Влез

View Full Version : Телевизия, предавания, сериали...

teddybearMV
11-16-2011, 15:45
Какво най-често гледат родителите Ви по телевизията? А Вие? Кои предавания, филми, сериали, новини? Кои канали най-често гледате вкъщи? По колко време прекарвате пред телевизора? Колко време сте издържали най-много без телевизор? :)

Hayashi
11-16-2011, 16:03
Гледаме Етажна собственост заедно, както и Комиците и Столичани в повече.

Не стоя много пред телевизора. Мога да карам със седмици без да го включвам.

cigarettekisses
11-16-2011, 16:35
Рядко гледам телевизия. По-често си тегля от интернет филми/сериали .

Colouring
11-16-2011, 16:49
Телевизия вече рядко гледам,но най-често се случва да видя какво дават по БТВ(Комеди също) или Дискавъри,където имам няколко любими предавания..
От българските сериали никой не гледам.Само Тя и той(който мисля,че не българска продукция,така че не се вписва.. няма значение всъщност),но пък него наскоро го спряха.
Цялото семейство никога не се събира да гледа нещо.Само ако ни е интересно на всички може да се случи.
Предпочитам да си тегля филми,както и сериали,от които гледам доста.

mimsitu
11-16-2011, 16:57
Какво най-често гледат родителите Ви по телевизията? - новини и Листопад
А Вие? - в момента x-factor и постоянно fox life
Кои предавания, филми, сериали, новини? - Слави, x-factor :D и каквото дават по тв-то
Кои канали най-често гледате вкъщи? - fox life
По колко време прекарвате пред телевизора? - от 19 и нещо и заспивам на пуснат телевизор винаги така съм свикнала, но си го настройвам да угасне
Колко време сте издържали най-много без телевизор? - не знам

mon4eto
11-17-2011, 05:11
Листопааадддд :D :D :D :D :D :grin: :grin:

sapphire5
11-17-2011, 10:30
Ами да, може да се каже. Когато имам време гледам, когато не- не. :lol:
Когато ми остане свободно време за почивка пред телевизора ще гледам някакво предаване или нешънъл джеографик, най-често.
А за родителите ми-майка ми и баба ми гледат Листопада (обичайното) 8-)

lapin13
11-17-2011, 10:58
Наште гледат най-често момичетата Гилмор. :lol: Аз предпочитам Столичани в повече, Стъклен дом и Седем часа разлика. 8-) Най-често гледам BTV, Disney, Нова и Fox Life, както и Crime 8-) Гледам телевизия, колкото да си хвана любимите сериали, а мога да издържа месеци без тв :) :D Ама работата е друга с компютъра - не мога без него! :lol:

Anev
11-17-2011, 11:14
Хмм.. Наще гледат само Листопада и др. турски филми.. :lol: Аз предпочитам The Secret Circle, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Стъклен Дом.. :D Най-често гледам Нова, Дисни, БТВ.. (от изброените три най-много си падам по Нова ТВ :D ) Ами... Не гледам телевизия много, така че мога да кажа, че издържам векове без ТВ. Гледам си на живо или на запис сериалчетата. :) :lol:

Boyman
11-17-2011, 18:49
Като цяло нямам време за убиване на време. Гледам ТВ доста рядко. 8) Наш'те гледат предимно новините, както и някои турски сериали. :? Аз предимно следя новините, спортните, както и по-забавните предавания - "Комиците", "Господари на Ефира" и др. :)

Bonbonchencetyy
11-18-2011, 14:52
Всяка вечер гледам Лакис сладура(гръцки комедиен сериал по БНТ).Когато има X-Factor гледам и него.

SisiStrange
11-18-2011, 17:37
Ами с мама понякога гледаме "Интерната". Тя си гледа отделно "Доктор Ху", "Отец Даулинг", "Случаите на Поаро" и други такива.
Аз си следя само "Стъклен дом" и "Двама мъже и половина".

Vikito0o
11-18-2011, 17:41
Наще гледат новините,мама понякога гледа Листопад.А аз гледам или фокс лайв или си пускам Планета, или Сити.Преди да свърши гледах и Гласът на България.

bloodyF
11-18-2011, 18:57
те гледат новините, етажна собственост, екс фактора, иван и андрей, фермерите и американците
аз гледам екс фактор само

VaMpiRKaTaaa
11-18-2011, 19:31
Листопааадддд :D :D :D :D :D :grin: :grin:
:D +новини-бтв,етажна собственост,столичани в повече...
е,май това са..

kitty02
11-18-2011, 19:43
Гледаме заедно Новините,Столичани в повече и Стъклен Дом.Не мога да издържа без да гледам телевизия дори 2 часа.