View Full Version : Малко драми
Missmarch
11-12-2011, 13:43
Ами да споделя... влюбена съм от година в едно момче... доста труден за разбиране... преди въобще не се познавахме тоолкова и все пак сега съм много по - помъдряла отколкото миналата година... та и тогава не стана... грешката ми беше че отново като го видях, като почна училище, пак се захласнах по тайнствената му и магнетична особа. Казваха ми откажи се, не си струва, глупак е, какво намираш в него... ама... а де, и аз си се чудя, но пък все още гледам на него като нещо изящно .
Тази година се поопознахме повече, междучасията прекарвахме с още няколко приятели и така.. Така се случи, явно не съм спирала да чувствам нещо към него, а едно от момчетата от тези с които движих, му е натяквал всеки ден че бъде ли с мен, няма да сгреши... нооо Той е бая инат, все пак от предишното "Не" минало на "Не знам" но това на мен не ми дава никакви надежди с него. Работата е там че мина година почти а аз все още не съм откъснала очи от него. Някакви идеи да го забравя? Опитвах се, но не се получава тъй като всеки ден ми е пред очите...
P.S.: на 13 съм .
kikidikiriki
11-12-2011, 13:50
И аз съм на 13 8-) ами.. според мен не трябва да го отблъскаш а да му признаеш чувствата си към него. Препоръчвам ти преди това да слушаш някоя песен да се надъхаш :D :D и тогава когато ти дойде коража му кажи
Ashenvale
11-12-2011, 13:50
На 13 години, а в подписа и http://www.marijuana.com/images/smilies/leaf.gif безобразие.
Да слуша песен? Ти нормална ли си?
DarkKiller16jp
11-12-2011, 13:52
"Казваха ми откажи се, не си струва, глупак е, какво намираш в него... "
Не мога да разбера, защо тези, които не биват разбрани от обществото ги наричат глупаци!? Жалко, че обществото не разбира, че то самото е глупаво.
По темата: Ти си на 13, това не е истинска любов, според мен, живота е пред теб, за да забравиш увлечението си настрой психиката си така че да повярваш, че не го харесваш истински.
Missmarch
11-12-2011, 13:53
И аз съм на 13 8-) ами.. според мен не трябва да го отблъскаш а да му признаеш чувствата си към него. Препоръчвам ти преди това да слушаш някоя песен да се надъхаш :D :D и тогава когато ти дойде коража му кажи
Ама въпросът е че ако му кажа, пак ще чуя `Не, не ми харесваш` та има ли смисъл да го чувам отново, макар че вече от него.... ;хх
Пък смелост си имам, не ми пречи да го направя, но желанието ми е просто да го ~ delete ~ от ума ми .... :(
Missmarch
11-12-2011, 13:57
Към Ashenvale , ще си позволя да излезна извън темата, макар че животът си е мой а и не приемай всичко за чиста монета .
DarkKiller16jp - знам че не е, дори не съм влюбена в него, разбирам си го съвършенно но това чувство не мога да си го обясня ..
Ashenvale
11-12-2011, 13:57
[b]
Пък смелост си имам, не ми пречи да го направя, но желанието ми е просто да го ~ delete ~ от ума ми .... :(
просто да го delete от ума си, голяяяяяяямо изречение.
По тъпия ти въпрос, просто гледай да не мислиш за него, друг начин .. няма, освен ако не се самоубиеш. Ние няма с какво да ти помогнем, и като цяло темата ти е безсмислена.
Missmarch
11-12-2011, 14:01
[b]
просто да го delete от ума си, голяяяяяяямо изречение.
По тъпия ти въпрос, просто гледай да не мислиш за него, друг начин .. няма, освен ако не се самоубиеш. Ние няма с какво да ти помогнем, и като цяло темата ти е безсмислена.
Абе дръж се по - подобаващо , тва да не ти е гетото пред вас че да си се разхищаваш като няква царица.. като толкова не можеш да търпиш темата, изчезвай че не ми се четат тъпи изгъзици от плоската ти глава . :)
Разбирам те, ама по-добре остави....
И цялото училище да тръгне да му изрежда как ще си заслужава да е с теб, той ако не те харесва и ако не те иска, няма как да се насили.
И за тва не си виновна ти, просто понякога химията между някои хора липсва.
И на мен ми се е случвало да съм влюбена в някой, който не ме приема по този начин. И сам ми е казвал, че съм идеална, обаче му липсвало онова чувство. Тва много боли да го чуеш и е страшно трудно да се примириш, ама трябва.
Сигурна съм че сега ти се вижда нещо супер интересно и има тръпка. Когато аз бях на 13 и имаше разни момченца също се чувствах така, ама повярвай ми това не е любов и не си влюбена! След минимум 2-3 годинки ще усетиш за 1ви път какво е да си влюбен и ще видиш че чувството е доста различно :)
DarkKiller16jp
11-12-2011, 14:24
Друг вариант е да не те мисли за достойна за него.
Missmarch
11-12-2011, 14:30
Друг вариант е да не те мисли за достойна за него.
може би .. :(
iwannowaa
11-12-2011, 14:37
Не искам да те обиждам, но си само на 13 години и това момче едва ли е истинската ти любов. Изпитваш силни чувства, привличане и това е хубаво и напълно нормално - все пак всички сме минавали през това. Според мен не откъсваш очи от него толкова време е, защото преди да се сближите ти си го издигнала до нещо прекрасно и невероятно и затова сега когато започвате да се опознавате ти се задълбочаваш още повече в усещанията си. А самият той явно не е сигурен какво иска - щом от "не" минава на "не знам". Може и да иска да бъде с теб, а може и да не иска. Аз лично как бих постъпила - с намеци и закачки показваш, че го харесваш и ако не е идиот и ако има нещо към теб ще отвърне. Айде късмет мила :-)
Missmarch
11-12-2011, 14:40
Не искам да те обиждам, но си само на 13 години и това момче едва ли е истинската ти любов. Изпитваш силни чувства, привличане и това е хубаво и напълно нормално - все пак всички сме минавали през това. Според мен не откъсваш очи от него толкова време е, защото преди да се сближите ти си го издигнала до нещо прекрасно и невероятно и затова сега когато започвате да се опознавате ти се задълбочаваш още повече в усещанията си. А самият той явно не е сигурен какво иска - щом от "не" минава на "не знам". Може и да иска да бъде с теб, а може и да не иска. Аз лично как бих постъпила - с намеци и закачки показваш, че го харесваш и ако не е идиот и ако има нещо към теб ще отвърне. Айде късмет мила :-)
Ами първо не ме обиждаш с нищо, защото вече съм осъзнала факта, не е любов, и си изключително права че го издигнах твърде високо в мислите си още преди да го опозная, наистина разведри ме с поста си, благодаря и за съветите на всички останали ... :smt007 .
Ashenvale
11-12-2011, 15:03
моля
thegreenzombie
11-12-2011, 15:22
като бях на 13 се "влюбвах" във всички по-готини момчета по улиците :lol: сега не съм на 13, но пък улиците са пълни със свежи попълнения 8-) ..... може би просто идеализираш това момче във съзнанието си.. а защо пък да не опиташ, нищо не губиш... един отказ ли ще те плаши ;) ....я по-смело и да не ти пука 8)
Ashenvale
11-12-2011, 15:27
Снимката .
Missmarch
11-23-2011, 14:03
upZ.