Влез

View Full Version : Нямам думи

dinqta
11-10-2011, 18:14
Хора треперя докато пиша темата! преди малко майка ми говореше по скайпа аз бях с брат ми в другата стая и изведнъж някой дръпна бравата на външната врата аз и брат ми чухме. Незнам дали ни се е причуло но направо попаднах в шок никой не звънна а вънка не светеше смисъл не беше светната лампата в коридора вънка казах на майка ми и тя каза че е странно... часа беше 20:30 наистина може ли да е някой с лоша цел или ми се е причуло... но едва ли ми се е причуло щом и брат ми чу че бравата е дръвпната

LambOfGod
11-10-2011, 18:17
Намалете хероина.

Colouring
11-10-2011, 18:18
Защо просто не отидохте да проверите?Заключвайте се и това е.
Пък може и да ви се е причуло.

thegreenzombie
11-10-2011, 18:20
параноята те гонииии :D

dinqta
11-10-2011, 18:30
Може да ми се е причуло. Днеска защото малко прекалих с тревата... но за брат ми е чудно той защо чу.. :(

sToyAncHo
11-10-2011, 18:32
Постни си го на стената във facebook :? Идете да проверите и се заключвайте следващия път ;]

torVPN
11-10-2011, 18:33
Това си го писал преди няколко часа, а стресиран човек не си виждал, за да си наясно как точно се държи, обяснява, пише и реве накрая.

Fiction7577
11-10-2011, 18:42
Само не можах да разбера, защо с брат ти не проверихте какво става?

dinqta
11-10-2011, 18:55
Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата... а брат ми е на 5 не смеех да кажа на майка ми .... а баща ми е в чужбина.... моите предположения са че това неможе да е човек... кой ли глупак ще се опита да влезне след като часа беше осем и половина и точно от среща живее полицай... според мен не е човек

j_adore2
11-10-2011, 19:00
Ами спри да прекаляваш с тревата и няма да ти се причува повече :? :lol:

granger
11-10-2011, 19:00
Оф Филмар! Някой полтъргайст освен ,а?! Аре спри с тревата , може някой пиянка да се е объркал,може някой нарочно да го е направил.Може ,ако се е блъсла отсрещната врата да е станал някакъв подобен звук.Кво се вкарваш! Баси...не можело да е човек! Вземи се в ръце!

lightcameraction
11-10-2011, 19:09
^ смешници..много ви е голяма устата,когато не се случва на вас нали..искам да гледам отстрани лекичко как изпадате в подобна ситуация и се насирате от страх дали някой няма да влезе и да ви обеси ,а след това да пререже вените на майка ви и тя да умира докато гледа безжизнените ви тела..ако мислено минем през тази гледка,вие бихте се насрали от страх,но не,нека плюем момичето ,щото е на 14 и се е уплашило..

споко иначе ;о ,сигурно си гледала филм на ужасите наскоро ;о

j_adore2
11-10-2011, 19:12
^ Ти сериозно ли ? :lol: :lol:

SkyEatsAirplane
11-10-2011, 19:14
НЕ БИЛО ЧОВЕК. Оооох ще припадна. Случайно да си чувала за циганите, които първо проверяват дали вратата е оставена отключена, за д аможе да грабнат нещо? ПФФФФФФФФФ :razz:

granger
11-10-2011, 19:23
^ смешници..много ви е голяма устата,когато не се случва на вас нали..искам да гледам отстрани лекичко как изпадате в подобна ситуация и се насирате от страх дали някой няма да влезе и да ви обеси ,а след това да пререже вените на майка ви и тя да умира докато гледа безжизнените ви тела..ако мислено минем през тази гледка,вие бихте се насрали от страх,но не,нека плюем момичето ,щото е на 14 и се е уплашило..

Много си зле честно, поне съм здравомислеща и не вярвам в такива простотии.Сори майкъл , амаа ако ще и на 10 да е тея истории не е било човек са тъпанарски!

dinqta
11-10-2011, 19:29
или аз превъртам или е заради това че скоро баба ми почина и си въобразявам.. даже преди малко чух някой да ме вика по името а никой няма...

granger
11-10-2011, 19:32
Легни и си поспи и не си вкарвай излишни филми :)

Muaythaifighter
11-10-2011, 19:49
Край ако влезе у нас крадец , по време когато съм вкъщи,ше му е голям край физически и психически

teddybearMV
11-11-2011, 12:16
Вие се майтапите, но преди 7 години през зимата обраха няколко апартамента в блока и вечерта, в която е станало на нашата врата се позвъни към 9 ч. вечерта. Мама не искаше да отваря и само каза през вратата- Кой е? , защото не се виждаше през шпионката. Човека каза, че търси Иван, а майка каза, че няма в този апартамент Иван и това беше. Та след това се оказа, че крадците са звънели от врата на врата и където има човек - не пипат, а където никой не отвори и е тъмно- крадат.

lightcameraction
11-11-2011, 12:30

Много си зле честно, поне съм здравомислеща и не вярвам в такива простотии.Сори майкъл , амаа ако ще и на 10 да е тея истории не е било човек са тъпанарски!

Така ли?Ти здравомислеща ли си?Защо не върнем времето назад и не питаме някоя от изкормените жертви на Тед Бънди дали са били здравомислещи след като са бивани изнасилвани и брутално убивани?Или да се върнем към BTK ,който причаквал жертвите си в къщите им преди да се приберат,връзвал ги и ги измъчвал,след което ги убивал и изнасилвал..те дали са били здравомислещи ?А?Или ти си на 13-14 и ти е много голяма устата,здравомислещо момиче (: ,не говори без да знаеш.

sapphire5
11-11-2011, 12:37
Кво като си на 14? Не можеш да ходиш да видиш кво става ли?
:-o
Ей, тоя страх, ще ви изяде...Спокойно

bettyblackdewil
11-11-2011, 18:32
Ей спрете да се гаврите с момичето/момчето бе.. чул/а е шум и се е уплашил/а.. вие какво нямате страх от нищо ли? И като е казал/а, че не е било човек вие веднага за някакви извънземни и паранормални неща си мислите.. вие сте филмарите за животни не си помислихте ами за някакви глупости...

А по темата на 14 подяволите за каква трева говориш :? Ако пак чуеш нещо такова не се свивай на топка а ходи при майка ти и и кажи да провери или да заключи вратата за да сте по-спокойни...

lolipoop1
11-11-2011, 19:07
Въобще не е за ебавки!
Преди 2 месеца ми откраднаха колелото от общото мазе на етажа, а преди 1,2 седмици в 02:00 часа през ноща докато си седях на компа се чу да се отваря вратата.
Съветвам те ако има наистина някой и като чуеш шум от вратата НЕ ТРЯБВА да се криеш у вас,а да излезнеш пред врата по възможност със суитчер с качулка или някаква маска,която ти крие лицето и с нож тогава започни да викаш и да крещиш със всичка сила, за да чуят всички от входа и да ти помогнат!

xILoveMyselfx
11-11-2011, 19:55
Просто си заключвайте вратата след като се бриберете. \:D/

dinqta
11-11-2011, 21:18
Оказа се че е било от въобразяване, но пак ми е чудно как брат ми усети ......

stteLii
11-12-2011, 08:48
Оооо..вие се ебавате,ебавате,но ако се случи на вас ще сте на друго мнeние.Айде спрете се бе хора,момичето се е стреснало,к'во толкова е станало..защо винаги ще има хора,които да се подиграват,ебаваt и т.н.

Аз и вярвам,защото лятото към 2 часа сутринта,седя си на компа(бях сама в стаята,а в другата стая брат ми спеше)..бяхме само 2мата в къщии..та както си седя чувам външната врата да се отваря,а през това време прозореца в стаята ми беше отворен ии когато чух,че се отваря стана леко течение..повярвайте ми настръхнах и нямах смелост просто да стана от стола..много е лесно да кажете "Отиди и провери,к'во толкова" .. е да ама не,не е толкова лесно..и въпреки,че знаех,че е заключено се уплаших много..

Затова преди да говорите помислете малко и не нападайте така хората..

А за тревата..НА 14 СИ И ПУШИШ ТРЕВА..ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ?!

P.S. Не разбрах момиче или момче си затова ако си момче,I'm so sorry.

dinqta
11-12-2011, 13:26
Момче съм. А относно тревата ами в този ден опитах само несъм некъв тревоман, но просто опитах защото после се смееш като идиот само заради това днеска отидох при психотерапивт или нещо подобно и почнах да се оправям

FuckIt
11-12-2011, 15:59
Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата...
А трева можеш да пушиш, а ?

millmii
11-12-2011, 18:14

'Айде не ми казвай, че ако вечерта някой ти дръпне бравата на външната врата без да позвъни/почука и да си светне лампата на стълбите ти без да се колебаеш ще излезеш да видиш какво става .. Моля ти се. :?

teddybearMV
11-12-2011, 18:24

'Айде не ми казвай, че ако вечерта някой ти дръпне бравата на външната врата без да позвъни/почука и да си светне лампата на стълбите ти без да се колебаеш ще излезеш да видиш какво става .. Моля ти се. :?
Ами да. И на 100 години да е , а не на 14, все ще се сдуха човек. Щото не живееш цял ден с идеята, че някой ще ти натиска дръжката на входната врата, нали? Той явно се е напафкал, ама я си представете, че наистина се случи?! Не вярвам тогава на някой да му е до смях.. :?

SkyEatsAirplane
11-12-2011, 21:24

Ами да. И на 100 години да е , а не на 14, все ще се сдуха човек. Щото не живееш цял ден с идеята, че някой ще ти натиска дръжката на входната врата, нали? Той явно се е напафкал, ама я си представете, че наистина се случи?! Не вярвам тогава на някой да му е до смях.. :?
Ми на мен ми се е случвало, даже съм заварвала мангал да влиза вкъщи. Хванах бухалката и чаках да избяга. Оня стои и вика: Аз влязох да ви кажа, че ви е отключена вратата. :D ТАКА ЛИИИ
Кво да ме е страх... него тряа го е страх, че е направил голямата грешка да влезе в моята къща.

ccdesigns
11-14-2011, 22:28
Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата... а брат ми е на 5 не смеех да кажа на майка ми .... а баща ми е в чужбина.... моите предположения са че това неможе да е човек... кой ли глупак ще се опита да влезне след като часа беше осем и половина и точно от среща живее полицай... според мен не е човек

Един станьол продава мармоти по домовете, споко...

(Между другото има едно нещо наречено ключалка, може да заключвате сл. път. или поне да проверите кво става де...)