PDA

View Full Version : Проблем с Компютъра



misho9512
11-17-2011, 21:08
Защо при Стартиране на компа ми показва това http://prikachi.com/images/527/4051527d.jpg
И след зареждане на Линдолса на синия екран това http://prikachi.com/images/530/4051530A.jpg , http://prikachi.com/images/536/4051536O.jpg , http://prikachi.com/images/538/4051538Y.jpg И трябва да чакам по 5 - 10 мин. за да се стартира тая кошница :D
Как да го оправя за да се стартира по-бързо ?

ZloboMiR
11-18-2011, 05:33
Съдейки по подхода ти, мислиш правилно и логично, сигурно ще ти хареса сам да го оправиш. Направи един гугъл по въпросните съобщения. Ако не намериш сам решението, пиши.

straus
11-18-2011, 15:38
Ми като гледам май си инсталирал Windows XP SP1-SP2 и е ъпдейтван в последствие. Ако си свалиш последното ХР с вграден сървиз пак 3 и възможно повече от новите ъпдейти ще заспи положението.

misho9512
11-18-2011, 17:44
Ок Утре ще преинсталирам windowsa :)

straus
11-18-2011, 17:50
Тоя го инсталирах преди няколко дни на един приятел, работи перфектно и е активиран ;)
http://zamunda.net/details.php?id=267526&hit=1

misho9512
11-23-2011, 11:49
След Преинсталация пак се показват :( Някакви съвети ??

MaGuSs
11-23-2011, 12:12
След Преинсталация пак се показват :( Някакви съвети ??
Мини на Линукс, няма имаш проблеми :D

Пробвай да влезеш в биоса и махни флопито от Boot devices, ако имаш такова !

Или при първата снимка когато се пкаже натисни DEL и виж какво ще излезе :)

misho9512
11-23-2011, 12:14
Това със флопито сега го оправих :)
Ама за другите незнам ;х :( ...

straus
11-23-2011, 17:15
Ако си направил чиста инсталация, няма начин... ти форматира ли преди на инсталваш?

MaGuSs
11-23-2011, 17:20
Ако си направил чиста инсталация, няма начин... ти форматира ли преди на инсталваш?
Е не може да не е форматирал. То при инсталация на ОС автоматично се форматира дяла и тогава се инсталва ОС-то. Това става автоматично !?!

JuStIc3
11-23-2011, 17:31
Не мисля че се форматира само ...

MaGuSs
11-23-2011, 17:39
Не мисля че се форматира само ...
Това автора ще каже.

Дяла на който се инсталва ОС-то се форматира преди неговата инсталация. Останалите дялове след инсталирването на ОС-то. Демек след неговото включване. Каква е логиката да изтриеш дял С,после да го създадеш и да инсталваш ОС-то веднага. Първо инсталацията си го форматитра и така ;) ...


Но да мислим защо му излизат тези прозорчета ?!?

JuStIc3
11-23-2011, 18:17
Доколкото четох по-рано имаше тема за някой който си беше "надстройл" ос-то. И мисля че ти трябва да си го форматираш. Аз до сега винаги съм си го форматирал ръчно и не съм 100% сигурен .

misho9512
11-23-2011, 18:30
При преинсталация гледах ето тези стъпки http://modsbg.com/forum/index.php?topic=1016.0&fb_source=message

JuStIc3
11-23-2011, 18:37
А дали е възможно да си е оставил да буутва от CD И заради това да е проблемът ?!

MaGuSs
11-23-2011, 18:39
Значи ти го е форматирало ако е било 100% същото като на снимките

->

http://store.picbg.net/pubpic/18/FB/1fa4b40fa38d18fb.gif

misho9512
11-23-2011, 18:52
Незнам за какво ми говориш ! ;д не разбирам много от компютри това ми беше 1-та преинсталация на win ! ;д

straus
11-23-2011, 18:54
Не форматира автоматично, можеш да го инсталираш директно на който и да е дял, стига да има достатъчно свободно място ;)

misho9512
11-24-2011, 17:03
да форматирал съм го !! Други предложения ? ;с