Влез

View Full Version : За твори си устата миличко,просто го направи....

gabsit000
11-18-2011, 11:46
Съветът да говорим съвсем открито за сексуалните си желания и еротични фантазии е нещо,което е известно на всички жени.Да ноо фантазията и релаността са два противоположни полюса.Фантазиите идват от вълшебната зона на хаотичните мисли,а чувствата са свързани с орагматичната реалност.Дали грешим когато споделяме всичко това,което обичаме и искаме да направим с дадения човек,не е ли под-обре сами да откриваме даденото място как най-добре да доставим на партньора удоволствие???

Shturrrche88
11-18-2011, 12:18
Щом имам достатъчно доверие на някого, за да си легна с него, би трябвало да му вярвам достатъчно, за да споделя фантазиите си. Не виждам нищо нередно, срамно или грешно в това.
Абсолютно! А и ако не споделиш с половинката си, с кого да споделиш?

GrandProtector
11-18-2011, 12:35
Щом имам достатъчно доверие на някого, за да си легна с него, би трябвало да му вярвам достатъчно, за да споделя фантазиите си. Не виждам нищо нередно, срамно или грешно в това.
Изчерпателно!

NomNomNom
11-18-2011, 12:45
Тъпо е да мълчиш и да си играеш на магии.

Vladel
11-18-2011, 17:34

SisiStrange
11-18-2011, 17:43
Хората не четат мисли. :) Ако не си кажеш какво ти харесва наистина и какво те възбужда, той/тя няма как да се сети.

Sh@d0w
11-18-2011, 17:49
Не мисля че споделянето на фантазиите е грешка. Даже напротив, когато става дума за сериозна връзка. Именно за това са фантазии - защото не можеш да ги осъществиш сам/а, и ако наистина си сигурна в човека до теб няма да има проблем да я споделиш и след това да я реализирате.

gabsit000
11-18-2011, 17:53
Да н0 това не кара ли партньора/партньорката п0стояно да се стремят към това,да му се превърне във фикс идея,а не да се наслаждава на самия миг,вместо постоянно да се пита :"Дали сега добре го направих?"; "А дали й/му хареса?!

SisiStrange
11-18-2011, 18:03
Е, то обикновено не са някакви супер сложни неща. :D А и води до самоусъвършенстване. :) На мен ми харесва да знам, че съм му доставила максимално удоволствие. Например, с дълбокото гърло се учих известно време и наистина в началото ми беше малко тъпо, докато не се справях идеално, но после като започна да се получава редовно си умрях от кеф. 8-)

Shia
11-18-2011, 18:38
Споделих му,че ми е интересно с момиче да пробвам,а той,че иска да опита аналаен,но никой от двамата не го докарва на сериозно,а остава само със споделянето.

robles
11-18-2011, 19:10
Е, то обикновено не са някакви супер сложни неща. :D А и води до самоусъвършенстване. :) На мен ми харесва да знам, че съм му доставила максимално удоволствие. Например, с дълбокото гърло се учих известно време и наистина в началото ми беше малко тъпо, докато не се справях идеално, но после като започна да се получава редовно си умрях от кеф. 8-)

Добре, не мислите ли, че някои неща трябва да си останат лично за вас, а не да ги знае цял форум ? Не, че нещо, ама... аз не бих тръгнала да разправям ако съм във вашата ситуация.. Все едно в компания да почна да обеснявам кво му правя и как му харесва... Лично е, бахти..
Не те нападам, просто се чудя и не го разбирам ;)

SisiStrange
11-18-2011, 19:17

Добре, не мислите ли, че някои неща трябва да си останат лично за вас, а не да ги знае цял форум ? Не, че нещо, ама... аз не бих тръгнала да разправям ако съм във вашата ситуация.. Все едно в компания да почна да обеснявам кво му правя и как му харесва... Лично е, бахти..
Тук има достатъчна анонимност. :)

bReAk3R
11-18-2011, 19:26

Не е все едно... С компанията споделяш на хора, които те познават и винаги могат да те бъзикат, а в мрежата няма как като го напишеш да разберат кой точно си ти извън нета... Не мисля, че точно тук трябва да се срамуваш да споделяш каквото и да е, утре да няма да те срещне на улицата и да направи външния коментар "А, ето я тази/този с ..." (нещата от темата за които си писал/а).. Съжалявам за офтопик-коментара.

fenkaaa
11-18-2011, 19:44
Напълно съм съгласна с miminko.И аз съм на този принцип.Имам доверие на човека до мен и не се притеснавям да говоря с него за каквито и да било неща на тема секс :)

djipsito
11-18-2011, 20:41
Не е все едно... С компанията споделяш на хора, които те познават и винаги могат да те бъзикат, а в мрежата няма как като го напишеш да разберат кой точно си ти извън нета... Не мисля, че точно тук трябва да се срамуваш да споделяш каквото и да е, утре да няма да те срещне на улицата и да направи външния коментар "А, ето я тази/този с ..." (нещата от темата за които си писал/а).. Съжалявам за офтопик-коментара.

Донякъде, да. Ама форума в един момент става като една голяма виртуална компания, в която всеки по-активен потребител се знае. Тук всички знаят, че са двойка със Шадоу. Пренеси ситуацията в реална обстановка. Същото е. Тук също могат да те ебават, ама не става въпрос за ебавки, щото тва са нормални неща. Въпроса е, че са лични и че са неща, които би трябвало да си знаят само те двамата.

Sh@d0w
11-18-2011, 20:44
Всеки може да си коментира, каквото пожелае по темата. Аз не виждам защо държите сметка кой какво пише, стига да не е оффтопик. Нарича се свобода на словото. Ако това същото го беше написал някой потребител с два поста във форума, надали щяхте да го обърнете на въпрос.

Продължете по темата.

mobys
11-18-2011, 20:47
Зависи от случея, от скоро си нямам "телевизор" и се "разхождам из кината", та не ми пука особенно какво правя и какви фантазии осъществявам. Друг е въпроса,че рядко ми остава време да си фантазирам, но смятам, че ако си с постоянен приятел трябва да споделяш това което ти е в главата.

HapkoMaH
11-19-2011, 07:11
Щом имам достатъчно доверие на някого, за да си легна с него, би трябвало да му вярвам достатъчно, за да споделя фантазиите си. Не виждам нищо нередно, срамно или грешно в това. +1

anonymous708973
11-19-2011, 10:01
Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
Аз възнамерявам списък да си правя. 8-)

Shturrrche88
11-19-2011, 10:07
Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
Ти пък и търсиш логика...хахахаха

Mi6inka
11-19-2011, 10:34

Именно. Не мисля, че когато имаш връзка с някой ( дори и само сексуална) трябва да има притеснения относно споделянето кой какво иска в леглото. Макар, че ти в другата тема, каза, че не било толкова лесно да му кажеш, че примерно 5 мин секс не са ти достатъчни. Горе-долу е същото. Стига да знаеш как да го кажеш на партньора си.

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 12:52
Казваме си кой какво иска и си го изпълняваме.
Мен ужасно ме възбужда като ме лиже ,a с обецата си на езика ме побърква. :D

Hilary_
11-19-2011, 13:23
Някой май има декемврийския брой на Joy .. 8-)

ZooB
11-19-2011, 14:09
в тая тема само не схванах дали се коментира споделянето на сексуалните фантазии или какво е казала SisiStrange :?

GabrielleShayk
11-20-2011, 20:10
Обожавам да му разказвам фантазиите си,както и той на мен своите.А и след това ни е готино да си осъществяваме.

anonymous708973
11-21-2011, 07:30

Именно. Не мисля, че когато имаш връзка с някой ( дори и само сексуална) трябва да има притеснения относно споделянето кой какво иска в леглото. Макар, че ти в другата тема, каза, че не било толкова лесно да му кажеш, че примерно 5 мин секс не са ти достатъчни. Горе-долу е същото. Стига да знаеш как да го кажеш на партньора си.

Обещала съм си, че за размер и продължителност аз с мъж няма да говоря. За останалите неща нямам никакъв проблем.

umri
11-21-2011, 07:41

Обещала съм си, че за размер и продължителност аз с мъж няма да говоря. За останалите неща нямам никакъв проблем.
Що бе, кво толкова?

i4o96
11-21-2011, 19:12
+++1

mrankoniiii
12-21-2011, 18:59
Ако му се доверяваш можеш да му споделиш сичко