PDA

View Full Version : КАК ДА ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО МУ?

DarkFairy
11-11-2011, 20:11
Има едно момче, с което се познаваме още от 5-годишни. Като малки постоянно се дразнехме за нещо.. може пък и да сме се харесвали, знам ли ?! :neutral: Както и да е.. семействата ни се познават и живеем горе-долу близко Сега учим в едно училище. Той е 2 години по - голям. Движи със моите приятели момчета доста често, но са мъжка компания и не мога да ходя с тях. До скоро гледах на него, както когато бяхме много малки, но напоследък съм до известна степен заинтересована.. (подчертавам, че не го харесвам, просто ми е симпатичен). Откакто поотраснахме имаме по - формални отношение дори не ме беше прегръщал, примерно :? .. докато един ден просто едва ли не се разкрещя "Олееее... ела тука искам да те гушнааа :3 " После му писах веднъж, писахме си доста.. на следващия ден той ми писа и на по - следващия пак ми писа, но не му отговорих, защото не бях видяла. От тогава, когато и да му пиша (3 пъти до сега) не ми отговаря. В коридорите понякога се засичаме само здрасти и това е. Не е причината в това, че не съм му писала сигурна съм.
Приятелките ми смятат, че както до скоро аз го възприемах още като мъничето от детството, може би и той продължава да си ме има за малкото приятелче, с което си играеха пред блока. Таа.. въпроса ми е: как да го накарам да забележи, че вече не съм 5-годишното хлапаче, и да предизвикам някакъв интерес у него. Не искам аз да го карам да излизаме,... правила съм тази грешка с друго момче и повече няма да я повторя, но как да го подтикна той да ме покани, примерно..

Boyman
11-11-2011, 22:30
Той е момче, самия му инстинкт го води към това да харесва момичета. Но може би той сам си е направил сметка, че е по-добре и за двамата да си останете само добри приятели, отколкото да бъдете нещо повече. И вероятно затова и те отбягва. Но най-добре е да седнете и да си поговорите за това. Не е толкова трудно :)

robles
11-11-2011, 22:54
Не става въпрос да го караш да излизате. Тва, че преди е било грешка, не значи, че и сега ще е така. Момчетата са различни. Не виждам нищо лошо да му намекнеш да излезете или да го питаш директно.

svodnika
11-12-2011, 03:11
чрез променяне

DarkFairy
11-12-2011, 06:00
Е.. намеквала съм му да излизаме и той все вика "Оооо.. Да! Задължително!" И само до там.. :-D

IseeDEADbodies
11-12-2011, 06:34
Винаги може да изтъкнеш нещо от сорта на "еееее няма с кого едно кафе да пия", или "абе днес ми се излиза, ама нещо всички се покриват" и още куп такива. Той 100% ще зацепи за к'во става дума, и ако иска да излезете би следвало да те покани. Ако не... няма к'во да се занимаваш.

Mi6inka
11-12-2011, 06:51
Винаги може да изтъкнеш нещо от сорта на "еееее няма с кого едно кафе да пия", или "абе днес ми се излиза, ама нещо всички се покриват" и още куп такива. Той 100% ще зацепи за к'во става дума, и ако иска да излезете би следвало да те покани. Ако не... няма к'во да се занимаваш.

Съгласна.
А иначе само от теб зависи това как той ще гледа на теб. Според това как се държиш ти. За това направи така, че да види, че не си вече малкото момиченце на приятелите на мама и на татко :)

DarkKiller16jp
11-12-2011, 12:35
Промени отношението си към него, не бъди приятелчето от детството му.

ledenakrasota
11-12-2011, 12:44
Няма какво да добавя. :)

Само малка промяна в мисълта ти. Не можеш да накараш никого да те харесва. Ако промениш отношението си и му покажеш другата си страна, ще стане. :) Търси повече контакти и забрави за скайп. :)

Anichkaxxwee
11-12-2011, 17:08
Направи така, че да не те възприема като приятелка от детството, ами за нещо повече .. Намекни му нещо.. Или пък излезте на кафе и т.н

iBiteHard
11-12-2011, 19:04
^ + 1 :)

badsector
11-12-2011, 20:42
Постепенно скъсявай дистанцията. Разходки, покани го у вас да гледате филми, напийте се заедно само двамата... ей такива неща.