View Full Version : докога така
BlacklaslalNigga
11-13-2011, 17:44
Здравей, те реших и аз като другите хора реших да споделя моят (безмислен) проблем.Всички мой приятели си махнаха мустаците :lol: обаче само аз него маханах-зареди баща ми "той , каза НЕ,ще си останеш с него (оценявам това че той иска да си имав собс. Мнение \аз си го имам\много си малък за да се брестнеш /15\ това не е истински мустак, а мъхчета . всяко момче трябва да си е със своите мъжки белези . ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ДОПУСНАТИ ТЕ ПРЪВОПИСТНИ ГРЕШКИ
Кажи му,че те дразни и искаш да го махнеш,и че не те интересуват последствията и че каквито и да са те по-добре от колкото да стоиш така..ПОне според мен е много грозно..
Прави каквото искаш,но ако бях аз....му удрях секирата! :D
BlacklaslalNigga
11-13-2011, 18:21
и според мен е грозно за това и съм разговял с него обаче нищо
Това е ТВОЕТО лице, не неговото имаш право да правиш каквото искаш с него! ! !
sapphire5
11-13-2011, 19:00
Ти решаваш какво ще правиш с лицето си, не той.
thegreenzombie
11-13-2011, 19:07
баща ти иска да те превърне във втория Милко? :lol:
BlacklaslalNigga
11-13-2011, 19:12
много ви благодаря за подкрепата на всички :) От утре по интензивно ще поработя и ще използвам съветите ви . Все още приветствам и други съвети. АКО ИМА НЕЩО ГРЕШНО НАПИСАНО ТО ТОВА ЩЕ Е ЗАЩОТО ПИША ОТ ТЕЛ. :D
девствен мустак
нема по гадно нещо от тва :razz:
Е пък махни си го като те дразни. При свършен факт кво да ти каже ;)
Взимаш му ножчетата докато го няма / на работа е и ... мустака изчезва!
Както казаха "след свършен факт" .
sapphire5
11-14-2011, 13:36
При свършен факт кво да ти каже ;)
Точно така 8-)
Supernaturalfan
11-14-2011, 16:48
девствен мустак
нема по гадно нещо от тва :razz:
Именно :D
Абе кво го слушаш? Да не искаш момичетата да почнат да те отбягват? Махай космите и си реши проблема :P
ccdesigns
11-14-2011, 22:37
Тоя "девствен мустак" е най-грозото нещо в мъжкото тяло... Един път да го обръснеш и да порасне пак, пак е по-добре, отколкото така.
SisiStrange
11-15-2011, 07:02
Махни го. Това си е твоето тяло = твое решение. Девствения мустак наистина е нещо гнусно, а доводите на баща ти са супер слаби. Ти не си тръгнал да си епилираш краката и ръцете, че да губиш мъжественост.
Тва пък ша е егати бащата...Извинявай ама ми е странно. недей да го слушаш, прави това което трябва
BlacklaslalNigga
11-15-2011, 11:26
IT IS DONE IT IS NO MORE BETWEEN THE ALIVES