View Full Version : Какво е чувството да харесваш някой?
..Да си постоянно усмихнат щом го видиш, да се разтреперваш, да искаш да го прегърнеш, да го целунеш и още много неща? Ами това изпитвах, когато се виждахме и бяхме просто познати, но сега, когато го опознах и тръгнахме вече не искам да съм с него, но все още усмивката е на лицето ми.. само тя..Нещо в мен ли не е наред? Нямам желание да го целувам и прегръщам. Сякаш той вече ме приема за даденост.Преди искаше да се виждаме, а сега не се сеща за мен и чака аз да го потърся. Само като му потрябва нещо ме търси. Например като му дотрябват пари веднага дотичва, а иначе през целия ден не се и сеща за мен. Не мога и да му вярвам къде ходи и с кой е, но сякаш вече не ме и интересува. Говори ми мили думи, казва, че е щастлив с мен, но не мога да му повярвам. Не искам да сме заедно, но не знам как да му го кажа. Бил е много нараняван и затова в началото ми каза, че има нужда от време и не иска да се привързваме. Това ли е причината? И аз не знам какво искам..дано ми олекне като го споделя тук. Моля, дайте ми някакви съвети!
crowberry
11-12-2011, 18:58
Като не искаш да сте заедно го зарежи. Ще го преживее. Не можеш да рискуваш щастието си за някой, към който явно нямаш кой знае какви чувства. Другия вариант е да поговориш сериозно с него и тогава да решиш какво да правиш.
staysave
11-12-2011, 19:01
Зарежи го. Причината, по която го интересуваш е фактът че те използва... Или поне така си мисля. Ако си спомня че съществуваш само когато му трябват пари, няма смисъл да си губиш времето
Pothead334
11-12-2011, 19:03
Еми предприеми нещо.Поговорете си.Питай го, защо не ти обръща внимание.Кажи му че това не те кара да се чувстваш особено приятно 8-)
Например като му дотрябват пари веднага дотичва, а иначе през целия ден не се и сеща за мен.
Ти му даваш пари? :shock:
Например като му дотрябват пари веднага дотичва, а иначе през целия ден не се и сеща за мен.
Ти му даваш пари? :shock:
Няколко пъти.. Не мога да му откажа или да кажа, че не искам да сме заедно. От една страна не искам да го наранявам, но от друга си мисля, че не му пука за мен. Уж говори, че е щастлив,а пък не ме търси толкова често и приятелите му са по-важни.
LeprikonA
11-12-2011, 21:19
Използва те.