View Full Version : Кой е по виновен?
make_you_mine
11-11-2011, 15:32
Имам връзка от разстояние от година и половина,не питайте защо-просто винаги съм имала усещането,че искам да съм с този човек,много го обичах и т.н. Наскоро станах мн кофти неща. Впрочем,просто сега излязоха наяве. Сега уча в чужбина и той ми беше на гости. Всичко мина добре. Прекарахме си супер заедно. Миналата зима по едно време той нещо ме съмняваше с поведението си, не си личеше,че иска да е на 100 процента с мен. Това лято се оправи и постоянно бяхме заедно, като цяло беше много по-искрен. Наскоро му набарах паролата за фейсбук и му прочетох съобщенията. Преди бях виждала на телефона му съобщение-''Нея чукаш, а крещиш моето име..поправи ме ако греша.'' Моят приятел миналата зима наистина се държеше странно и сега от съобщенията му във Фейсбук се натъкнах на покъртителни неща-писали са си толкова милчки неща от типа на липсваш ми, пращали са си съобщения, той буквално си я е зарибявал... Въпросната го настройва против мен и често в разговорите им се натъквах на -''ти заради единия секс с нея..'', сега му беше писала,че е дошъл до чужбина само заради едното чукане.. явно е имало някаква закачка между тях, не знам,това много ме нарани. Той наистина в последно време беше различен,но си знаех,че имаше нещо миналата година. Като прочетох съобщенията му, му писах в скайп колко наранена съм от всичко, че не мога да повявам..Също тя му беше писала нещо за мен-от половин година си с тая..а той(тва е от миналата зима)-еми то не е официално. :shock: А аз толкова много държах и тогава на него ! Това лято се обвързахме много повече, смисъл,че постоянно се виждахме и мисля,че не е имало чак такива простотии,но онази продължава явно да го навива против мен, явно иска да е с него. ''Сещали'' са се един за друг,пращат си някви песнички..абе нз.. И като го питах-те са само приятели. Сега той е крайно засегнатият и не иска да говори с мен,пише ми грубо в скайп... С тази са се виждали скоро,защото и тя се е връщала от чужбина.. но според моя приятел аз му нямам доверие прекалено много и твърди,че с тази са си приятели и така просто си говорят. Сега съм адски объркана и се чудя кой е по-прав и кой е виновен в тази ситуация-нито аз съм права,че му навлизам в личното пространство, нито той може да се зарибява с друга,докато е с мен-ако ще го прави,да къса с мен.. И - казахме си много груби думи по скайп и сега като цяло той избягва какъвто и да е контакт.. Как да се разреши ''случая'' ? Той ме пита дали късам с него, защото аз му казах да не ме замесва,ако смята да прави простотии, че аз няма да участвам в тази игра... Днес той ми казва да не го занимавам.. Е,ами не знам вече какво да правя. :( Съвети?
ADMIRALKA14
11-11-2011, 15:38
Зарежи го! Той не те заслужава! Личи си колко те е обичал през всичкото това време и как изобщо е позволил на онази да се бърка в личния ви живот и да говори против теб.
И двамата сте постъпили еднакво долно - той с неговата афера и ти с това, че си му ровила в личното пространство.
Иначе - зарежи го, няма смисъл да те окуражаваме, че всичко ще се оправи един ден.
RoCkSpOt
11-11-2011, 15:40
Тцтцтц хващат гаджето ти да си пише с друга и ти го искарваш светец и че момичето било виновно... както си ги прочела тия неща го зарезваш и тва е кво му мислиш толкожа
badsector
11-11-2011, 15:48
Не е нормално да му ровиш по нещата, нормално е той сам да ти покаже всичко, което искаш да видиш. А човекът просто иска да си чука две кифли едновременно. Нормално.
make_you_mine
11-11-2011, 15:51
Най-тъпото е,че съм си взела самолетни билети за Бъглария заради него и сега ще тъпея на Нова Година,щото там сега нямам с кого да съм..Ами,другото,което е,тя му е писала-ти ходиш до чужбина да се чукаш с няква, и той й отговаря-отивам,ама се връщам. Добре,що за простотия !? И как да му вярвам,че така си говорел с приятелите си и че всичко е на майтап!? Явно не иска да е с мен,не разбирам иначе за какво ''приятелката'' му ще говори така за мен. Не може всичко да е една шега. Да му еба майката, година и половина съм живяла в заблуда ли ?? Той явно си е влюбен в нея,но е бил с мен през цялото време.. защото съм му давала секс и ме е използвал. Не знам,аз така тълкувам случилото се.. Дали съм права или приемам нещата твърде насериозно ? Оная въпросната си имаше и тя връзка година и половина,ама в същото време си пише с моя приятел... Сега са скъсали. Той ми говори,че бил наясно с чувствата си и че едва ли не правя глупости като се връзвам на думи,защото действията били по-важни... Оффффф....
Ебати боклука....не знам как въобще се замисляш за друго развитие, освен за раздяла. Трябва да си много наивна и глупава, за да продължиш отношенията си с такъв човек.
make_you_mine
11-11-2011, 16:20
А иначе..да си призная и аз не съм съвсем чиста,на един купон тук се целунахме с едно момче и той си ме пипаше,аз уж не му давах съвсем..сега с това момче нямаме нищо,ама.. иначе преди..с ''моя приятел'' като бяхме в един град.. аз също съм излизала с други момчета,които ме зарибяват.. смисъл колкото и да се правя на невинна, явно има нещо,че помежду ни е трудно да има любов,не зная защо,може би не сме съвсем съвестими, НО секса наистина е уникален. Смисъл явно много си допадаме сексуално. Чудя се сега какво да го правя. Може да го запазя като чисто сексуален партньор.. :? П.с. той ми е първия, с друг не съм го правила. А най ме заболя иначе от това,че едва ли не той не ме е имал за официална точно след няколко месеца ,след като ме е 'отворил'. Ами доста грубо, като сме се чували всеки ден по телефона.. И дали само със секса му ще се чувствам добре ?
FuCKkK13
11-11-2011, 16:22
миличка наистина ти съчувствам,но не съм на мнение да го зарежеш.. виж.. твоята грешка,че си му нарушила личното пространство е по-малка от това той какво е писал... според мен е най-добре колкото може по-скоро да се видите,а преди това щом връзката ви е от разстояние да му напишеш така и така,да го помолиш да спре да се държи така - ти също спри ! и да поговорите на дълго и нашироко... целта на този разговор и за двамата трябва да е стигане до едно мнение и едно решение.. той може пак да си е приятел с това момиче (за малко да я обидя,защото такива ги ненавиждам) но да не си пишат така.. а ти да спреш да му влизаш във фб. да му четеш смс-и и съобщения във фб. ... ако поговорите и това не се повтори може да сте заедно.. виж.. понякога момчетата правят някой грешки и не мислят.. дръж се мило с него и поговорете..надявам се,че ще се оправите,защото една дълга и хубава връзка не си струва да се разваля заради едно отклонение или заради една.. ох айде няма да я обиждам.. айде успех :)
Разделете се.. Той се зарибява с други, ти даваш на други да те опипват. Няма смисъл според мен.
И да не се разделите, непрекъснато ще се тормозиш дали той не продължава да си пише с нея и дали е само писане.. Според мен също няма смисъл на този етап да сте заедно.
make_you_mine
11-11-2011, 17:34
Ами те си пишат,откакто съм тръгнала с него-винаги са си писали,едва ли ще спрат,явно наистина са приятели,само че аз не знам нищо за нея и той никога не ми е разказвал,което е странно..за всичките му останали приятелки знам по нещо..за тази не ми казва,като се виждат..защо ли ? Тая явно е няква много тъпа кифла,мн ме дразни. Искам да я елеминирам,защото много си беше добре всичко,докато тая не се намеси някъде... :-x
миличка наистина ти съчувствам,но не съм на мнение да го зарежеш.. виж.. твоята грешка,че си му нарушила личното пространство е по-малка от това той какво е писал... според мен е най-добре колкото може по-скоро да се видите,а преди това щом връзката ви е от разстояние да му напишеш така и така,да го помолиш да спре да се държи така - ти също спри ! и да поговорите на дълго и нашироко... целта на този разговор и за двамата трябва да е стигане до едно мнение и едно решение.. той може пак да си е приятел с това момиче (за малко да я обидя,защото такива ги ненавиждам) но да не си пишат така.. а ти да спреш да му влизаш във фб. да му четеш смс-и и съобщения във фб. ... ако поговорите и това не се повтори може да сте заедно.. виж.. понякога момчетата правят някой грешки и не мислят.. дръж се мило с него и поговорете..надявам се,че ще се оправите,защото една дълга и хубава връзка не си струва да се разваля заради едно отклонение или заради една.. ох айде няма да я обиждам.. айде успех :)
Ти добре ли си ??? Любовта в една връзка никога не е на първо място, моето момиче. Въобще не си струва за едната "любов" да се оставяш да те правят на балък. Колкото и да боли. Аз не бих го допуснала тва повече.
Тая е наприказвала една камара неща против теб, а той даже не си прави труда да те защити... да защити връзката ви. Смятай колко му пука...
Аз не бих се занимавала повече. И не мисля, че си виновна, дори да си му ровила в "личното пространство", явно си имала причина да го направиш и с право си я намерила тая причина...
Тцтцтц хващат гаджето ти да си пише с друга и ти го искарваш светец и че момичето било виновно...
Това винаги най - съм го мразела! Осъзнай се..
LeprikonA
11-11-2011, 18:50
Ти добре ли си ??? Любовта в една връзка никога не е на първо място, моето момиче. Въобще не си струва за едната "любов" да се оставяш да те правят на балък. Колкото и да боли. Аз не бих го допуснала тва повече.
Тая е наприказвала една камара неща против теб, а той даже не си прави труда да те защити... да защити връзката ви. Смятай колко му пука...
Аз не бих се занимавала повече. И не мисля, че си виновна, дори да си му ровила в "личното пространство", явно си имала причина да го направиш и с право си я намерила тая причина...
много, много съгласна съм. с тая "любов" дето нито значението и знаеш (FuCKkK13) ще си умрете прислугвайки на някой дришльо.
авторке, не се занимавай с тоя повече. още тогава те е съмнявал, сега си разбрала каква е работата, а и до колкото разбрах те и до сега си пишат, така ли? това може само да ти подскаже какъв е той. не е само другата виновна, че изобщо съществува, защото той, ако беше човек на място и държеше на връзката си, нямаше да си позволява подобни неща. че и да се прави на адски обиден после.
make_you_mine
11-11-2011, 18:57
Ами той в последните 4 месеца си е писал само веднъж с нея, по-активния им контакт е от миналата година. Направи ми впечатление,че явно й е казал нещо да не го атакува,защото е обвързан с мен, стана по-сериозен към мен в последно време. И сега заради миналото не знам как да реагирам..от една страна знам,че мога да му простя, от друга не знам дали сега той няма да се направи на интересен заради това,че съм се ровичкала. От трета така или иначе аз съм вече в чужбина и ще се видим пълноценно чак юли месец сигурно. Така че може би е най-добре да оставя малко нещата на спокойствие засега и ако е трябало да се случи, ще сме по-късно пак заедно... Може би това е решението :?
FuCKkK13
11-11-2011, 20:07
Аз не бих се занимавала повече. И не мисля, че си виновна, дори да си му ровила в "личното пространство", явно си имала причина да го направиш и с право си я намерила тая причина... айде по-спокойно а ? .. изказвам лично мнение.. и за какво ме нападна ? защото не съм на мнението на другите ? ми извинявай ама аз поне имам смелостта дори да не съм на тяхно мнение да изкажа какво мисля,нищо че някой ще реши да се направи на интересен.. дадох и съвет как бих постъпила аз.. защото каквото и да е направил една връзка дълга толкова време не си струва да свърши с едно злобно късаме ;) .. може поне да поговорят.. не съм казала,че задължително трябва да си спасят връзката.. това дали има смисъл или не само те си знаят,а ти другия път поне помисли преди да напишеш нещо ;)
FuCKkK13
11-11-2011, 20:12
много, много съгласна съм. с тая "любов" дето нито значението и знаеш (FuCKkK13) ще си умрете прислугвайки на някой дришльо.
авторке, не се занимавай с тоя повече. още тогава те е съмнявал, сега си разбрала каква е работата, а и до колкото разбрах те и до сега си пишат, така ли? това може само да ти подскаже какъв е той. не е само другата виновна, че изобщо съществува, защото той, ако беше човек на място и държеше на връзката си, нямаше да си позволява подобни неща. че и да се прави на адски обиден после. ха.. аз значението на тая дума много хубаво си го знам,а и както казах изказвам мнение.. никой не е длъжен да се съгласява с мен нито авторката е длъжна да ми вземе мнението под внимание .. казвам каквото мисля и толкова .. и си задръжте коментарите,това,че не съм на вашето мнение нито означава,че не знам какво означава думата ''любов'' ,нито,че не уважавам и вашето мнение ;) .. айде \/ ;)
FuCKkK13, не съм те нападала въобще. И съм си спокойна ;р
Не съм виновна, че четеш поста ми с неправилна интонация :-P