Влез

View Full Version : Масони.

RagioL
11-16-2011, 07:11
Чували ли сте за масоните и ако сте какво милите за тях?

gandalfepi4
11-16-2011, 07:14
http://1.bp.blogspot.com/-FsGJD5sWVzQ/TlEr1wHSYRI/AAAAAAAAASs/KeyrtYmMsNE/s400/Oh-Boy-here-we-go-again.jpg

Преди да получат пристъпи разните конспиративковци:

нормални пичове, някои са малко тъпи, предполагам мастурбират повечко

RagioL
11-16-2011, 08:04
Всичко свеждаш до мастурбиране май! :D

MakaronUduSHvaCH
11-16-2011, 14:10
Ботовете са с една цел на тази земя :D , да казват, всеки път едно и също едно и също, да го обединяват винаги с едно и също едно и също, и да си правят изводите от едно и също, едно и също ... какво повече да кажа ...

filmimilmi
11-16-2011, 14:32
http://1.bp.blogspot.com/-FsGJD5sWVzQ/TlEr1wHSYRI/AAAAAAAAASs/KeyrtYmMsNE/s400/Oh-Boy-here-we-go-again.jpg

А твоят пристъп на какво е? Защо по default се включваш в теми, по които знаеш, че нищо не можеш да кажеш освен да симулираш, че са ти смешни?
Поне погледни това, което не е конспирация и се признава публично!
Поискаха забрана за членство на магистратите в тайни общества (http://www.bnews.bg/article-34695). Прочети цялата статия. Новината не е от конспиративен портал!

npp
11-17-2011, 10:35

кога ще те правиме масон-илюминат бе?, айде че нашата организация се е приготвила и само теб чака да те кръстиме с огън и сяра..... :-D

да, пазете се от сектите, много са опасни, дори е по-добре да си останете невярващи отколкото сатанински сектанти, така пише и в Библията

TheMightyNadenica
11-17-2011, 18:05
Хората са твърде малко информирани за тях...

Muaythaifighter
11-17-2011, 20:11
познавам 1 такъв певец ( няма да му казвам името).Масоните се смятат за повече от обк хора.При тях има 1 основно правило ( да си помагат 1 на друг когато някои изпадне наи-вече във финансова криза).Иначе се събират на мероприятия официално облечени

RagioL
11-19-2011, 17:29
Аз съм чувал че масоните имат 33 степенна йерархия, до четвърта степен били в синьо, а от 4-та на горе в червено.

TheMightyNadenica
11-20-2011, 13:16
Аз съм чувал че масоните имат 33 степенна йерархия, до четвърта степен били в синьо, а от 4-та на горе в червено.

Прав си! Йерархичната им система се състой от 33 ранга...Леонардо да Винчи е бил 33 ранг например...

ledenakrasota
11-20-2011, 18:01
Създатели са на американския флаг, банкнота. Хипотеза: общество, което се състой от най-богатите фамилии в света и те решават кой да бъде президент на дадена страна или диктуват световния ред. Дръпни си филмче за масоните от американската история. Страхотно проучване. :) Дисни, също е бил масон. За български имена не се сещам в момента :)

kadishona
11-21-2011, 19:19

Прав си! Йерархичната им система се състой от 33 ранга...Леонардо да Винчи е бил 33 ранг например...

Масонски общества има - това не е тайна, просто не е и нещо, за което някой хора искат да се говори много.

Останалото общо взето си го объркал.
Ранковете са общо три - начинаещи, близки и повелители.
Други начин на разделяне е в градуси
Започва се от 4 градуса и се се стига до 33 градуса. Като колкото по-голям ъгъл, толкова си и по-нависоко в йерархията.
Това за Леонардо са просто спекулации. Не го отхвърлям, но няма никакви сигурни доказателства, че е вярно...

Човек да си представи, че има хора в сянка, които малко или много управляват начина, по който живее не е трудно. Трудното е да го осъзнае и да направи нещо по въпроса. Естествено, че истинските власт-имащи не са Митьо Очите, Бате Бойко или дори Саркузи. Кои са още не ми е напълно понятно.
Това, което знам обаче е че не е това мястото, (този виртуален форум) на което можеш да разбереш.

Идеята, приятели, е да се отделиш от стадото или ако не можеш поне да излезеш най-отпред.

MakaronUduSHvaCH
11-21-2011, 19:45

Ко речи ? А Леонардо Ди Каприо де го забрайхти е ?

TheMightyNadenica
11-22-2011, 19:48

Масонски общества има - това не е тайна, просто не е и нещо, за което някой хора искат да се говори много.

Останалото общо взето си го объркал.
Ранковете са общо три - начинаещи, близки и повелители.
Други начин на разделяне е в градуси
Започва се от 4 градуса и се се стига до 33 градуса. Като колкото по-голям ъгъл, толкова си и по-нависоко в йерархията.
Това за Леонардо са просто спекулации. Не го отхвърлям, но няма никакви сигурни доказателства, че е вярно...

Човек да си представи, че има хора в сянка, които малко или много управляват начина, по който живее не е трудно. Трудното е да го осъзнае и да направи нещо по въпроса. Естествено, че истинските власт-имащи не са Митьо Очите, Бате Бойко или дори Саркузи. Кои са още не ми е напълно понятно.
Това, което знам обаче е че не е това мястото, (този виртуален форум) на което можеш да разбереш.

Идеята, приятели, е да се отделиш от стадото или ако не можеш поне да излезеш най-отпред.

Еми то пак си е ранг...или степени...абе както щеш го наречи...
За Леонардо да Винчи се знае! А иначе, като цяло, по-исвестни и значими личности ала като него...са от тази порядка - масони, розенкройцери,илюминати(ма кар по-рядко) и тн...

TheMightyNadenica
11-22-2011, 19:49

Хах...къде сравняваш този женствен типаж със личности от ранга на да Винчи...?

MakaronUduSHvaCH
11-22-2011, 19:51

Хах...къде сравняваш този женствен типаж със личности от ранга на да Винчи...?

Женствен типаж :shock: , той е един велик актьор, би трябвало да му се възхищаваш.

TheMightyNadenica
11-22-2011, 19:58
Хах...всеки може да копира...но не всеки може да създава...

MakaronUduSHvaCH
11-22-2011, 20:09

Ти от къде си тей сигурен, че бай ти Да Винчи, не е копирал някой друг преди него (нещо като заклет фен), и като последовател да е продължил неговата мисия, като в същото време е копнал малко, т.е това, което всъщност се води, че той го е създал, проектирал, открил и прочие, да са нечий други дела, а той просто да си ги е присвоил и да е обрал овацийте един вид, и ти да си мислиш, че е баси великия непоклатим чичка ?

TheMightyNadenica
11-22-2011, 20:53

Ти от къде си тей сигурен, че бай ти Да Винчи, не е копирал някой друг преди него (нещо като заклет фен), и като последовател да е продължил неговата мисия, като в същото време е копнал малко, т.е това, което всъщност се води, че той го е създал, проектирал, открил и прочие, да са нечий други дела, а той просто да си ги е присвоил и да е обрал овацийте един вид, и ти да си мислиш, че е баси великия непоклатим чичка ?

Факта, че е бил масон 33 степен е достатъчна...а и е бил голям енциклопедист...във всички посоки почти е работил...а не е работил само в една, което прави вероярноста за копиране по-малка, като например простия човечец Шекспир, който въпреки, че е бил по-глъв от днешно,наркоманско даскалско хлапе, са му преписали заслуги за литература...и ето, че няма теза която да потвърди, че ги е писал имено бай ти Шекспирчо, защото примерно само уж това е правил...

koshtramba
12-07-2011, 10:36
Като всички останали евреи са. Противни, "богоизбрани", богати, в момента владеят света, манипулират общественото мнение по всякакви начини. Създали са си система, безотказен механизъм за контролиране на масите чрез най-висшите политически и медийни трибуни.
Фарисейте и те, същата жалка история, както следва и етимологията на думата.