View Full Version : На ръба съм ,помощ.
celebakame
11-18-2011, 12:18
Искам да ви помоля да ми дадете някакв съвет ще ви разкажа истрорията си.
С гаджето ми ходим от 3 месеца понеже аз живея сам тя спи в нас и т.н.
Имахме няколко скаднали ,убиди и т.н.
Последно се скарахме и тя сега е твърдо убедена ,че иска да скъсаме всеки ден я викам да се видим и я умолявам да тръгнем , тя ме целува и ми казва ,че ме обича ,но това което я възпира е ,че си мисли че имам друга.Питах я дали го казва за да си намери причина и тя каза не , питах я много пъти не ме лъже познавам я . Днес разбрах ,че ще си слага обица на езика , явно търси промяна, казва ми че ме обича но не може да ми повярва че не съм и изневерил което е така.Звъня и пред 2 часа и тя се държи така сякаш никога не сме ходили, единия пат е спокойна другия пат казва ,че няма да ми дигне повече , найстина съм отчаян защото знам,че ме обича и аз обичам нея ,незнам какво да направя дайте ми някакав съвет.
brutaLxxbunny
11-18-2011, 12:51
Така и не разбрах дали си ѝ изневерил.
А пък доверието е изгубено.То рядко се връща,така че...по-добре не тичай след изгубени каузи.
FlippanT
11-18-2011, 12:59
Така и не разбрах дали си ѝ изневерил.
А пък доверието е изгубено.То рядко се връща,така че...по-добре не тичай след изгубени каузи.
К**венски номера... Продължавай нататък :?
celebakame
11-18-2011, 13:03
Не съм и изневерил.
Само не те разбрах ,за кое става въпрос "курвенски номера" светни ме малко.
FlippanT
11-18-2011, 13:11
Донякъде съм съгласен с brutaLxxbunny, относно загубеното доверие. Но според мен тя наистина си търси причина за да те отсвири. Щом ти казва, че те обича, би трябвало да ти има доверие... Само аз ли ги свързвам двете неща или вече е модерно да си мнителен за всичко? А т'ва с обецата на езика, сигурен ли си, че не иска да се хареса на някого?
Казаха ти го: "Загубена кауза"
Иначе си чупи главата както искаш 8-)
П.П. Това е моето мнение по въпроса.
celebakame
11-18-2011, 13:15
Тъкмо говорих с нея казах и всичко квото ми е на душа и каза ,че ще си помисли, колкото тва за обичта и че трябва да имаш доверие, тя просто е сигорна ,че съм и изневерил предполагам някои и е казал и тя е много угорчена,дано съм прав. За обицата бях ,чел и са ми казвали ,че жените след раздяла често правят промени дано отново сам прав... все пак дайте някакав съвет какво да и кажа ;(
sasha_90
11-18-2011, 13:16
Когато обичаш,имаш доверие на половинката си,колкото и да си ревнив по природа.И според мен,тя е загубена кауза.Щом не ти вярва,нека си върви,но тя ще съжалява.Какво толкова й се молиш?Намери си момиче,което наистина ще те обича и ще ти има доверие.Без доверие за каква връзка може да се говори?
Забрави я. Момичето се чуди как да те отреже
celebakame
11-18-2011, 13:19
Обича ме ,пон до преди 2 дена сигорен съм , преди бяхме късали майка и ми се обади и каза ,че се е опитала да се съмоубие .. с хапчета , нашето не е просто убикновено згаджостване найстина имаше голяма връска между нас.......... вече не знам какво да правя
FlippanT
11-18-2011, 13:19
Не мога да ти опиша, как ми се обърнаха червата , когато прочетох "май някой й е казал".... Хубаво е, че слуша "някой", пред човека когото обича....
Няма как да ти кажем какво точно да и кажеш. Ама се вземи в ръце и започни да се държиш като мъж. Дано си ме разбрал този път
celebakame
11-18-2011, 13:22
Разбирам те , просто не мога и не искам да го приема.... готов съм да се боря до краи...
FlippanT
11-18-2011, 13:23
Обича ме ,пон до преди 2 дена сигорен съм , преди бяхме късали майка и ми се обади и каза ,че се е опитала да се съмоубие .. с хапчета , нашето не е просто убикновено згаджостване найстина имаше голяма връска между нас.......... вече не знам какво да правя
Не искам да съм груб, ама като те гледам как пишеш.... каква връзка бе, брат ми? Върни се в реалността, ако ти е първата ми е ясно 'що си толкова хлътнал.
celebakame
11-18-2011, 13:25
братле .. развълнуван съм не гледам какво пиша , не ми е първата имал съм доста за годините си......
sasha_90
11-18-2011, 13:26
Разбирам те , просто не мога и не искам да го приема.... готов съм да се боря до краи...
А дали си струва усилията?След време,когато срещнещ друга, ще съжаляваш колко ниско си бил падал да си се молил на тази,дето не е заслужавала.
FlippanT
11-18-2011, 13:26
братле .. развълнуван съм не гледам какво пиша , не ми е първата имал съм доста за годините си......
Значи си достатъчно опитен, за да се справиш сам.
Успех!
VaMpiRKaTaaa
11-18-2011, 17:28
А дали си струва усилията?~He.
SisiStrange
11-18-2011, 17:34
Егати и пиклата, честно. Да не може поне да те изслуша като хората и да се опита да разбере истината... Май и се ще да е във филма. Щом ти няма доверие въобще и щом само се дърпа и се прави на ощипана госпожица, нека си върви.
celebakame
11-18-2011, 18:14
Да ви кажа днес какво стана, казах и да си помисли и да ми каже , обадих и се и й казах "казвай какво реши" ,но го казах сякаш не ми пука , тя леко се постресна , пита ме каде съм защото бях на кафе с приятели и доста стреснато вика каде си ,аз и казах и почна да ме разпитва с кой явно има някав интерес ,накрая след 1-2 мин разговор каза , нещо от сорта "ще се опитам ще бъда с теб ,но найстина се колебая от теб зависи" отидох до тях целунах я , правеше се че не и пука м.н ,целенасочено си гледаше чесовника , кога да се прибере , каза че не е сигорно дали ще сме двамата. 50/50 е сичко стискаите палци защото найстина много я обичам колкото и да ме нарани.
Как така ги говорите тия работи "Зарежи я!" .. Така на думи лесно става, ама човек като обича е готов на много неща за любимия/та си.
Остави я за 2-3 седмици да и мине и тогава я покани да излезете.
celebakame
11-18-2011, 18:26
Понеже тя ще спи сега при баба си ,утре я помолих да ми се обади да ми каже дали ще се видим,а и според мен ако я оставя 2-3 седмици , ще си хване друг , просто е доста красива не 1 пат съм имал проблеми с други момчета.
Това момиче сериозно си играе с теб и не знам как не го виждаш! Като ти поставя ултиматум, че ще се махне - прав й път, бъди твърд! Нали не си й изневерил, че да правиш всичко за нея. Като не ти вярва, това си е найн проблем, ти не можеш да го промениш, ако тя не желае да приеме отговора ти! 8)
Или наистина иска да те зареже и си търси причина,или приятелката ти е вманиачена на тема "изневери" и то още от 3-тия месец :shock:
Понеже тя ще спи сега при баба си ,утре я помолих да ми се обади да ми каже дали ще се видим,а и според мен ако я оставя 2-3 седмици , ще си хване друг , просто е доста красива не 1 пат съм имал проблеми с други момчета.
Смятай колко те обича. Отхвърлям първия си пост.
FlippanT
11-19-2011, 10:40
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/09/cereal-guy-template.png
Аз пък не можах да разбера какво точно я е накарало да иска да се разделите?
Не бъди путката във вашата връзка ... колкото и да я обичаш , не й го показвай изцяло . Като тичаш след нея и я молиш , много ясно че ще се гаври . Поставяш й ултиматум - " С мен ли си , или не ? " ,каквото и да ти отговори - приемаш го . Ако те обича ще се върне .
2miss4sixty8
11-19-2011, 16:35
ами ако не те обича а просто твърди така за да се измъкне и дава изневярата като причина за да те заебе без да е тя виновна.. и да избегне това да ти каже че не иска да е с теб..
DarkKiller16jp
11-19-2011, 17:03
Преди 3 години направих същото с един, той беше много досаден и му личеше от километри колко е влюбен и че би направил всичко за мен. Е, отвори ми се възможност да го обвиня в изневяра, карахме се, сдобрявахме се и след 6 месеца всичко приключи, така и не разбра, че накрая не беше желан, след 3 години, този човек продължава да ми обяснява, че ме обича, прави си сметка. Продължиш ли по-същия начин и ти ще свършиш така. Аз разбрах своята тъпа постъпка (все пак бях 13г. пикла), не губи достойнството си, заради човек като нея, тя не го заслужава.