View Full Version : Приятелка
eminem95
11-17-2011, 17:11
Ами значи проблема ми е следния имам 1 приятелка с която си мислех че сме просто приятели но лятото ме нямаше в града и когато се върнах тя беше много промена (половително) започнах да се интересувам от нея но сме различни смени и не се виждаме често ...
та снощи я видях (живеем почти в съседни блокове ) говорихме си 5 минути защото бързаше взех и номера и се разделихме днес и се обадих и я попитах какво ще прави съботта и неделя тя каза че няма планове попитах я дали иска да излезем (имам да я черпя ) ;д тя се съгласи и... някакви съвети как да си я напрая girlfriend ;д щот знам че преди се интересуваше от мен но сега... нямам идея
anonymous708973
11-17-2011, 17:14
Е, браво бе, добре си започнал, чак ми е кеф да чета. 5 минути и й имаш номера :)
В общи линии - излезте, говорете си, опознавайте се, физическият контакт е важен - нека свикне да я докосваш, защото ако в един момент искаш да я целунеш и тя не го очаква от теб, ще стане супер конфузно. Не ти говоря да я хванеш за дупето, но... рамене, ръце, врат (разглеждай й бижуто на врата), махни й косата от лицето, ей такива неща.
eminem95
11-17-2011, 17:20
ами да ти кажа физически контакт .. всеки път когато я видя я прегръщам и такива работи но все пак .. пък и не искам да прецакам работите ако не испитва същото да се развалим приятелството и подобни ;д
По самия ти подход, особено за годините ти, е добре. Имаш стабилни шансове. Недей избирзвай, но и не протакай много. Не се обяснявай в любов, а вместо тва го прави с действия (докосвания, целувки, като му дойде времето и тн.) Дори и да не се получи, давай нататък. Добре си го направил тва с телефона, а не си я търсил по скайпове и фейсбуци, като повечето загубеняци, или пък най-смешното - да й искаш телефона от трето лице.
eminem95
11-17-2011, 17:42
емм аз се пробвах през тоя феис да и зема номера ама се кат тръгна да и пиша тя все не ми пише нещо разбрах че и е бъгав и я кат я видях си викам тва е моя шанс ;д
nekuffff
11-17-2011, 18:09
Братленце,аз съм на същото диридже,само дето аз направих първата си среща,сега му мисля за втора :D :D :D Аз я поканих навънка,разходихме се,естествено посетихме и мола,щото не може да се угоди :D Та иначе я питах какви са й интересите,има ли цели,какво обича да прави,казах 1-2 вица на място бяха,някви забавни историйки,питаш я обича ли да пътува,обаче гледай да не си като дознател,ами и тя трябва да говори,а да те съветвам,в по-голямата част от времето бъди изслушвател.Наблягай на леки и прости физически контакти,но не много на често.Накрая се раделяте с прегръдка и аз съм до тук :D
anonymous708973
11-17-2011, 18:28
Къв мол, бе, чувате ли се?
eminem95
11-17-2011, 18:34
аз вече съм решил че ще е на някои кафене и зависи от времето после де ;д
RoCkSpOt
11-17-2011, 21:58
Ами значи проблема ми е следния имам 1 приятелка с която си мислех че сме просто приятели но лятото ме нямаше в града и когато се върнах тя беше много промена (половително) започнах да се интересувам от нея но сме различни смени и не се виждаме често ...
та снощи я видях (живеем почти в съседни блокове ) говорихме си 5 минути защото бързаше взех и номера и се разделихме днес и се обадих и я попитах какво ще прави съботта и неделя тя каза че няма планове попитах я дали иска да излезем (имам да я черпя ) ;д тя се съгласи и... някакви съвети как да си я напрая girlfriend ;д щот знам че преди се интересуваше от мен но сега... нямам идея
Това с черпенето е гейска постъпка !
ForzaFelipe
11-17-2011, 22:24
Кино?Боулинг? Според мен кафето може да е към срещата,а не самата среща.Боулинга за първа среща е много добре според мен,особено когато момичето се прави че не знае да играе...има докосване,близост и т.н. на мен лично ми върви там 8-)
anonymous708973
11-18-2011, 05:56
Билярдът е още по-добре. Винаги може да отиде зад нея, за да й покаже как се държи щеката или да се кефи на деколте, ако стои пред нея. Всички печелят. 8-)
sasha_90
11-18-2011, 07:36
Иска да излезе с теб-това за мен е достатъчно доказателство,че още се интересува от теб.В противен случай защо ще излиза с теб?Не ми се вярва да е защото няма пари да си плати едно кафе.
Спокойно, и щом я искаш,продължавай в същия дух.
ForzaFelipe
11-18-2011, 08:30
Билярдът е още по-добре. Винаги може да отиде зад нея, за да й покаже как се държи щеката или да се кефи на деколте, ако стои пред нея. Всички печелят. 8-)
Да,и това е добър вариант 8-)