш.Остави тел за връзка,за да се разберем.Викам малко бензин и кибрит и да си болна и умряла .

GG

thegreenzombie
11-10-2011, 18:22
Ами може ти помогна да се самоубиеш.Остави тел за връзка,за да се разберем.Викам малко бензин и кибрит и да си болна и умряла .

GG

^най-жизнерадостното мнение в цялата тема :lol:

teddybearMV
11-11-2011, 11:23
Но живота в днешно време е такъв , мила, че искаш или не искаш, без значение дали си момиче или момче, трябва да бъдеш боец! Силните успяват, слабите за съжаление живота ги смачква. Гадно е, но е факт. Стегни се малко, поговори с бабчето, кажи и как се чувстваш, а после се прегърнете и забравете за малко караниците. :-)

shaunaa
11-11-2011, 18:04
Честно ми е писнало от такива пикли като теб, които при най-малката пречка в живота и ще се самоубиват :D :D И тая тема за какво си я написала, за да търсиш съжалението на другите ли ?>? ДА не си мислиш, че на другите живота й им е много лесен, ама не се оплакват. През целия ти живот ще ти излизат някакви пречки и постоянно ще правиш жалки опити за самоубийство ли ??? Писнало ми е от такива психическо слаби хора !! Какво ти е толкова трудно ??? Ми вземи се в ръце малко, усазнай се и покажи на другите, че можеш да бъдеш силна и успяла. Вече няколко проблем(които много преувеличаваш) и искала да се самоубие, ама само на думи, защото не ти стиска и само си писала тема, за да се опиташ да събереш някви съвети и съжеления от някакви, които казват, че са били или са в твоето полужение :razz: :razz: :razz: :razz: Смешна си !!! Спри да преувеличаваш и да се лигавиш и се взимай в ръце !!!!!!!!!!!!!

shaunaa
11-11-2011, 18:06

Надали той говореше буквално !!!!! Спирай с лигавщините и залягай над учеченето, че като те гледам не можеш да различичаваш преносния смисъл и буквалния !!!

DaNGeRousLy
11-11-2011, 18:14
Не се предавай. Бори се .. пхахах
Това, което не те убива те прави по силен. 8-)
А, ако наистина ти се умира, гледам има желаещи да ти помогнат, че
и им са оригинални идеите.

xILoveMyselfx
11-11-2011, 20:07
Престанете с глупавите си шеги към нея.
Знаете, че за един тинейджър е страшно трудно да приема всичко!!
Мисля, че трябва да поговориш с баба си. :) Недей се самоубива!! Същата бях преди 2/3 месеца, но се оправих. Просто приемаш всичко което ти се случва.

brutaLxxbunny
11-11-2011, 21:00
вие цел в живота нямате ли си ?

^^ Именно

kriisskaa
11-12-2011, 15:37
Мисля, че трябва да поговориш с баба си. :) Недей се самоубива!! Същата бях преди 2/3 месеца, но се оправих. Просто приемаш всичко което ти се случва.
Благодаря ти много :) а пък вие дето само знаете да обиждате човека вмедто да му помогнете МАЙНАТА ВИ :?

Addy96
11-12-2011, 15:49
Благодаря ти много :) а пък вие дето само знаете да обиждате човека вмедто да му помогнете МАЙНАТА ВИ :?
Всичко е въпрос на време. Всеки е имал такива моменти. :/ Не им обръщай внимание, всеки е бил на твоето място, дори и тези които сега се присмиват!!! ;)

teddybearMV
11-12-2011, 18:36
Абе, те и се подиграват, ама на тях семействата им са до тях. А тя просто е самотна и тъжна. Кой не е бил?

fenasf
11-12-2011, 22:25

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

kriisskaa
11-13-2011, 10:23

Нещо смешно ли има :? това че вие не сте живяли моят живот не означава че трябва да ми се подигравате...не искам да бъда злобна но.....пожелавам на тези които ми се присмиват да изпитат това което изпитвам вмомента :o

fenasf
11-13-2011, 11:58

Нещо смешно ли има :? това че вие не сте живяли моят живот не означава че трябва да ми се подигравате...не искам да бъда злобна но.....пожелавам на тези които ми се присмиват да изпитат това което изпитвам вмомента :o

Кой се смее на теб бе 8-) аз се смея на тоя напълно рандом коментар дето няма нищо общо с темата. Ти земи пафни един коз и ще ти мине депресията набързо :-D

thegreenzombie
11-13-2011, 12:04
Абе, те и се подиграват, ама на тях семействата им са до тях. А тя просто е самотна и тъжна. Кой не е бил?

ти пък откаде знаеш какво им е на другите.... просто не сме почнали и ние да се оплакваме.... дай сега да се изпишат 84235723589 теми за това, кой е депресиран, какво му е положението в семейството и т.н. .... т'ва, че има хора със слаба психика и няма на кой да споделят е отделен ввъпрос... амм моля те недей да говориш за това, какво им е на другите ;) .... не, че да съм груба, амм замисли се :?
а на авторката мога само да и кажа да бъде силна... не знам какво и е всъщност, но пък знам, че все някога всичко ще се оправи :)

IlovEmyPuffYToY
11-13-2011, 22:07
Извинявай за въпроса, ама ти емо ли си?
Ако си, искам да знаеш, че да си емо вече не е на мода от няколко години ...
И наистина, ако щеше да се убиваш, щеше да го направиш, вместо да хленчиш по форуми СТЕГНИ СЕ (винаги съм искала да го кажа :D) и поговори с баба си ...

teddybearMV
11-14-2011, 08:26

ти пък откаде знаеш какво им е на другите.... просто не сме почнали и ние да се оплакваме.... дай сега да се изпишат 84235723589 теми за това, кой е депресиран, какво му е положението в семейството и т.н. .... т'ва, че има хора със слаба психика и няма на кой да споделят е отделен ввъпрос... амм моля те недей да говориш за това, какво им е на другите ;) .... не, че да съм груба, амм замисли се :?
а на авторката мога само да и кажа да бъде силна... не знам какво и е всъщност, но пък знам, че все някога всичко ще се оправи :)
Ако останалите я разбираха и и влизаха в положението, нямаше да се подиграват. Пак ще кажа- тук е форум и тя има право да си се оплаква, че и е тъжно и т.н. Значи, ако мрънка, че се е ч*кала с гаджето си и се чуди , дали е бременна, е Ок, защото е пълно с такива теми, а не може да си изплаче мъката по майка си..така ли? Ако някой от подигралите се преживяваше нещо подобно, изобщо нямаше да реагира по този начин. Тя няма с кого да сподели и пише тук. Какъв е проблема? Ако на твоята мъка някой се подиграва, как ще се чувстваш? И според теб това изобщо човешко ли е? :?

kriisskaa
11-14-2011, 12:25
И наистина, ако щеше да се убиваш, щеше да го направиш, вместо да хленчиш по форуми СТЕГНИ СЕ (винаги съм искала да го кажа :D) и поговори с баба си ...
Не не съм емо :-D

IlovEmyPuffYToY
11-14-2011, 12:42
БИГ респект за това, че не си емо :-)
А иначе - баба ти си има сигурно куп грижи и с тази малка пенсия възрастните хора направо им съчувства - пък да не говорим, че с ТаЗИ малка пенсия тя те и гледа...Не и е лесно, повярвай ми :( И все пак какво толкова ти прави, че да ти е тъжно - по-подробно би ли обеснила? Ти поне си имаш само един нервен в къщата - аз имам точно три проблемни нерваци (майка ми, сестра ми и баща ми) и питаш ли ме на мен какво ми е? Сестра ми като направи някоя пакост аз я оправям да не говорим, че постоянно ми крещи и никога не е доволна, родителите ми също и те...Навикват ме по цял ден, учителите ме изтискват до последната капка (и тези по специалните предмети) и още куп други глупости, за които все не ми стига времето да се справя, така че и на мен не ми е лесно и те разбирам...Всъщност на никой не му е лесно, нно той животът е такъв - хората трябва да се борят вместо да си губят времето в хленчене и да оставят проблемите нерешени ;)

kriisskaa
11-14-2011, 15:47
БИГ респект за това, че не си емо :-)
А иначе - баба ти си има сигурно куп грижи и с тази малка пенсия възрастните хора направо им съчувства - пък да не говорим, че с ТаЗИ малка пенсия тя те и гледа...Не и е лесно, повярвай ми :( И все пак какво толкова ти прави, че да ти е тъжно - по-подробно би ли обеснила? Ти поне си имаш само един нервен в къщата - аз имам точно три проблемни нерваци (майка ми, сестра ми и баща ми) и питаш ли ме на мен какво ми е? Сестра ми като направи някоя пакост аз я оправям да не говорим, че постоянно ми крещи и никога не е доволна, родителите ми също и те...Навикват ме по цял ден, учителите ме изтискват до последната капка (и тези по специалните предмети) и още куп други глупости, за които все не ми стига времето да се справя, така че и на мен не ми е лесно и те разбирам...Всъщност на никой не му е лесно, нно той животът е такъв - хората трябва да се борят вместо да си губят времето в хленчене и да оставят проблемите нерешени ;)
Ами тя майка ми ни праща пари а тя се връща но 4 5 месеца след като е заминала ...най-много ми тежи това че като се чуваме по скайпя всеки ден понякога плаче за нас а аз едва се сдържам да не се разплача ;( :(

XinZhao
11-14-2011, 18:15
А, защо не си казвала на вашите, че баба ти те "тормози"? И как те "тормози"? Издевателства над теб, или просто го прави несъзнателно? Все пак мисля, че има хора в далеч по-лошо положение от теб, които не мислят да се самоубиват, но пък всеки е различен. Гледай на нещата от светлата им страна, приемай ги като предизвикателство и не се отчайвай! Нямаш ли приятели в училище? Като споделиш с някого, винаги ти олеква. Ако нямаш приятели запиши се на извънкласно занимание, така ще имате нещо общо. Поразгледай и други теми във форума може да намериш нещо подходящо.

kriisskaa
11-14-2011, 20:36
А, защо не си казвала на вашите, че баба ти те "тормози"? И как те "тормози"? Издевателства над теб, или просто го прави несъзнателно? Все пак мисля, че има хора в далеч по-лошо положение от теб, които не мислят да се самоубиват, но пък всеки е различен. Гледай на нещата от светлата им страна, приемай ги като предизвикателство и не се отчайвай! Нямаш ли приятели в училище? Като споделиш с някого, винаги ти олеква. Ако нямаш приятели запиши се на извънкласно занимание, така ще имате нещо общо. Поразгледай и други теми във форума може да намериш нещо подходящо.
Казвала съм но майка ми само е говорела с нея ...баба ми ще спре да ме тормози за ден 2 и пак почва....имам много приятели но пък те какво ще направят по въпроса :?

Nikolcheto24
11-14-2011, 20:47
Не мисля, че баба ти има кой знае какво държание.Всички хора стават такива, когато остареят.И моля ти се не излизай с номерата: Не знаета какво ми е! Напълно знам какво е, защото съм убедена, че са ми се случвали много по-ужасни неща от твоите.Така че моля ви се престанете с лигавщините "иска да умра", "не издържам повече".Стегнете се най-накрая!