Влез

View Full Version : 2 въпроса ..

stefinkaa7
11-10-2011, 10:22
Здравейте .. :) Имам 2 въпроса .. Утре ще ходя на изследвания за туберкулоза и въпроса ми е, могат ли да разберат,че не съм девствена :-o Може малко глупаво да Ви звучи ама се пак да питам .. и 2-рия ми въпрос е ако примерно имам и докато се възстановявам мога или ни мога да правя секс ?! :) Мерси предварително и без обиди .. :P

Shturrrche88
11-10-2011, 10:52
Няма да разберат дали си или не си девствена.
И не мисля, че при туберкулоза не трябва да се прави секс...

granger
11-10-2011, 11:11
Няма да разберат дали си или не си девствена.
И не мисля, че при туберколоза не трябва да се прави секс...
Темата се изчерпа!:)

lubovvv
11-10-2011, 12:33
ако искат, могат да разберат, но едва ли ще ги интересува това

mariam123
11-10-2011, 13:27
Ако не се лъжа туберкулозата е заразна.....

Shturrrche88
11-10-2011, 13:33
Ако не се лъжа туберкулозата е заразна.....
Мда, виж...права си. Ако прави секс с маска-не е проблем. Идеята ми беше, че не се предава по полов път ;)

Източник на заразата е болният от туберкулоза, който кашля. Най — застрашени от заразяване и заболяване са контактните т. е. живеещите и работещите в едно помещение с болния хора. Не всеки контактен се разболява. От туберкулоза се разболяват лица с потисната имунна система. Предразполагащи фактори са непълноценното и нерационалното хранене, стресът, преумората, злоупотребата с алкохол, тютюнопушенето, т. е. всичко което срива защитата на организма. Рискови за заболяване от туберкулоза са и лица със захарен диабет, стомашно чревни страдания; лекуваните продължително време с кортизонови препарати, провеждащите химио и лъчелечение и др.

Vladel
11-10-2011, 15:00
1)До колкото знам туберколозата е заболяване на белите дробове и няма общо със половата система.
2)Какъв секс,бе?По принцип може ,но ще заразиш човека.Hяма да те пуснат от болницата докато не се оправиш.

adidaskataWE
11-10-2011, 18:28
На първия ти въпрос-само гинеколог може да разбере дали си девствена или не.
На втория не знам (извинявай не му обърнах внимание :D )