View Full Version : Има ли и други с тежък ПМС?
Или съм само аз? Има дни баща ми и "здравей" да ми каже и пак да ми се иска да го убия. Понякога сама си се чудя как ме изтърпяват в тея дни, че и в първите 2-3. Имаше един много смешен виц как жените предпочитат мъжете. Няма шега, имам моменти когато всички си ги представям с ножица в окото и със бухалка в задника. Разкрещях се на цялата къща, щото не са ми купили Skittles.......
Успокойте ме, че не само аз гледам всички на кръв няколко дни от месеца.
VaMpiRKaTaaa
11-16-2011, 05:37
а3 8-) също споко
Какво да кажа ,'e цикъла ми е 10 дена 8-) първите 4-5дена е нетърпимо
При мен не всеки път..на периоди. Някой път дори сама не мога да се понасям, ставам заядлива, злобна, изпитвам непоносимост към всичко и всички. А да има късмет някой непознат в автобуса, да ме докосне без да иска докато минава примерно.. Направооо... 8-) Но слава на Бога, не всеки месец съм така.
biolojkata95
11-16-2011, 09:44
има такива месеци но са рядко
biolojkata95
11-16-2011, 09:45
има периоди през които сама не мога да се понасям
има и такива през които съм като ангелче
PullMeCloser
11-16-2011, 10:09
Аз съм мега ревлива пък. Ей така, от нищото почвам да си рева. Дразни ме ВСЕКИ шум на света, искам да е пълна тишина, никой да не ме закача,пипа,говори. Гледам да не си изкарвам нервите на хората 8-) , но просто всичко ме изнервя,буквално влудява. През тези няколко дни ми иде сама себе си да пребия. Но не винаги съм така,деф, понякога съм си в нормално състояние. 8-)
BrainlessROCKBABY
11-16-2011, 10:58
дразня се на всичко и всички, мога ей така да заблъскам пърото, което ми се изпречи пред погледа :D иначе съм ангелче ^-^
xxxbrokenhearthxxx
11-16-2011, 11:12
Ножица в окото? :shock: Бухалка в задника? :shock: лолл..плашиш ме :-#
xxxbrokenhearthxxx
11-16-2011, 11:14
Аз съм мега ревлива пък. Ей така, от нищото почвам да си рева. Дразни ме ВСЕКИ шум на света, искам да е пълна тишина, никой да не ме закача,пипа,говори. Гледам да не си изкарвам нервите на хората 8-) , но просто всичко ме изнервя,буквално влудява. През тези няколко дни ми иде сама себе си да пребия. Но не винаги съм така,деф, понякога съм си в нормално състояние. 8-)
ебасии .. :shock:
iiordanova
11-16-2011, 11:15
Аз пък се дразня на много неща попринцип. Ама в ПМС като съм се дразня двойно повече. :Д
аз по принцип съм си емоционална личност, а в тея дни ми е направо...
рева, тръшкам се за глупости, има дни, в които ям ужасно много...крещя по хората..като мине съм сравнително спокойна и не толкова агресивна ...
Colouring
11-16-2011, 12:19
Леле,уплашихте ме.
И при мен има дразнене и т.н,но всичкото в границите на нормалното(не знам колко нормално,но просто като всеки останал ден). 8-)
:D
Аз също съм раздразнителна но в границите на нормалното. По скоро се дразня сама на себе си и немога да си стоя в кожата. А особено когато трябва да спя....Това не е спане....егати колко е неудобно да си постоянно на нокти да неби случайно да стане някой гаф.
xxxbrokenhearthxxx
11-16-2011, 13:25
:razz:
PullMeCloser
11-16-2011, 16:25
ебасии .. :shock:
Знам. 8-) Аз чак ножици и бухалки не си представям. Обаче много се ядосвам, че ставам такава гадна и раздразнителна, сериозно ми иде да си плесна един шамар понякога.
Sisito941
11-16-2011, 18:00