View Full Version : Да чакам ли.. ?
Denchoti
11-11-2011, 06:55
Здравейтее! Е най-накрая и аз да публикувам моята темичка.. Така.. значи има едно момче в училище, което аз харесвам и то се указа, че и той мен ме харесва :grin: Проблемът е там, че последно когато си говорихме си казахме преди да тръгнем да се опознаем.. обаче то вече мина месец и нищичко не сме си казали. .Само се усмихваме един на друг. Не искам да му нахалствам, но дали той си е изгубил интересът към мен, или просто аз съм нетърплелива ? :? [ Благодаря предварително :) ]
anonymous708973
11-11-2011, 07:00
Начи, уж се сваляте и изведнъж 1 месец не си казвате нищо?
Пусни някъв намек да видиш как ще реагира, за да прецениш дали все още си му тръпка.
Е то в даскало малко трудно да се опознавате (освен ако не сте в един клас). Според мен трябва да изезете двамцата ..
Добре, като сте решили да се опознавате правите ли нещо по въпроса? Или го карате само на усмивки и "здравей-здрасти"?
Излизайте след даскало, говорете си, опознавайте се, щом така сте решили. В даскало няма как да стане този номер.
skandalenn
11-11-2011, 07:55
Да изчакай още година - две :lol: :lol:
Мислиш ли , че е нормално месец и кусур да не сте излезли един път да си поговорите или нещо ... хм :)
iBiteHard
11-14-2011, 21:01
Покани го на разходка с тебе до някъде си . Лафче , флиртче и така нататъка . Късмет :-D