View Full Version : Искам да си намаля огромните си дупе и "баджаци"
NymphadoraTonks
11-09-2011, 19:30
Нагоре съм добре,даже много добре,но не знам как изведнъж идва тази граница иии идва огромното дупе. Дупето ми е някакво изпъкнало а кълките ми имат много странна голяма форма :/
Как да отслабна главно в краката?Знам,че то навсякъде ще отслабна в крайна сметка,ама някакви упражнения съсредоточени към краката, моля??И да кажа,че бягането го отписвам поради здравословни причини/които ще влияят и при другите неща които правя,но все пак бягането ми е най проблемно -.-/
Вие от какво сте имали ефект?
О и най-големият ми проблем е,че много ме е страх вместо да отслабна краката ми да станат по-големи и мускулести!Как да го избегна,ако въобще е възможно? Особенно прасците са ми едни и те огромни мъжки ;/
Съвети момичетаа??
бтв вече 1 седмица правя пъмпитъп/то аз до 30та минута издържам ама.../ добре ли е?
П.П. Да,знам че има такива теми спестете си го,така съм решила, че имам по-специални изисквания и трябва да пусна тема лол :Д
ggirl4eto15
11-09-2011, 19:46
Еми аз лично съм по същия начин- нагоре съм ок, а долу ;х, какво ли не правих за да отслабна то не бяха диети, упражнения и от всичко само водата ми помогна като спрях с диетите и упражненията. Не ям тестено, мазно, чипсове и такива глупости. Почнах да се качвам по стълбите пеша (аз съм на 8ми етаж) и по 3-4 понякога 7 литра вода на ден и за 2 месеца отслабнах с 5 килограма. ;p
imamkrasivouho
11-09-2011, 19:46
Правиш какво?!?!?!?!??!?!?!??!
Иначе-клякания, по много. Както и коремни преси, но вместо обикновените просто си вдигаш краката...
ох абе тия: http://ivdimova.com/wp-content/uploads/pic1.jpg
По 20-30 сутрин и 20-30 вечер такива, + 20-30 клякания сутрин и 20-30 вечер ще ти се отразят.
respectfull
11-09-2011, 19:50
и аз съм така по корема слаба даже малко и по краката, но дупето.. :x сега отивам на фитнес и се храня здравословно и свалих 2 кг.. :grin:
HolyShit
11-09-2011, 19:52
Секс
December
11-09-2011, 19:53
Абе от кляканията кракта не стават ли големи?Аз така съм чувала...
imamkrasivouho ,пъмпитъп- http://www.zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
badsector
11-09-2011, 20:43
Дай снимки да видим. И какви са ти здравословните проблеми?
sexa_na_kompleksa
11-10-2011, 05:46
Ето едни упражнения, които може да си ги правиш в домашни условия:
10 ефикасни упражнения за крака (http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/27-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/874-10-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0)
Но трябва и да ограничиш нездравословното хранене. ; )
kuklichka_bg
11-10-2011, 06:32
Аз като съм на диета и отслабвам главно в краката...и много се дразня..С упражнениея нз дали ще стане,може и такава да ти е структурата.Имам една фр,която какво ли не пробва,но краката й са големи.
anonymous708973
11-10-2011, 07:23
Секс
И здравословна храна. Яж често и по-малко. Салата+пържола/Салата+риба/домашно приготвена храна (ако не е мазна и/ли солена, естествено), плодове и зеленчуци, в паузите пий вода, за да не се бърка организмът ти, че си гладна. Хапвай и ядки, пий неподсладени чайове вместо сокове.
Бтв, изпъкналите дупета са три пъти по-яки и женствени от момиченцата, дето имат една шепа дупе, при това плоско. Много по-секси стои.
Общо взето, квото и да правиш, си тренираш дупето.
Като ходиш на фитнес, отдели едно стабилно време за кардио - пътека, колело, кростренажор. Гледай поне 30-40 минути да си там.
Забелязала съм, че ако правиш упражнения за корем веднага след кардио, има супер голям ефект. Както и да е.
След това упражнения са крака, външни и вътрешни бедрени мускули (има два уреда, абсолютно еднакви, само меката им част е на различно място, трябва само да си отваряш краката 8-) как го обясних...).
HolyShit
11-10-2011, 07:35
Секс
И здравословна храна. Яж често и по-малко. Салата+пържола/Салата+риба/домашно приготвена храна (ако не е мазна и/ли солена, естествено), плодове и зеленчуци, в паузите пий вода, за да не се бърка организмът ти, че си гладна. Хапвай и ядки, пий неподсладени чайове вместо сокове.
Бтв, изпъкналите дупета са три пъти по-яки и женствени от момиченцата, дето имат една шепа дупе, при това плоско. Много по-секси стои.
Общо взето, квото и да правиш, си тренираш дупето.
Като ходиш на фитнес, отдели едно стабилно време за кардио - пътека, колело, кростренажор. Гледай поне 30-40 минути да си там.
Забелязала съм, че ако правиш упражнения за корем веднага след кардио, има супер голям ефект. Както и да е.
След това упражнения са крака, външни и вътрешни бедрени мускули (има два уреда, абсолютно еднакви, само меката им част е на различно място, трябва само да си отваряш краката 8-) как го обясних...).
Мисля,че се наричаха адуктори,правил съм и аз преди (основно за загрявка,за да ограничим вероятността от контузии)
NewMessage
11-10-2011, 07:46
Просто прави много упражнения, тичай, скачай, клякай...
Коремни преси не ти препоръчвам. Мускулите на корема цял ден участват в това тялото ти да стои изправено, не е нужно да ги напрягаш излишно... Минусите няма да изреждам...
Има много начини да напрегнеш корема си без коремни преси. Голяма грешка е директо върху тях да издевателстваш.
Иначе ако ти е структура не можеш да избягаш от тялото си, но можеш поне мъничко да го подобриш с правилни упражнения. Поти се и тичай, а после клякай за стягане на бедрата...
Това е най - доброто.
GrippingBosh
11-10-2011, 09:27
Спорт плюс правилен здравословен режим на хранене плюс положително мислене и вяра плюс голямо търпение дават положителните резултати
Коментарът преди мен - истина е!
Еми аз лично съм по същия начин- нагоре съм ок, а долу ;х, какво ли не правих за да отслабна то не бяха диети, упражнения и от всичко само водата ми помогна като спрях с диетите и упражненията. Не ям тестено, мазно, чипсове и такива глупости. Почнах да се качвам по стълбите пеша (аз съм на 8ми етаж) и по 3-4 понякога 7 литра вода на ден и за 2 месеца отслабнах с 5 килограма. ;p
Как ще пиеш по 7 литра вода на ден ??! .. със сигурност и това не е полезно .
NymphadoraTonks
11-12-2011, 19:59
Ами аз сладко почти не ям/алергична съм към шоколада,тъй че дори и да искам.../,нито пък чипсове,ям каквото наготви мама вкъщи.(Само дето тя доста често готви мазни/калорични гадории и не мога да й кажа нищо, защото е от онази 'стара школа',за която 160см-60кг е слабо, и ако нямаш сланини си анорексик пф.Тя ми е главния проблем дето ме насилва да ям...)
Миналата година/учебна/ ядях някакви хамбургери етц,тази година съм на белвита,млека,плодове...Оба е не виждам никаква разлика;/
А пък фитнес нямаме където живея,затова гледам да го замествам с разни видео Workouts.
Дано след време да има резултати....
А някой да знае как да го избегна това с мускулите? Особенно прасците са ми ужасни и мъжки,и колкото повече тренирам имам чувството,че стават по-големи :/
Искам да са така- http://arenabeauty.ask4beauty.net/offer_images/offer_FW38V_glezeni.jpg , а те са нещо като това/обаче по-големи/ http://fitnesinstruktor.com/wp-content/uploads/2011/10/2a.jpg
imamkrasivouho
11-12-2011, 21:04
Без бягане не виждам как ще стане. Пак ще повторя
Иначе-клякания, по много. Както и коремни преси, но вместо обикновените просто си вдигаш краката...