View Full Version : Предложете идеи :)))))))))))
lolipop1
11-10-2011, 12:10
Здравейте! Надявам се темата ви бъде полезна! Тук давайте предложения и предпочитания как ВИЕ прекарвате свободното си време, ходите ли на някакви курсове( по какво ), разни извънкласни дейности, спорт и прочее. Ще ми бъде интересно ако давате по нестандартни мнения и динамични занимания (не е задължително да бъде нещо от по-горе изброените)
kikidikiriki
11-10-2011, 12:50
ходя на Английски и има учителки които идват вкъщи и ми помагат ходя на тенис, плуване, художествена гимнастика пиано китара и цигулка и нямам много свободно време но пък иначе гледам филми и оо обожавам сериали много много рядко се случва да прочета някоя друга книга аа и нещо много важно - пазарувам обожадам да пазарумам :grin: и много много други неща
teddybearMV
11-10-2011, 13:40
Ако си от голям град, вече има на доста места ателиета, в които деца в училищна възраст творят всякакви неща- рисуват, правят глинени фигурки, учат се да шият, плетат и т.н. Напоследък е модерно да ходиш на детски театрални студия и да учиш актьорско майсторство. Такива неща ми идват на ум. Танци, чужди езици, спорт и т.н., но те са по-масови и стандартни.
вкъщи-училище-вкъщи-училище и тук там някое кафе, купон, дискотека, ама по-рядко (примерно на 1-2 седмици веднъж)..от другия срок почвам уроци по БЕЛ, другата година и по история и ще работя от юни някъде..не знам къде още..
миналата година ходех на английски, ама взех последния сертификат и повече няма накъде..а на 100 неща съм била-класически балет, модерен балет,пеене, хорово пеене, рисуване, зумба, баскетбол, гимнастика, аеробика, домашна йога, ама просто всичко ми писва за отр. кратко време и заебавам..и така 8-)
Тренираме бокс с приятели най-вече през свободното време . :) :) :)
IlovEmyPuffYToY
11-10-2011, 21:36
Ми аз съм в музикалното - пълно е с извънкласни дейности :) Например имам уроци по чело, оркестър, сега ще ходя и на допълнителни консултации по солфеж, мн искам да започна да ходя и на камерна музика, ама ще видим ... Майка ми има огромното желание да ме запише на немски, но май ще го направим за другия срок...иначе миналата година ходех и на математика, ама нещо..нтц...
Иначе сестра ми е далеч по-малко ангажирана - сега ще започва да ходи на тенис :D
IlovEmyPuffYToY
11-10-2011, 21:39
ходя на Английски и има учителки които идват вкъщи и ми помагат ходя на тенис, плуване, художествена гимнастика пиано китара и цигулка и нямам много свободно време но пък иначе гледам филми и оо обожавам сериали много много рядко се случва да прочета някоя друга книга аа и нещо много важно - пазарувам обожадам да пазарумам :grin: и много много други неща
Та ти от кои киборги, казваш, си?
thegreenzombie
11-10-2011, 21:40
тренирам баскет... 'ного е яко... не съм в отбор, амм на мен и това ми стига.... прибирам се оттам доста късно, амм наш'те са свикнали :D ндаа ..... 8-)
SmilezZz
11-11-2011, 05:46
Може да се каже , че сега не ми остава много , много свободно време - втора смяна съм. Иначе събота ходя на английски , а неделя на рисуване. Отделям време и за излизане с приятели. А ако няма какво да правя и не ми се излиза - пиша есета. И разни такива. Слушам музика. За каквото се сетя. През ваканцията ходех на танци и пак на рисуване.
brutaLxxbunny
11-11-2011, 15:58
Четене на книги,шляене из Интернет(като това не включва ФейсбукА,а гледане на модни блогове или такива за здравословни хранене,или исторически статии...),ходя на фитнес,на пазар.Понякога просто се разхождам и слушам музика.
mynichkaTanq
11-11-2011, 16:10
ходя на тенис много много рядко се случва да прочета някоя друга книга аа и нещо много важно - пазарувам обожадам да пазарумам :grin: и много много други неща
ето така но тенис на маса ходя и ще ходя на консултации по химия
HolyShit
11-11-2011, 16:14
Фитнеса и храната - тва е цялата работа и при мен обхваща един голям процент,но може да обхваща и 100% от времето ти в едно денонощие
mynichkaTanq
11-12-2011, 06:12
Фитнеса и храната - тва е цялата работа и при мен обхваща един голям процент,но може да обхваща и 100% от времето ти в едно денонощие
ти сигурно не излизаш от фитнеса?! :D
Ходя на уроци по английски, на фотография, на актьорско майсторство, играя тенис на корт. Скоро ще се записваме на китара с една приятелка. :grin: През другото време или съм навън с приятели или се мотая в нас.
Vagabond
11-12-2011, 10:04
свободното си време прекарвам в кафетата и фитнеса :D
dreamwalker
11-12-2011, 16:23
Ходя на английски, БЕЛ, математика, техническо чертане и аеробика през седмицата и на математика и информатика през уикенда ;]] През свободното време чета, пиша, рисувам и т.н.
Иначе много искам да се запиша на фотография, но да видим дали ще стане... Видях, че тази година са организирали и един клуб по археология.