View Full Version : Харесвам едно момче - съвети?
sladkabebova
11-13-2011, 17:45
Здравейте :)
Имам симпатий към едно момче още от 3-4 седмици.От едно училище сме той е по-голям от мен с 1 година и се засичаме почти всяко междучасие.Днес бяхме на едно и също място.Отново само се гледахме.Беше седнал пред мен и постоянно се обръщаше,а като видя,че и аз го гледам се усмихна и се обърна..явно го хвана срам :D .
Та намерих му фейсбука,добавих го и гледам,че постоянно праща на някакво момиче сърчица,целувки .. писах му и вече от 1 час го чакам да ми отговори,а е там зщото някакви песни си публикува..стана ми много кофти.Чудя се какво да правя..какво става :(
Слагай подходящи заглавия.
Title fix'd by Sh@d0w
ScarletBite
11-13-2011, 17:50
ми не се интересува от теб.
DarkKiller16jp
11-13-2011, 17:54
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
-- I'll never make u cry .. make u cryy (music) адското
Та по темата.. прави се на недостъпен, според мен. Той на колко е? Защото може би годините биха обяснили поведението му, а може би просто си му симпатична и когато му е скучно ти хвърля погледи, заради закачката. Съвет: не се занимавай с него, така ще му повдигнеш само егото, ако е такъв за какъвто го мисля, от това което каза.
Очевидно няма интерес към теб. Наблегни на живия контакт, иначе надали ще те забележи.
Заговори го в даскало например. Въпреки че ако си е харесал друга, нямаш никакъв шанс.
Очевидно няма интерес към теб. Наблегни на живия контакт, иначе надали ще те забележи.
Заговори го в даскало например. Въпреки че ако си е харесал друга, нямаш никакъв шанс.
Шанс винаги има. Въпросът е дали ще си струва нервите, времето и смисълът да се занимаваш с човек, който първоначално не изпитва симпатии. Много по-лесно е да си намериш нов обект.
musicinmyveins
11-13-2011, 18:30
Няма интерес както ти казаха.И на мен ми се е случвало да съм на мястото на момчето и да ти кажа не мисля,че има какъвто и да било смисъл да се вкарваш във филми.
nolovexxx
11-13-2011, 18:30
Отиди да се запознаеш с него :) :)
ScarletBite
11-13-2011, 18:43
Шанс винаги има. Въпросът е дали ще си струва нервите, времето и смисълът да се занимаваш с човек, който първоначално не изпитва симпатии. Много по-лесно е да си намериш нов обект.
шанс винаги има, казваш... добре. как можеш да накараш момче, което не се интересува от теб, да те поиска? при положение, че сте от различни компании, училища и т.н.? но в случая не говорим за непознато момче, а за някой, с когото сте излизали, той се е направил на интересен, ти - още повече, не ти се е обадил повече и сте си писали 2-3 пъти след това, все по твоя инициатива и той е демонстрирал само шибана досада?
май няма шанс в такава ситуация. а като прибавим факта, че един от най-добрите му приятели пробва да ме сваля...
musicinmyveins
11-13-2011, 18:49
:D ти искаш "umri" да ти даде урок и в няколко "лесни стъпки" да го спечелиш ли?Ми няма да стане : ) . Да възможно е,но трябва да знаеш как да го изиграеш и като цяло да имаш опит с момчета/момичета ....Вие омазвате цялата работа с тва писане в началото и тва досаждане усмивки и бла бла после се чудите що не става работата.
ScarletBite
11-13-2011, 18:57
musicinmyveins, хвана ме, искам. много циничен ми изглежда този юзер, в прав текст си казва нещата. :)
не е до липсата на опит и тем подобни. просто този път не играех. бях си 100% аз и кво? нищо. пък в началото той ме търсеше. ама след това спря. и откачих.
musicinmyveins
11-13-2011, 19:04
Ами ако имаш опит ще знаеш какво да кажеш и направиш,за да задържиш интереса му.Като цяло никога не пиша първи на момиче или ако го направя карам го премерено и казвам неща провокиращи да ме потърсят пак.Почнеш ли да пишеш,досаждаш/преследваш (а 2те в комбинация са = 100% fail ) нещата се скапват от самото начало и трудно се излиза от положението.
ScarletBite
11-13-2011, 19:09
оф не ти...
както и да е. имам чувството, че никой не може да ми каже как постъпя. и е време да се откажа наистина от каузата, хаха. макар че в момента е въпрос не на харесване, а на наранена гордост и желание проклетото келешче да ме иска и търси, та свят да му се завие.
musicinmyveins
11-13-2011, 19:12
Ок за ника разбрах :D :D :D Виж сега.Не сме в чат иначе бих ти ударил един въвеждащ урок в какво положение съм аз да си извадиш изводи.Като цяло както предполагам сама знаеш ше го забравиш като си намериш нов.За тва действай
ScarletBite
11-13-2011, 19:19
мда "готиното" найш ли кво е? че си намерих не един, а няколко. явно не си чел темата ми от снощи и по-хубаво, че само обиди отнесох. та, кво правя с тези момчета... гавря се супер тъпо с тях и им се надсмивам, щото явно тъпото ми подсъзнание се опитва да ми избие комплекса, дето съм пълна шматка и пича не ме поиска.
ае майната му... квото такова. :) айде стига съм те занимавала със себе си. лека вечер и сори за спама ако се води за такъв.
шанс винаги има, казваш... добре. как можеш да накараш момче, което не се интересува от теб, да те поиска? при положение, че сте от различни компании, училища и т.н.? но в случая не говорим за непознато момче, а за някой, с когото сте излизали, той се е направил на интересен, ти - още повече, не ти се е обадил повече и сте си писали 2-3 пъти след това, все по твоя инициатива и той е демонстрирал само шибана досада?
май няма шанс в такава ситуация. а като прибавим факта, че един от най-добрите му приятели пробва да ме сваля...
Зависи за какъв отрязък от време си говорим. Колко сте излизали, какви са ви били г/д отношенията, в каква честота те е търсил първоначално и сега откога не сте се чували.. Можеш да пробваш да си преглътнеш шибаното его, да му звъннеш и ти да го поканиш да излезете. Общо взето като гледам ситуацията, тва ти е и единственият шанс. В доста голяма част от женските глави съществува една голяма доза неувереност. Точно затова чакате винаги вас да ви търсят и доста често се правите на дръпнати и непукисти, макар че отвътре изгаряте. Покажи и ти интерес някакъв, не чакай винаги той да те търси. Възможно е нещо да си се дърпала или правила на интересна и да му е писнало. Причините, поради които си е оттеглил интереса може да са много, затова няма да гадая. Пробвай тва, дет ти казвам. Нямаш особено много да губиш.
Като цяло, ясно е, че не можеш да имаш всеки, който си поискаш, но никога не е невъзможно при определени обстоятелства да имаш някого. Аз, примерно, така правя. Хвърлям много въдици, навсякъде към жени, които ме привличат. После, тези които са заинтересовани с времето изграждам някакви отношения, дали ще е секс или нещо друго и от всички, евентуално си избирам една. (ако съм решил, че става за връзка с мен и съм в етап от живота, в които нямам против такова нещо) По този начин не си хвърлям цялата енергия към едно момиче, а я разпределям към много. И така, ако някоя се откаже или доста се прави на интересна, просто я отписвам.
Мда.. познато. Да имаш висока оценка за себе си и да знаеш, че до голяма степен си това, което мъжете търсят и в един момент някой, с който намираш всичко общо, те реже... Тва е супер удар за егото.
И аз бях така за известно време и да ти кажа, период е. Идва време когато почваш да се примиряваш и с времето ти става все по-безразлично.
Гледай да не си го изкарваш на хора, които нямат вина. Търси други начини.
Колкото до тоя с фейсбука, научи се просто, че като не виждаш реакция и интерес от другата страна, трябва да се дръпнеш.. Пак ли ще ходиш подир задници ?
anonymous708973
11-14-2011, 05:50
Мда.. познато. Да имаш висока оценка за себе си и да знаеш, че до голяма степен си това, което мъжете търсят и в един момент някой, с който намираш всичко общо, те реже... Тва е супер удар за егото.
Случвало ли ти се е?
Хора, изписахте една страница относно това, как той нямал интерес към нея, защото... не й е отговорил във facebook? По това ли разбрахте, че той няма интерес? Ми, може нещо да не е бил в настроение или пък нещо друго, хиляди причини може да има, но това определено не е някакъв фактор или сигурен показател, че момчето няма някакви симпатии към нея.
Аз предлагам да опита още един-два пъти да му пише в skype/facebook, но естествено да не бъде нахална (примерно след седмица да му пише пак, защото иначе ще е очевидно какво иска, ако му пише постоянно и му досажда), ако и тогава не й отговори, да пробва пък на живо. Много бързо се отказвате, бъдете малко по-упорити. В крайна сметка, ако не изпитва нищо към нея, упоритостта й ще го подразни и рано или късно поне ще й каже черно на бяло, че примерно не я харесва. Може и до обратното да доведе, но поне тя ще знае със сигурност и няма да си дава напразни надежди...
Случвало ли ти се е?
Да.. трудно се преглъща. :)
xxxbrokenhearthxxx
11-14-2011, 10:14
ми не се интересува от теб.
ндааа... Или има вероятност да не те е познал на снимките във фейса...или изобщо да не ти е гледал снимките и не знае, че си момиченцето с което се гледа цял ден.. :D ндаааа..ебаси и детската история. Толкова ли е трудно да се запознаеш с едно момче.. :shock:
anonymous708973
11-14-2011, 17:35
Случвало ли ти се е?
Да.. трудно се преглъща. :)
На мен не ми се е, ама определено ще го преживея трудно. Особено ако ме смени с няква, дето не може да ми стъпи на малкия пръст.
На мен не ми се е, ама определено ще го преживея трудно. Особено ако ме смени с няква, дето не може да ми стъпи на малкия пръст.
Не ти го пожелавам :) :-)