PDA

View Full Version : нещо не ми е наред или какво

wolf23
11-18-2011, 06:54
Хора не мога да разбера какво ми става не мога да заговоря непознато момиче.... не мога да заговоря поочти никое момиче нещо се притеснявам пробвах в фейсбук- просто казах здравей и насреща гледам "?" нещо не ми се получава работата не знам защо попринцип не съм толкоз спекън... познавам се с голяма част от момичетата в даскало но някък си ме е страх да кажа дори здрасти ... защото не съм сигурен че ще ми отговори кажете ми какво да правя ....?

Hilary_
11-18-2011, 07:07
Продължавай да опитваш .. :-|

wolf23
11-18-2011, 07:11
:D звучи лесно но на мен ми стана много тyпо след отговора "?" :D а и нещо като цяло не ми върви ако нещо се получи по скоро се сприятелявам с това момиче ... имам предвид аз търся нещо повече :oops: ...

horacio
11-18-2011, 07:12
Нормално е, всеки е минавал през това. Обаче като почнеш по-често да заговаряш някое момиче (бъди смел!) и дори и да те отреже, вече няма да ти пука толкова... не е страшно, не се плаши. 8-)

sasha_90
11-18-2011, 07:32
Остави ги тези във фейсбука,гледай на живо да заговаряш момичета.Какво толкова се притесняваш?Като те подминат-техен проблем,не го приемай навътре, със следващата ще е по-добре,а и ще натрупаш опит в заговарянето на момичета.

umri
11-18-2011, 09:10
Защо въобще имаш "приятел" във фейсбука ти, който може да ти отговори с "?" на здравей? Трий я тая пача.. на ква се прави.

Който каквото и да ти каже, тва е проблем, който сам трябва да решиш. Решението е лесно. Така да си настроиш съзнанието, че да имаш за цел да се промениш и да станеш по-социален и по-малко притеснителен. Идентифицирай това нещо в теб като проблем и започвай да работиш по въпроса с неговото разрешаване.

Като за начало поздравявай и заговаряй хората, които са ти от класа, например, и такива, с които си си говорил поне веднъж за нещо. Тва ше е добро начало. Да кажем си заедно с някои от твоя клас или друг познат, и така се случи, че някой от тях види позната или познат, и този познат спре и се заговори с вас. Ако не го познаваш, се запознай, говори някакви общи приказки, без значение дали този някой е момче или момиче. Абстрахирай се от пола и се дръж със всички с еднакво спокойствие.

Ти си в една от най-първичните фази в личностното развитие. За това ти трябва ген, години опит, практика, ако не ти идва отвътре, просто да го научиш, което е много трудно, при положение, че не ти идва природно. Цялата ти външност, държание, походка, стил на обличане, поглед и отделно това какво говориш и каква енергия излъчваш.. всичко има значение за отношението на околните към теб и най-вече, това, което теб те интересува - жените.

Не може да си пълен спек, да не можеш да поздравиш някой, а да не говорим пък за нормален разговор и да искаш да си намериш приятелка. Трябва една по една стъпките.

TheBanzai369
11-18-2011, 16:34
И аз се притеснявах да говоря с момичета и по- точно с момиче което харесвам. Винаги си мислех какво ще кажат другите като ме видят да говоря с нея мислех, че всички ме гледат и т.н. Но напълно съм грешал. На кого му пука с кого говориш :D . Ако си си набелязал някое момиче добре е то да знае, че имаш някакви симпатии, сиреч не ти е безразлична. Едно бързо погледче- "Здрасти" или "Как си?" и това е като за начало. Би било странно, ако някои с когото не си говорел до сега дойде и започне да те разпитва 8-) . Разбираш ли всичко трябва да става лека полека.

VaMpiRKaTaaa
11-18-2011, 16:36
''Здравей''.
''Здравей.''
''Как си?''
''Ами добре.''
''Да чукнем срещичка?'' :D

cigarettekisses
11-18-2011, 16:44
Явно си попаднал на някаква надувка...Предполагам не всички биха отговорили по този начин.

kloely
11-18-2011, 16:46
Важното е да не се отказваш в опитите да заговаряш момичетата, стига да не ръсиш някви простотии. Дори да не ти отговорят на 'здрасти'-то не е голяма работа, това означава че са невъзпитани ;д Най-добре се концентрирай върху общуването на живо, а не във фейсбук, понеже там всички са 'велики свалячи' и момичетата неслучайно не отговарят. Успех!

LambOfGod
11-18-2011, 16:48
Не виждам защо след, като ти напишат "?" просто не отговориш "Аз съм Мишо от твоето училище/не се познаваме. Как си?"

mon4eto
11-18-2011, 17:25
И на мен някой непознат във фейсбук да ми напише здрасти и аз ще отговоря така ! Махни го този нет и го прави навън, продължавай да опитваш и в един момент ще се отпуснеш :)

2miss4sixty8
11-19-2011, 17:15
бъди по сигурен в себе си

Azoria
11-19-2011, 17:18
Дръж се уверено. ( Дори да не си уверен. ) :)

BeFree
11-19-2011, 20:01
Вярвай в себе си! Кажи едно здравей ако не ти отговори и се направи на нещо повече от теб можеш да поздравиш майка и ! :D

Lucho
11-19-2011, 20:37
''Здравей''.
''Здравей.''
''Как си?''
''Ами добре.''
''Да чукнем срещичка?'' :D

И веднага отговор от момичето:
-Абе я ми се махай от главата!
-Не ме занимавай с глупости!
-Абе що не си го на..............

Само не ми обяснявай, че не се получава така. Може и да не се получи, но 90% от разговорите, започващи по начинът в цитата завършват така.

egillbert
11-20-2011, 15:11
Момче , повечето момичета се правят на недостъпни нарочно и пишат отговори чрез въпроси и отказват нарочно , за да видят дали ще ги попиташ отново .. Затова по-добре кажи си цялата истина че си падаш по нея и така ще разбереш истината .. :)