View Full Version : Харесах си едно момиче.
NeverBack
11-15-2011, 16:57
Здравейте.Харесах си едно момиче.От друго училище е.Горе долу се познаваме.Нещото което ме притеснява е това ,че скоро скъса със един идиот ,който яко я нарани.След като се разделиха беше разстроена яко.Аз разбира се я успокоявах е по телефона,защото не бях в града.Мисля ,че все още го обича.Как да постъпя да и призная ли чувствата ми?Мисля скоро да й отида на гости в нейното училище, да и поднеса един букет цветя или нещо такова..Как ви се вижда идеята?
anonymous708973
11-15-2011, 16:58
Вижда ми се, че въобще не е трябвало да я успокояваш. Ти приятел ли искаш да си й или гадже?
Излезте насаме 2-3-4 пъти и я целуни.
Прост план е.
SisiStrange
11-15-2011, 16:58
Според мен още е рано и най-много да те ползва за някой, с когото да забрави другия. Като заместител.
Ми добра идея е това с цветята. Да не вземеш обаче да и се обясниш по телефона 8-)
FlippanT
11-15-2011, 17:03
Вижда ми се, че въобще не е трябвало да я успокояваш. Ти приятел ли искаш да си й или гадже?
Излезте насаме 2-3-4 пъти и я целуни.
Прост план е.
+1
Прпдължаваш ли да я успокояаваш, ще имаш момиче за приятел. А не това е нещото което искаш. Действай сега, че стане ли ти "приятелка", ще започне след време да ти разправя и за следващия й какъв е, що е... :lol:
П.П. Все пак, бъди тактичен! 8-)
anonymous708973
11-15-2011, 17:06
Недей с тия цветя в даскало. Още нямате изградени никакви взаимоотношение, най-много да се притесни.
Мм това с цветята е хубаво, но недей да се държиш с нея изцяло като с приятел. Показвай и по съвсем тактични начини за намеренията си. :)
LeprikonA
11-15-2011, 17:32
първото поизлезте няколко пъти, че чак тогава с цветята в училището.. дай и сигнали за чувствата си и чак тогава го прави това.
имай и впредвид, че като нищо може да си заместител, понякога трудно се преминава през кофти раздяла и може още да не и е до нова връзка.
VaMpiRKaTaaa
11-15-2011, 18:02
Да е признаеш още в началото е най-глупаватo нещо,което можеш да направиш...
Поизчакай с признанията. Още и е прясно на момичето. Започнете да излизате.. по-често и по-често.. хем ще я опознаеш, хем постепенно ще се сближавате и .. ако и тя откликне - Супер.
Съгласен съм с другите. Излезте няколко пъти,през това време и покажи чувствата си,и така с времето нещата ще се развият,както му е писано.
Успех!
NeverBack
11-16-2011, 08:34
Благодаря на всички. :)
LambOfGod
11-16-2011, 08:40
Недей с тия цветя в даскало. Още нямате изградени никакви взаимоотношение, най-много да се притесни.
Мхм... Най-много цялото й училище да почне да ти се подиграва после.
Излизай често с нея и я сваляй. Покажи й ясно, но не и нахално, че не искаш да сте само приятели...
martito2
11-16-2011, 12:47
Ох, моля те недей да правиш това с цветята! Изтъркано е; най-вероятно все някой ще се намери да я базика / теб ! Нямате още никаква връзка, може да е мило, но според мен идеята не е добра! Излезте няколко пъти, виж как се държи и прецени дали тя те смята за нещо повече от приятел... :)
Darinella
11-16-2011, 13:04
Най-добре действай с целувка. Иначе идеята с букета също е добра. :)
gabsit000
11-16-2011, 13:48
ами като идея е супер готино и е хубаво че си мил и й помагаш да преодолее раздялата,но да знаеш,че ще ти бъда адцки трудно,докато тя се отпусне и нещата потръгтнат,трябва да се въооръжиш с голямо търпение..