PDA

View Full Version : Прощалната :)САМО 7. КЛАС!!!

callia
11-15-2011, 19:27
Здравейте, седмокласници, чудех се дали мислите с вашия клас да си правите прощална вечер? Какво мислите, че бихте облекли? Знам, че е рано за мислене, но ми е мн интересно, тъй като научих скоро за тая вечер.

МОЛЯ, да пишат само седмокласници! Мнения от типа на 'ква е тая простотия', 'спрете да се занимавате с глупости' и т.н. ще бъдат целево, нарочно, умишлено, предумишлено, задумишлено и редица др. епитети игнорирани.

SunT
11-15-2011, 19:50
Не.Не си харесвам класа с изключение на няколко човека и ще се радвам когато ми връчат дипломата на края на годината, ако може и да не сме в едно училище още по-добре.Не мисля че ще ми липсват.Друг е въпроса, че най-вероятно ще се организира екскурзия, на която сигурно ще ходя само защото е в чужбина да видя малко свят 8-)

xxKiFlAxx
11-15-2011, 21:37
Не съм седмокланичка но бях и ще пиша !!
на моята такава вечер 7 клас не отидох...по Тъпо от тва особено класа ти да е такъв няма!! с глупаци не се занимам но явно си такава или класа ти + ти. Ако искаш да се излагаш ходи.

awesomesheepy
11-16-2011, 02:49
И аз много се вълнувах. 8-) Иии..бях с рокля...но пък можеш и да облечеш някоя туника ;3

e_r_d
11-16-2011, 07:41
знам, че ще ми игнорирате поста, ама не можах да се сдържа.. :D :D Няма по-голяма глупост от тва..... :lol: :lol: :lol: :lol: Прощална вечер, рокли, гримове....7 клас! :lol: :lol: Ще ме убиете с вашите простотии...само се опитвате да се правите на големи... смешна работа :lol: :lol: :lol:

FuckingFreak
11-16-2011, 08:21
^ Ако имаме такава аз далеч няма да съм с бална рокля и опушен черен грим. Може би някаква свежа лятна рокля, въобще нещо което е подходящо за възрастта ми. Всеки си има разбирания, но аз също не подкрепям 7ми клас да имитираме абитуриентските балове... Имаме много време + това е по-важна компанията и самото прекарване от облеклото.

Fiction7577
11-16-2011, 11:04
знам, че ще ми игнорирате поста, ама не можах да се сдържа.. :D :D Няма по-голяма глупост от тва..... :lol: :lol: :lol: :lol: Прощална вечер, рокли, гримове....7 клас! :lol: :lol: Ще ме убиете с вашите простотии...само се опитвате да се правите на големи... смешна работа :lol: :lol: :lol:

Те вече са големи, те са седми клас! 8)

TheBeatles
11-16-2011, 11:11
О, боже господи, по-голяма простотия няма. Аз съм 7 клас и никога не бих отишла на подобно нещо. Наистина, както преди мен казаха, някои само се опитват да се правят на големи. Не е ли в пъти по-добре просто да отидете с класа на някаква екскурзия или просто на едно кино?

WPotter
11-16-2011, 11:19
Сигурно ще се съберем в някоя пицария..(разбира се,ако класната се навие)...
Възможно е това да е последният път в който се виждам с някои хора....Класът е пълен с глупаци..но ще ми липсват ! :)

lapin13
11-16-2011, 11:24
в класната стая, както винаги облечени 8) тва е кеф бате :lol: бъзик.. сигурно ще излезем някъде.. НДК, мола.. ситито 8-) още е рано :)

vilityyy979
11-16-2011, 12:13
++++++++++++++++

Fiction7577
11-16-2011, 12:45

И аз не мога да се сдържа! :razz:

callia
11-16-2011, 17:50
Ето затова писах, че който пише отрицателни коментари ще бъде игнориран. Защо изобщо се хабите да пишете, като не ви засяга?! Можете ли нещо друго, освен да хейтвате?! Има хора, на които колкото и смотан да им е класа ще им липсва... и ходенията по пицарии, кина, екскурзии, събирания също са прощални, в думата се крие смисъла...

П.п. аз не мисля да съм като принцеса, просто с някоя рокличка и светъл гримм :)

callia
11-16-2011, 17:52
А, и още нещо: не се правим на 'големи'. Просто знаем, че може би повече няма да се съберем и... абе, вие си знаете, за кво ли пиша...

mynichkaTanq
11-16-2011, 17:58

ее вече сме 7 клас трябва да се покажем нали знаете :razz: :lol: :lol: :D :-D

Audiophile
11-16-2011, 18:00

pro troll is always pro!!

бас ловя, че повечето 7-класници дори няма да се събират някъде, а ако се събират ще е масово кафе/пицария/боулинг. Иначе облеклото да е подходящо за възрастта ви - без ударен вечерен грим и 1 педя рокли/поли и дълбоки деколтета.

IlovEmyPuffYToY
11-16-2011, 18:54
Eмм, жалкото при мен е, че аз се махнах от старото преди седми клас (сега съм 7) Но и без това толкова яко си купонясваме и правим маскен бал всяка година, концерти, пътуване в чужбина да свирим, така че не съм толкова прецакана :D
А иначе ако имах, сиг нямаше дда ми дреме, защото тогава се скарах с целия си клас и даже с "Френдчетата" ...Сиг може би щяхме да отидем на кино или някъде в Акваленд или на боулинг, както обикновено...Аз щях да съм с може би мъничко грим и стилилизиране на косата :D :oops: ама съвсем обикновени туника и дънки - нищо фрапиращо от облеклото (не обичам)...Съветът ми е да не ви пука - мацайте се, купонясвайте, колкото и да сме "малки" - веднъж се живее :grin:

Fiction7577
11-16-2011, 19:33
Всички които в момента ви се смеем, отдавна сме минали седми клас и именно за това ни е толкова смешно.
Ще ви се случат толкова много неща в гимназията, че въобще няма да има нищо общо със случките в основните училища.

Дори и да ви липсва стария ви клас това ще бъде само първата година, може и по-рано да ги забравите. На практика с тия хора сте израснали (колко израснали, до 13 годишни), разделяте се, от тук нататък всеки много ще се промени (и на външен вид, и по характер). След време с хората, с които не сте се разбирали много-много е възможно даже и "Здравей" да не си казвате, а да се подминавате взаимно като автобусни спирки.

Не ме разбирай погрешно, но всички тия "прощални" неща на този етап, са абсолютно излишни. В момента отстрани не можеш да го видиш, но тия момиченца, които точно на тия събития, ще се наконтят като за световно - с много грим, официални роклички, обувки и прически, ще се мислят за принцеси, а иначе ще изглеждат посредствено.

Ваша си работа, но от това нещо няма смисъл. Не завършвате училище, че чак такива празненства... Знам, че като си помислите, че след 1 година ще сте гимназисти ви се струва, че вече сте големи, ама не е така..... ай стига толкоз.

bebzgirl
11-16-2011, 20:05
Вие сте ебати малоумниците честно! Сега понеже сте с 1 или 2 години по-големи от нас и ние сме на 13-14,и не можем да носим рокли.И к'во като сте по-големи и вие сте били на нашата възраст.Мога да се хвана на 3 баса,че и вие сте си мислили за прощалната.Стига сте си казвали тъпите,некомпетентни мнения - никой не ви ги иска ! По темата - ще се съберем някъде с класа,ще се облечем малко по-официално и това ще е.Няма да слагам тежки гримове и глупости.В интерес на истината почти не съм мислила за това.В главата ми е повече това,къде ще вляза. :)

sunisup
11-16-2011, 20:19
И аз 7 клас имах Прощална вечер,което за мене е много тъпо,но както и да е.Почти всички момичета бяха с рокли,токчета,прически,гри ала-бала.Аз пък си бях с тениска и дънки. 8-) Тая вечер ми се струва напълно излишна и тъпа,а някои реваха,кво ли не правиха...

Пък и 7 клас по-важно е да мислиш къде ще влезеш,да учиш,а не да мислиш за тия тъпотии...

Fiction7577
11-17-2011, 11:20
Вие сте ебати малоумниците честно! Сега понеже сте с 1 или 2 години по-големи от нас и ние сме на 13-14,и не можем да носим рокли.И к'во като сте по-големи и вие сте били на нашата възраст.Мога да се хвана на 3 баса,че и вие сте си мислили за прощалната.Стига сте си казвали тъпите,некомпетентни мнения - никой не ви ги иска !

Не не, не мога вече! :razz: :razz: :razz: :razz:

callia
11-17-2011, 19:16
И аз сде интересувам повече къде ще вляза, но едва сега научих за тая вечер и ми стана интересно... а що се отнася до дрехите, нищо толкова фрапиращо. Гланц, молив, спирала... е, признавам, че идеята за късите рокли и токчетата ме влече, но... определено няма да се контя като принцеса на бал...

FuckingFreak
11-18-2011, 07:02
Класа ми не е толкова хубав, така че може да минем и без това попринцип. По-скоро ще ми бъде гадно за едно момиче, което заминава в друг град, но вече преживях и все още преживявам подобна раздяла, така че няма да е толкова трудно. Малък град сме и ще се виждам често с бившия ми клас. Искам да се запозная с нови хора, защото и съучениците ми са кой от кой по-тъпи и двулични, или поне по-голямата част от тях...

Mlukwai we pedallll :D
06-03-2015, 13:12
Защо пък да се излагаш ??