View Full Version : Просто искам да споделя с някого..
mnmnmnmnmnm
11-15-2011, 10:45
-
Намери си работа, изнеси се на квартира! Дори и да пропуснеш първата година, може да запишеш следващата.
Supernaturalfan
11-15-2011, 12:27
Разбил ти е носа и главата? Трябвало е да кажеш на някого! Изнеси се, намери си работа и както казаха, можеш да се запишеш следващата година.
lightcameraction
11-15-2011, 13:24
баща ти е страхливец.
не може да издържа семейството ви,не може да направи нищо,но въпреки това,той ти посяга за да може да се почувства силен,поне в нещичко.Баща ти е слаб.
приеми промяната или си остави на същото положение,не чакай някой да дойде,защото никой няма.
университета няма сам да те приеме и да те привества,ти ще трябва да го приемеш =о
най-добре започвай да търсиш решение,а решенията са многО
Savage14
11-15-2011, 14:26
и ние какво?
Да, неприятно ! Но вместо да се жалваш събери сили и се бори. Летата работиш ли? Ако не - защо? Ако да- значи знаеш как да се оправяш със собствени изкарани пари. Както казаха преди мен - намери си работа, ако можеш изнеси се на квартира с приятелка/приятел. Просто има варианти за действие. Недей да стоиш само и да се жалваш, че нямаш живота, който имаш, а се опитай да го постигнеш сама. Пожелавам ти успех! Относно това, за баща ти.. не знам защо не си се обърнала към някой. Има детски педагози, които биха могли да ти помогнат. Да те свържат със Закрила на детето и т.н. Вече си пълнолетна и може би е късно, не съм запозната. Вземи се в ръце и действай!
lightcameraction
11-15-2011, 16:14
не знаете какво ѝ е,много е лесно да кажеш,'бори се' ..като ви се случи на вас,тогава да видим как ще се 'борите' като няма никой зад вас.
не се жалва,ама и вие сте много глупави
това са форуми и такива като този,са направени точно за това..за да може да се споделят проблемите и ако не сте изпитали нищо от това,което е изпитала авторката,не е нужно да се правите на много здравите човечета,дето много се борят и преборват всичко