Влез

View Full Version : Как да я спечеля !

Factorx3
11-10-2011, 19:47
Здравейте! имам един проблем от известно време около половин година срещам едно момиче поне 3 пати в седмицата в рейса и смело мога да кажа че за мен това е любов от пръв поглед! Но това което ме карам да вярвам в тази така наречена любов е че когато тя е в рейса до мен винаги идва до мен и може би по 100 пати срещаме погледите си а дори днес в рейса седна точно до мен а имаше поне 10 свободни места! и тук идва най големият ми проблем е че сам страшно срамежлив и не знам как да я заговоря а мисля че аз трябва да направя 1вата крачка но не знам как, как да подхода за да я спечеля или просто да я заговоря Моля ви Помогнете ми :/ ОБИЧАМ Я !!!

lubovvv
11-10-2011, 19:51
хихи, колко сладка история :P Еми усмихни й се, направи се нещо че се спъваш в нея, докоснете се. малко по малко се сближи с нея

skandalenn
11-10-2011, 19:52
прегледай около 500-те подобни теми на долу .. примерно..

Това да обичаш , да си влюбен и да я харесваш са различни неща .. срамежлив ... с какво ти помага това ? .. и как по дяволите се заговаря момиче ;х Дали е като нормалния човек или е някакво извън земно , което не разбира езикът ти .. айде помисли си сега :)

Factorx3
11-10-2011, 20:08
На теория звучи много лесно но на практика е трудно другото нещо е че като я видя се вцепенявам и не мога и дума да обеля

lubovvv
11-10-2011, 20:09
Щом толкова силно я обичаш ще намериш сили да я имаш

skandalenn
11-10-2011, 20:17
На теория звучи много лесно но на практика е трудно другото нещо е че като я видя се вцепенявам и не мога и дума да обеля

И мислиш , че повечето не сме минали през това .

Единия вариант е да чакаш да ти дойде "пауъра" , че да и кажеш нещо ..а през това време 99,99% някой ще успее да я заговори и играта свършва ..
Другият вариант е просто да действаш .. в крайна сметка нищо не губиш , освен едно писане тука и загубена поредна вечер .. :-D Усмихни и се , заговори я .. направи и комплимент например за нещо .. в това няма нищо лошо и притеснително мисля че .. всичко ти е в главата :)

Factorx3
11-10-2011, 20:30
Мерси за съветите и мисля че вече е крайно време да я заговоря и в последствие да и кажа какво мисля но може би единственият съществен проблем ще е как ще я гледам в очите ако ме отхвърли ;[ но въпреки всичко смятам да действам !!!

lubovvv
11-10-2011, 20:34
Непременно, после сподели с нас какво се е получило ;)

skandalenn
11-10-2011, 20:39
Рано или късно ще попаднеш на момиче което да те отреже ... и най-готиния и там както искаш да си , не абсолютно всяка ще те хареса .. обаче ако те е страх от това , какво постигаш ? Седиш и се чудиш какво да направиш , какво ще стане и си блъскаш главата напразно , а в следващия момент я гледаш , че се мляска с някъв си и се пропиваш , защото не си действал ... нали

Azoria
11-10-2011, 20:47
Кажи й : "Хей,с теб всеки ден пътуваме заедно. Не мислиш ли,че стана време да се запознаем?"

П.П.: Надали я обичаш. Ти дори не знаеш как се казва.

tuzaro
11-10-2011, 20:49
Кажи й : "Хей,с теб всеки ден пътуваме заедно. Не мислиш ли,че стана време да се запознаем?"

П.П.: Надали я обичаш. Ти дори не знаех как се казва.тва от някой филм си го видела нали?

skandalenn
11-10-2011, 20:54

П.П.: Надали я обичаш. Ти дори не знаех как се казва.тва от някой филм си го видела нали?

Да , доста глупаво ми звучи ... ако някое момиче ми го изръси .. #-o

Azoria
11-10-2011, 20:56

:lol:
Това е най-нормалното нещо,което би могъл да й каже. Не е някоя превземка или дълго обмислян и отрепетирван комплимент.
*Бившят ми приятел се запозна с мен по подобен начин и ми хареса именно това ,че един от нас се осмели да изтъкне големия факт.* :grin: :)

tuzaro
11-10-2011, 20:59

Това е най-нормалното нещо,което би могъл да й каже. Не е някоя превземка или дълго обмислян и отрепетирван комплимент.
*Бившят ми приятел се запозна с мен по подобен начин и ми хареса именно това ,че един от нас се осмели да изтъкне големия факт.* :grin: :)фамилията на бившия ти приятел да не е Бийбър?? може ли някое уважаващо себе си момче да започне разговор с "хей"....

Azoria
11-10-2011, 21:04

*Бившят ми приятел се запозна с мен по подобен начин и ми хареса именно това ,че един от нас се осмели да изтъкне големия факт.* :grin: :)фамилията на бившия ти приятел да не е Бийбър?? може ли някое уважаващо себе си момче да започне разговор с "хей"....

:shock: Тцтц , говоря хипотетично,много ясно,че няма да е "coppy - paste!" :? Сега той ще си реши с какво обръщение да започне. Но идеята на това,с което трябва да я заговори е това,което е очевидно. Тя също го гледа и сяда до него,съответно на нея й се върти същото в главата. :wink:

cigarettekisses
11-10-2011, 21:04
Не виждам как може да я обичаш,като не я познаваш.

tuzaro
11-10-2011, 21:07
в нейната глава може да се въртят 100 хиляди неща които нямат нищо общо с него... според мен трябва да подходи по шеговито на нещата. примерно да и каже "хубавата кака пак идва до мен" от тва примерно може да се развие разговора тя като му каже, че не е кака и от там той да си измисли някви неща.

Azoria
11-10-2011, 21:09
в нейната глава може да се въртят 100 хиляди неща които нямат нищо общо с него... според мен трябва да подходи по шеговито на нещата. примерно да и каже "хубавата кака пак идва до мен" от тва примерно може да се развие разговора тя като му каже, че не е кака и от там той да си измисли някви неща.

Ем,идеята ти е същата... хубавата кака ПАК идва при мен. Да я заговори с това,че се виждат... :)
Въпреки ,че ако мен ме нарекат "хубавата кака" ще седна на друго място. :lol:

tuzaro
11-10-2011, 21:12

Ем,идеята ти е същата... хубавата кака ПАК идва при мен. Да я заговори с това,че се виждат... :)
Въпреки ,че ако мен ме нарекат "хубавата кака" ще седна на друго място. :lol:аз нито го знам той къв е момичето кво е, ако са по на 13 години може би твоя пример е по хубав.
междо другото тва да се запознавате по автобусите е много сстранно майна

skandalenn
11-10-2011, 21:31
а защо не "Пак се срещаме , мисля , че е време да разбера името ти " и тя му го казва .. после " аз съм ----- приятно ми е " и се завързва разговор .. няма нищо странно според мен ... аз със много момичета съм се запознал по рейсовете ама в повечето случай те ме заговарят , заради прическата .. улеснявам ги :D

Factorx3
11-11-2011, 11:11

Въпреки ,че ако мен ме нарекат "хубавата кака" ще седна на друго място. :lol:аз нито го знам той къв е момичето кво е, ако са по на 13 години може би твоя пример е по хубав.
междо другото тва да се запознавате по автобусите е много сстранно майна Еми рейсът е единственото място където я срещам

dream1707
11-11-2011, 11:25
Това да обичаш , да си влюбен и да я харесваш са различни неща ..

+++++++++++

Правете разлика...

Щом я харесваш, просто се опитай да преодолееш срама си ... Измисли нещо с което да я заговориш..

На колко сте ?

BrainlessROCKBABY
11-11-2011, 11:53
и досега не си й казал здрасти? о.О

усмихни й се следващия път ;д

LadyDaisy
11-11-2011, 12:12
Мене пък с това ако се опитат да ме заговорят по-скоро бих се изсмяла и бих си тръгнала. Това не знам дали и пред някоя циганка на село ще мине.....
Един съвет - не ходи при нея с глупави заучени фрази тип - баща ти е крадец, болеше ли като падна от небето и тем подобни малоумни четки, които са жалки, а не интригуващи!
По-добре да отидеш и да й кажеш Здравей , казвам се Пешо (примерно) и след като толкова пъти се засичаме реших все пак да се представя. Или нещо такова. Кажи й, че вместо да пътуваш сам предпочиташ да има с кого да обмениш две-три реплики. Винаги е по-добре първо да се запознаеш с човека, да го поопознаеш малко и след това да започнеш да го сваляш - така показваш, че не си само за едното *** без да ти пука какъв е човека отсреща действителност.

Factorx3
11-11-2011, 12:20
Мене пък с това ако се опитат да ме заговорят по-скоро бих се изсмяла и бих си тръгнала. Това не знам дали и пред някоя циганка на село ще мине.....
Един съвет - не ходи при нея с глупави заучени фрази тип - баща ти е крадец, болеше ли като падна от небето и тем подобни малоумни четки, които са жалки, а не интригуващи!
По-добре да отидеш и да й кажеш Здравей , казвам се Пешо (примерно) и след като толкова пъти се засичаме реших все пак да се представя. Или нещо такова. Кажи й, че вместо да пътуваш сам предпочиташ да има с кого да обмениш две-три реплики. Винаги е по-добре първо да се запознаеш с човека, да го поопознаеш малко и след това да започнеш да го сваляш - така показваш, че не си само за едното *** без да ти пука какъв е човека отсреща действителност. дори и да ме карат няма да изтърся такъв израз ако и го кажа най вероятно ще ме изгледа странно и .... най добре ще е "казвам се Пешо"

bettyblackdewil
11-11-2011, 13:08
Следващия път като пътувате заедно наистина докато идва към теб я погледни и ако тя те гледа не извръщай поглед ами и се усмихни.. като седне до теб представи се запознайте се и започни разговор :)

svodnika
11-15-2011, 07:33
чрез спечелване

IseeDEADbodies
11-15-2011, 08:00
и смело мога да кажа че за мен това е любов от прав поглед!

Аз по-харесвам любовта от крив поглед 8)

За тебе май няма буква Ъ, така като гледам :lol:

mitkoyyy
11-15-2011, 18:47
Е за 3 години е нормално поне един път да седне до теб :D Всеки ще ти каже едно и също, заговори я, няма друг начин.. Освен, ако не знае азбуката на глухомените и не вземеш и ти да я научиш..

ebemise
11-15-2011, 19:00
А защо просто не и кажеш "Здрасти :)"