View Full Version : Къдрене с пяна??
vikitoo97
11-13-2011, 17:20
Ако се сещате някакви начини за къдрене на косата с пяна моля ви споделете. Аз знам само два начина :
1-Нанасяме пяна върху ръката и мачкаме върху косата, на мен ми се получава доста добре, но зависи и от типа на косата
2-Нанасяме пяна върху косата и я вързваме на кок. Този начин все още не сам го пробвала но мисля, че ще се получи.
Очаквам и вашите знания по-темата, а и ако се сетя още нещо ще напиша още. Ако знаете и други начене дори и без пяна, но безвредни тоест не с преса или маша споделете и тях.
InsatiableTemptation
11-13-2011, 17:24
Освен с пяна, може с ролки, с парцали/вестници, с плитки.
sunnnnnnnn
11-13-2011, 17:25
Мокриш си косата хубаво и мачкаш хубаво с пяна ...защипваш най-горния пласт с една щипка за 15 минути
Ето това ми се получава на мен :
http://prikachi.com/images.php?images/252/4037252g.jpg :D
vikitoo97
11-13-2011, 17:37
Мокриш си косата хубаво и мачкаш хубаво с пяна ...защипваш най-горния пласт с една щипка за 15 минути
Ето това ми се получава на мен :
http://prikachi.com/images.php?images/252/4037252g.jpg :D
eee tovaa shte go probvam...Mersii mnogoo!! Sled tova kosata izsahva nalii...da ne mi se slychii incidentt slychaino da se okajaa bolnaa??
sunnnnnnnn
11-13-2011, 17:40
Еми да след 30 минути е чисто суха :) :)
FuCKkK13
11-13-2011, 17:45
с 1/2/3 плитки рибена кост,с обикновени плитки,с ролки,с парцалчета,с вестници,с кок/кокчета,със сламки,с фиби,с фолио.. стигат ли ти ? :D
vikitoo97
11-13-2011, 17:51
с 1/2/3 плитки рибена кост,с обикновени плитки,с ролки,с парцалчета,с вестници,с кок/кокчета,със сламки,с фиби,с фолио.. стигат ли ти ? :D
Общо взето всички ги знам и съм ги пробвала ама тва със сламките ме учуди........за първи пет го чувам.Как се прави и много къдрево ли се получава??
FuCKkK13
11-13-2011, 17:52
забравих къдренето с пияна :D
а иначе това със сламките.. взимаш сламка и навиваш косата около нея.. като на ролка,но става по-ситно :)
с фуркети.. :)
sensualbella
11-13-2011, 17:53
Б*си,само аз ли не мога да се къдря с пяна?
bebzgirl
11-13-2011, 17:58
За всеки е много индивидуално.На някой с по чупливи/къдрави коси им се получават много хубави къдрици-на други не.Ако си с права коса е малко вероятно да ти се начупи.Зависи и каква пяна ползваш. :)
vikitoo97
11-13-2011, 18:00
Как така не можеш....? Може би и зависи от типа на косата...! Аз преди бях с някаква обикновено, но сега съм с Нивея ..
sensualbella
11-13-2011, 18:08
Забравих марката на пяната.Косата ми е права,когато бях малка имах къдрици,но само по краищата :D Сега вече не.
vikitoo97
11-13-2011, 18:21
Забравих марката на пяната.Косата ми е права,когато бях малка имах къдрици,но само по краищата :D Сега вече не.
Значи е заради типа на косата....Аз страшно много искам права коса..Моята е една такава никаква и 3-4 пъти да я изправя вече е цъфнала..но ако е с добра преса седи права около 5 дена.И като е накъдря с вестник стои страшно дълго време...Според мен в твоя случай пробвай с по-добра пяна!!! :) :) :) :)
sensualbella
11-13-2011, 18:23
Тогава да ти дам моята коса? :razz: Че и без това умирам за чуплива коса.
vikitoo97
11-13-2011, 18:31
Тогава да ти дам моята коса? :razz: Че и без това умирам за чуплива коса.
xiixii Прати ми я по пощата. :grin: :grin: :grin: :D :D :D
glezenafukla
11-13-2011, 19:21
Мацкии, кажете някоя хубава марка пяна за коса.. доста време бях с една синя на Taft, ама нещо не ми се получаваше както искам.. косата ми е чуплива, преди беше доста повече, ама с това ежеседмично изправяне, имам къдрици, но само в краищата, а и косата ми е на черта и като я намачкам не стои много добре, ама кфо да правя, чакам я да расте.. а толкова искам хубави къдрици на цялата коса..
vikitoo97
11-14-2011, 20:39
Мацкии, кажете някоя хубава марка пяна за коса.. доста време бях с една синя на Taft, ама нещо не ми се получаваше както искам.. косата ми е чуплива, преди беше доста повече, ама с това ежеседмично изправяне, имам къдрици, но само в краищата, а и косата ми е на черта и като я намачкам не стои много добре, ама кфо да правя, чакам я да расте.. а толкова искам хубави къдрици на цялата коса..
Аз ползвам на нивея за обем някаква и сам си доволна от нея, но като я свърша ще си взема пяна за оформяне на къдрици.По-добре според мен е в твоя случай да я изчакаш да порасне....има доста теми в които пише и какво маски можеш да си направиш за по-бърз растеж.А пък също може да пробваш да си накъдриш косата с хартия, плат или пък със сламки. Получават се ситни къдрички, но зависи и от дебелината на кичурите. По-добре го изпробвай срещу ден в който няма да излизаш, защото е и възможно резултата да не ти хареса :)))
и аз не мога
Слагаш пяната на мокра коса и след това сушиш с дифузер. 8) ^^
mimsSss96
11-17-2011, 18:57
Слагаш пяната на мокра коса и след това сушиш с дифузер. 8) ^^
Ами ако нямаш дифузер?
На мокра коса се нанася пяната за коса (но да е някоя по-така), аз ползвам на сестра ми, тя винаги ги взима някакви, които доста ми допадат.. ;дд След това мачкаш косата, докато не видиш, че се накъдря и сушиш със сешоара. :)
Аз използвах пяна за вана хд Чесно казано ми стана мнго яко,обаче някак си ми стои мръсно като си мачкам пяната върху косато и искам да питам дали е от типа на косата ми