View Full Version : проблем с даскалото
pepochko
11-14-2011, 16:02
имам огромен проблем. пребера са от даскало седна да уча и просто не мога да не си пусна компа да прегледам онлайн игрите ми и фейсбука след тва спра го седна и след 2 3 прочетени реда пак не издаржам и си пускам компа да поцакам цс след тва фр кат ма викнат излизам и са пребирам в 9 часа вечерта и не остава време да уча и не уча в училище не сам 2ка и 3ка джия а си изкарвам 5ци обаче пък искам (забрайх да спомена аз съм 7 клас) да влезна в някое хубаво училище като МГ-то в пловдив дайте някав савет - мисла че съм пристрастен.
а и сори за гре6ките ама барзах че 6те излизам
vilityyy979
11-14-2011, 16:33
имам огромен проблем. пребера са от даскало седна да уча и просто не мога да не си пусна компа да прегледам онлайн игрите ми и фейсбука след тва спра го седна и след 2 3 прочетени реда пак не издаржам и си пускам компа да поцакам цс след тва фр кат ма викнат излизам и са пребирам в 9 часа вечерта и не остава време да уча и не уча в училище не сам 2ка и 3ка джия а си изкарвам 5ци обаче пък искам (забрайх да спомена аз съм 7 клас) да влезна в някое хубаво училище като МГ-то в пловдив дайте някав савет - мисла че съм пристрастен.
Може сам да си направиш извода .
Fiction7577
11-14-2011, 16:41
Сваляш кабела за захранването на компютъра от него и го даваш на майка си или баща си да го вземат докато са на работа с тях.
И да искаш няма да цъкаш ЦС.
СТЕГНИ СЕ !!! Имай малко самоконтрол !
pepochko
11-14-2011, 17:23
за сажаление ако няма комп пускам уредбата ако няма уредба пускам тв то ако няма тв или излизам с фр или ритам у нас с топката а ако нито едно от тея не права сядам да уча и заспивам на бюрото
qqqwwweeerrr
11-14-2011, 17:37
слушай кво ще направиш
1ако имаш система не е задължително да учиш
2манипулирай госпожите
3тихичко си стой в час
4помоли да те премести на първия чин колкото и да ти е неприятно се свиква
5ако просто слушаш в час ще научаваш повече от половината
6яж храна за мозъка орехи шоколад дюла повишават концентрацията
7прави си план за деня взимай си често почивки не вредят ако са кратки
8в слушането на музика няма нищо лошо дори помага докато уча аз слушам
Fiction7577
11-14-2011, 19:12
за сажаление ако няма комп пускам уредбата ако няма уредба пускам тв то ако няма тв или излизам с фр или ритам у нас с топката а ако нито едно от тея не права сядам да уча и заспивам на бюрото
Добре, ето ти решението.
Както казах, махаш кабела за захранването и го даваш на майка си или баща си да го вземат у тях докато са на работа.
Уредбата по същият начин.
Тв-то изключваш от щепсела. Пукаш топката с игла или каквото намериш там, така, че да не става за нищо.
Не вдигаш телефона и не отваряш вратата на приятелите си, или ако ще им отговаряш, казвай, че не можеш да излезеш, без излишни уговорки.
След това сядаш да учиш. Казвай си, че няма да мръднеш от бюрото, докато не научиш уроците си. Колкото по-бързо си свършиш работата, толкова повече време за всичко останало.
martoszz
11-23-2011, 19:00
Аз пък съм зарибен по залагането на Еврошанс, а пък съм само на 14 години :D . Между-другото някъв пич още в началото ти беше написал. Просто даваш кабела на мама и си готов. Аз и аз така ще почвам правя, че иам същият проблем, ама и имам един друг, че ме мързи :-D.
Същата съм и аз.., но съм момиче... простооо сядам да уча.. ии след малко влизам във фейсбук или влизам в тийнпроблем и простооо не мога да се концентрирам.. пускам музика.. замислям се... ако ми пише момчето, което харесвам забравям за всичко и излизам с него...друг път излизам с приятелки... простооо не знам....имам за цел да вляза в хубаво Софийско у-ще... езиково, нооо като гледам как съм тръгнала ;х
Все едно мои писания чета :D
Повярвайте, дори всякаква техника да скриете, ако не ви се учи с една буболечка на масата ще се заиграете и пак няма да можете да се съсредоточите. Или ако прочетеш първия абзац от учебника и си заспал веднага върху него 8-)
И аз сам така не си само ти.Само че аз още като се прибера хапвам и отивам на компа и не можеш да ме дигнеш ако ще да гръмне и атомна бомба.Няма отърване :( Знам че си вредя, но не мога да се отърва от този компютър :-o
mynichkaTanq
11-24-2011, 17:42
аз 1-во си научавам, защото тази год. 8 клас ще взимат дипломи и искам да имам 6-ци и това ме кара да уча и после сядам на компа :)