Влез

View Full Version : Да му пусна ли ?

kristianax
11-11-2011, 12:32
Аз съм на 18 години и все още съм девствена. Имам си приятел от една седмица разбираме се прекрасно (поне за сега) проблема е, че вчера за малко щяхме да го направим. Мен не ме е страх нито срам, но мисля, че доста прибързваме, а той доста ме привлича и не знам какво да правя .. понеже не се познаваме от кое знае колко много време, като му дам "това което иска" няма да има причина да е с мен. Като съм с него имам чувството, че го познавам от цяла вечност. Какво да правя?

spiderwow
11-11-2011, 12:36
Довери се на интуицията си

ADMIRALKA14
11-11-2011, 12:37
Изчакай.

sapphire5
11-11-2011, 12:46
Реши сама, но според мен ще е по-добре да изчакаш.

dream1707
11-11-2011, 13:12
Щом искаш отговор от нас и не си напълно сигурна какво да правиш... то най-добре изчакай... докато дойде момента в който няма да имаш нужда от помощ за вземането на това решение ..

Jessie
11-11-2011, 13:15
От една седмица, а вече готови да се праскат... :?
Баси ебливото поколение, честно ... :?
Ако не изчакаш... току-виж след седмица две си пуснала тема "Бременна съм (ли съм) ?" ... :o :shock: :-o

ShtrudeL
11-11-2011, 13:55
Като чуя "май прибързваме" ми се разрушава куличката от карти.
http://dreamsandsunflowers.wordpress.com/2011/08/22/moments-of-love/
(не ми благодари)

Shturrrche88
11-11-2011, 14:03
. понеже не се познаваме от кое знае колко много време, като му дам "това което иска" няма да има причина да е с мен.
100%...така като гледам не блестиш с кой знае какво, та сигурно чака да те прасне и да си ходи... :-x

ScarletBite
11-11-2011, 14:11
като му дам "това което иска" няма да има причина да е с мен
ако си търсеше само секс, нямаше да се хваща с девствена. пък ако си мислиш, че тва дето ще му дадеш не може да си го намери в първата дискотека срещу 2 водки...
тъй че стига глупости. путката ти не е няква стока, тва само по филмите го има. ако се чувстваш добре с него и го искаш - давай.

Sh@d0w
11-11-2011, 14:11
като му дам "това което иска" няма да има причина да е с мен

По тая логика, никой не трябва да прави секс до брака.

Ти си решаваш.

MaLkaTa_LaDy
11-11-2011, 15:05
Била съм в твоята ситуация и единственото, което ме спираше беше не мисълта, че "избързваме", а това, че нямаше къде.
Не го мисли много, ами си прави удоволствието. На приятеля ти, ще му хареса това, че не го взимаш за нещо толкова важно изгубването на девствеността.

mmm_sweet
11-11-2011, 15:20
Зависи каква искаш да си-да гониш бройки или да откриеш нещо истнинско. Ти си знаеш.

badsector
11-11-2011, 16:04
То е ясно, че ще се проебеш с него. На него му се чука девственица, а на теб просто ти се чука. Ще се поебете известно време и ще се разделите. Ще си любопитна да разбереш какво е да трошиш и други пишки.

Oy7ofCon7roL
11-11-2011, 16:10
Като за начало му давай в дупето да те чука ако излезне сериозен тогава му дай да те отвори

BlackRaven
11-11-2011, 16:15
Като за начало му давай в дупето да те чука ако излезне сериозен тогава му дай да те отвори

Мисля , че е добра алтернатива :P

Vladel
11-11-2011, 16:51
Абе пусни му на човечеца.

adidaskataWE
11-11-2011, 19:33
В крайна сметка ако иска само едно е по-добре да го разбереш по в началото.На твое място и аз не знам как бих постъпила.

badsector
11-11-2011, 21:10
Да, това също е добър вариант... особено за него...

Mi6inka
11-12-2011, 07:20
Щом го искаш... какво има да мислиш. Да, ако после се отдръпне от теб значи е поредното лайно и няма смисъл да се ядосваш. Просто направи това, което усещаш. Ако си готова и искаш секс, а той те привлича достатъчно- защо не ?

Sahara
11-12-2011, 14:03
Аз съм на мнение, че трябва да изчакваш. Не е гаранция че нещата между вас ще се получат, какво говорим за това да бъдете вече интимни ...

lubovvv
11-12-2011, 14:13
Недей да прибързваш с това, ако държи на теб ще почака. Трябва да бъдеш сигурна че държи на теб, за да му пуснеш

mrankoniiii
11-12-2011, 18:13
Ми ако се чустваш подготвена , и ако му се доверяваш

AlokiNn
11-12-2011, 18:20
Аз съм на 18... И ако бях девствен никога не бих попитал в форум дали да му пусна.. Спомена просто че 1вия път ми е бил съпътстван от форум ми изглежда жалко :Д

Thundarr
11-12-2011, 20:32
Ако не му дадеш причина да остане, ще го изпуснеш.

badsector
11-12-2011, 21:36
...защо не ?
Защото не е курва?

Ако не му дадеш причина да остане, ще го изпуснеш.
Сексът не е начин да задържиш някой. Винаги идва един момент, в който вече сте си омръзнали и какво правим тогава?

Muaythaifighter
11-12-2011, 21:47
ае дет са вика еби са на "cooldown" един път ше живееш е

NambyPamby
11-12-2011, 22:02
Имам си приятел от една седмица разбираме се прекрасно (поне за сега)

:lol: Не се стърпях, сорЕ.
Ако толкова те сърби и ти е все тая с кого ще е, само да се отървеш от пустата девственост - давай.
Ако въпреки това, че сте от кратко време заедно, го чувстваш близък и му имаш доверие - давай.
Ако има опит и си убедена, че ще ти е хубаво и ще ти остане приятен спомен - давай.

Няма някакъв срок, в който да му пуснеш или не, води се от собственото си усещане и преценка за нещата. Има много хора, дето единия секс ги е събрал и после са останали заедно, защото са намерили още много други допирни точки помежду си. Има и такива, дето точно сексът ги е накарал да проумеят, че нищо няма да излезе и само си губят времето. Въпрос на късмет.

fenasf
11-12-2011, 22:35
Да !

Hilary_
11-13-2011, 05:44
Изчакай. Прекалено рано е и по - вероятно е да съжаляваш.
А и самото ти допитване до форум показва, че не си сигурна ..

JbBj
11-13-2011, 07:58
Пусни му ама в гъза че после да нема мрънкане кой не е девствен

Mi6inka
11-13-2011, 08:03
...защо не ?
Защото не е к***а?

И да му пусне,това пак не я прави к*рва, а нормално момиче, с нормални нужди :) Предполагам знаеш значението на думата к*рва..защо го използваш в тази ситуация, като е напълно неподходящо?

П.с. Не се заяждам , не избухвай.

bloodyF
11-13-2011, 10:29
и единственото, с което можеш да го задържиш е сексът ,така ли?
жалко в такъв случай, момчетата точно такива лесни като теб чакат, дай щото не знам кво да правя с него, да си легнем пък после да мрънкам що ме е зарязал..

//всички знаем, че независимо кой какво ти казва ще си легнеш с него до максимум 5 дни, като ти поговори мили неща..

ledenakrasota
11-13-2011, 10:37
Все пак ходите. Какво му е ненормалното да си легнете, вместо да седиш и да се стискаш, защото било само от една седмица? :shock:

Важно е настоящето, а не да седиш и да се тръшкаш какво ще стане после. По този начин можеш само да си развалиш връзката, защото се обременяваш с глупости. :)

imamkrasivouho
11-13-2011, 12:19
Все пак ходите. Какво му е ненормалното да си легнете, вместо да седиш и да се стискаш, защото било само от една седмица? :shock:

Важно е настоящето, а не да седиш и да се тръшкаш какво ще стане после. По този начин можеш само да си развалиш връзката, защото се обременяваш с глупости. :)
То това тяло само за 1 ден ли ти е бе? Ако вземе да забременее и той я заебе?! Ако лепне нещо от него и ...той пак я заебе? Не само тялото, но и психиката ще й се съсипе.
Докато намаш пълно доверие на човека и на 18, и 20, и на 30 да си според мене не е много добра идея да се прави каквото и да било.

Nestlee
11-13-2011, 12:29
Ако те привлича, не те е страх и не те е срам - направи го. Дори да му е за едното чукане, какво? Не си на 14, не те е страх, не те е срам, привлича те.. Якоо

ААА иначе да - болестите са страшни, но ползвай презерватив.

badsector
11-13-2011, 12:39
И да му пусне,това пак не я прави к*рва, а нормално момиче, с нормални нужди :) Предполагам знаеш значението на думата к*рва..защо го използваш в тази ситуация, като е напълно неподходящо?
Понятието "курва" за всеки човек носи различно значение. От нея зависи към какви хора иска да се насочи в бъдеще и какъв смисъл ще влагат тези хора в това понятие. За някои сексът с партньор, с когото сте ходили седмица, също е курвенска постъпка. Да не говорим за еднократния секс. За други няма нищо лошо да си разтваряш краката пред всеки който те привлича. Факт е обаче, че както има разлика в смисъла, който влагат в товя понятие, така има разлика и в ценностната система. Всеки сам си определя какъв тип човек иска като постоянен партньор в бъдеще, като действията в досегашнуя му живот, определят вероятността да се свърже с такъв човек, ако попадне на него.

BezDuh
11-13-2011, 12:54
Категорично не..к'во е т'ва 1 седмица..ама ти си знаеш (всъщност, ако знаеше нямаше да питаш).

li0n
11-13-2011, 13:07
От една седмица сте заедно, не си сигурна дали го искаш, мислиш че иска само това... Ти сериозно ли?! Изчакай! :)

P.P- Oy7ofCon7roL, помня че една приятелка беше направила fake профил с твои снимки в impulse преди известно време :D

mon4eto
11-13-2011, 18:22
Моят съвет е да изчакаш. По този начин ще му направиш тест дали е с теб заради секса или заради самата теб. В край на сметка ако те зареже , значи е искал от теб само едно и само можеш да си казваш добре , че не преспах с този глупак. Аз така направих с моя приятел. И той искаше на първата седмица да си легне с мен , но го накарах да чака 1 месец и не ме заряза заради това. Сега сме по-щастливи от всякога вече доста време. Така че не прави грешки!

fenasf
11-13-2011, 18:36
Добре бе, много сте интересни. Разбира се, че е с нея за секса! Всички момчета сме с вас заради секса, защото природата е отредила мъжките и женските индивиди да правят секс :-o това си е съвсем в реда на нещата и не разбирам защо винаги се дърпате.

sapphire5
11-13-2011, 18:37
Ако те привлича, не те е страх и не те е срам - направи го. Дори да му е за едното чукане, какво? Не си на 14, не те е страх, не те е срам, привлича те.. Якоо
По-тъпо мнение в тая тема, не ти бях чела :-o

anonymous708973
11-13-2011, 18:39
За някои сексът с партньор, с когото сте ходили седмица, също е курвенска постъпка.

Себе си ли визираш под "някои"?

imamkrasivouho
11-13-2011, 19:17

ААА иначе да - болестите са страшни, но ползвай презерватив.
Да, защото тука само за страх и срам става дума... Направо и пари му поискай най-добре...

ledenakrasota
11-13-2011, 19:24

То това тяло само за 1 ден ли ти е бе? Ако вземе да забременее и той я заебе?! Ако лепне нещо от него и ...той пак я заебе? Не само тялото, но и психиката ще й се съсипе.
Докато намаш пълно доверие на човека и на 18, и 20, и на 30 да си според мене не е много добра идея да се прави каквото и да било.

Авторката не казва от колко време се познават или колко време са се сваляли. Как ще забременее от един презерватив?
Тук имаме конкретен случай, защото никога не знаеш дали човека до теб е това, за което се представя. :? И след 20 години лъжи, когато те тресне по главата, ще се чудиш как може да не си осъзнал какво ти седи на среща.
Затова нещата са субективни. Тук става въпрос за съвсем различни неща. :)

imamkrasivouho
11-13-2011, 19:31

Авторката не казва от колко време се познават или колко време са се сваляли. Как ще забременее от един презерватив?
Тук имаме конкретен случай, защото никога не знаеш дали човека до теб е това, за което се представя. :? И след 20 години лъжи, когато те тресне по главата, ще се чудиш как може да не си осъзнал какво ти седи на среща.
Затова нещата са субективни. Тук става въпрос за съвсем различни неща. :)
Единия презерватив не е 100% гаранция, нали знаеш?
Веднъж става грешката. И самия факт, че се чуди дали да му пусне или не показва, че не си имат чак такова доверие, което ме навежда на мисълта, че преди това не са се познавали или поне не са били толкова близки.
Разбираш дали човека до теб е това, за което се представя, когато следиш постъпките, начина на мислене и дори движенията му. Ако и беше просто така за единия път - ок, не е нужно всичко това, но след като това е връзка и се очаква нещо повече от едното праскане и "сбогом дано си щастлива", значи просто няма смисъл да го правят докато не си изградят някакво доверие. Дори тя да не беше девствена.

ledenakrasota
11-13-2011, 19:44
Единия презерватив не е 100% гаранция, нали знаеш?
Веднъж става грешката. И самия факт, че се чуди дали да му пусне или не показва, че не си имат чак такова доверие, което ме навежда на мисълта, че преди това не са се познавали или поне не са били толкова близки.
Разбираш дали човека до теб е това, за което се представя, когато следиш постъпките, начина на мислене и дори движенията му. Ако и беше просто така за единия път - ок, не е нужно всичко това, но след като това е връзка и се очаква нещо повече от едното праскане и "сбогом дано си щастлива", значи просто няма смисъл да го правят докато не си изградят някакво доверие. Дори тя да не беше девствена.

Няма да се разпилявам в спорове. Каквото е дала като инфо върху него разсъждаваме. Локумите до утре може да хи пишем.
Когато е девствена и то на толкова години, мислите в главата й са нещо нормално. Дори ме навеждат на това, че той не знае нищо. Не казва, дори защо не са го осъществили, а е щяло да се случи. :)

imamkrasivouho
11-13-2011, 19:51
Не разтягаме локуми, а разсъждаваме върху фактите. И като гледам мацката отдавна отеба темата, така че предлагам да прекратим спора.

badsector
11-14-2011, 13:07
И себе си.

anonymous708973
11-14-2011, 18:12
И себе си.

Колко време са те държали на сухо?

li0n
11-14-2011, 18:20
Аз чакам тема 'Бременна съм, помагайте' ! :grin:

sapa91
11-14-2011, 18:21
Аз съм на 18 години и все още съм девствена. Имам си приятел от една седмица разбираме се прекрасно (поне за сега) проблема е, че вчера за малко щяхме да го направим. Мен не ме е страх нито срам, но мисля, че доста прибързваме, а той доста ме привлича и не знам какво да правя .. понеже не се познаваме от кое знае колко много време, като му дам "това което иска" няма да има причина да е с мен. Като съм с него имам чувството, че го познавам от цяла вечност. Какво да правя?

Ей тъй как ме дразнят като кажат "на еди колко съм и съм девствена, да се чукам ли" Ти собствено мнение и индивидуално мислене нямаш ли, питаш непознати хора, във форум? Ми ако всички ти кажат да скочиш от някой мост с тухла на врата начи би тряло да сме ти помогнали по някакъв самоубийствен начин?! Живота си е твой, това кога ще ти го сложи си решаваш ти ако се чувстваш готова, и най-малкото разколебание означава че не си. Да му дадяла това което иска 8-) :lol: тва се извършва от 2 човека "принципно" не единия да иска, а другия да не знае гладен ли е чеше ли го.

summer_moon31
11-14-2011, 18:48
Както вече казаха, ти си решаваш. Искаш го - правиш го, не го искаш - не го правиш, не си сигурна - мислиш по въпроса, ако пак не си сигурна - не го правиш и пак мислиш и т.н. да не те отегчавам хD Но важната си ТИ, не какво му се прави на него ;)

И понеже моето мнение не се различава много от други такива, за да не съм изцяло безполезна ще ти дам един пример... тръгнах с приятеля си два дена след като се запознахме и два дена след като тръгнах с него си го заведох вкъщи. Ако не бях в цикъл със сигурност щяхме да го направим тогава! На някои може да им прозвучи ненормално, на други точно обратното. Всеки решава сам за себе си, както би трябвало да направиш и ти =)

Аз съм на мнение, че трябва да изчакваш. Не е гаранция че нещата между вас ще се получат, какво говорим за това да бъдете вече интимни ...

ако всичко в живота беше гарантирано...

Elinceto1
11-14-2011, 20:00
Не му пускай, пържи го до край :) !

GabrielleShayk
11-14-2011, 20:21
Изчакай

anonymous708973
11-15-2011, 06:17
Не му пускай, пържи го до край :) !

Кажи ми, че не си сериозна.

BozaAnet
11-15-2011, 08:19
Какви коментари има направо се пукнах от смях!
В днешно време от рано се почват,моето мнение е щом ти се иска да го направиш,а след това ще си проличи той колко е сериозен.Дори и да не е сериозен,вярвай ми ще откриеш такъв,тогава вече ще си по-сигурна с опит и няма да имаш такива притеснения! Упех!

SupermenBG
11-15-2011, 18:43
чеек де викни го у вас направи му малко свирки да ти се изцепи така обилно в муцунката,после малко стриптийз ала бала и му дай путето си кво...то за мъжето нема приятелка много добра приятелка всеки мисли само как да си го мушне между фулийките на путката !!!
ПУСКАЙ СТИГА СИ ЧАКАЛА

thespark
11-15-2011, 21:15
Иди на врачка да ти фърли 1 боб , те знаят най - добре.

badsector
11-15-2011, 21:47
Колко време са те държали на сухо?
Максимално, или последно?

anonymous708973
11-16-2011, 07:09
Ъм, и двете.
Все тая.

Аз мисля, че няма нищо нередно двама човека да правят секс дори 2 дена след като са "тръгнали". Всъщност, няма лошо да правят секс и преди това.[/i]

AllenWalkerr
11-16-2011, 11:08
Омг Пусни му ... малко математика - ти го искаш той го иска ... к'фо правите още отиди и направо си го пъхни :) ... не иначе сериозно ако ти го чувстваш така нз защо чакаш... тука никои нема да ти даде обективна преценка :)

peace2dafame
11-26-2011, 06:03
Eми той биологичният ти часовник цъка - не искам да говоря кога е нормално да се прави секс или не, защото много хора ще ме оборят, че е чисто индивидуално, но мисля, че вече самият ти организъм го желае :) Просто, ако се решиш, бъди внимателна - не е цветя и рози в началото, но ще стане хубаво впоследствие :) Успех и пиши за развитието на сагата :)

adidaskataWE
11-26-2011, 08:41
Не е хубаво,че мислиш,че иска да си вземе само това от теб и да те зареже.Снощи започнах да чета една книжка и прочетох,че секса сближава повече хората,може да го накараш да почака,но не прекалено дълго.Няма норма кога да му пунеш.Ти си решаваш,когато си готова.

BrokenKnight
11-26-2011, 08:44
в твой плюс ще е, няма как да знаеш, ако не се увериш сама .. в противен случай най - много да те зареже и да си го получи от друга :-|

Excelsion13
11-26-2011, 15:51
Ти самата знаеш наи-добре :)