View Full Version : Не се издържа
GOODNESS
11-18-2011, 18:34
Добър вечер!
Какво правите в ситуация, когато си направил намек на момиче, което харесваш да излезете да и кажеш чувствата си (тя знае понеже е споделила на най-добрия си приятел, който е приятел на мен и ми каза..) и тя със намек те отрязва защото иска да и го кажеш по facebook, а аз отказах? След 1 седмица се беше обвързала като статус, но разбрах че не ходи с никой. Продължава да ми се усмихва всеки път и ме пита дали ще ходя на един лагер Януари месец..
Страх ме е да го кажа, за да не стане като първият път..
НЕ СЕ ИЗДЪРЖА МЕСЕЦ СЛЕД ТОВА, СЕРИОЗНО!
ПС : От моят клас е мамка му..
SisiStrange
11-18-2011, 18:36
:lol: Ъм, направи си сам умозаключението доколко си струва да се ядосваш за такова момиче.
GOODNESS
11-18-2011, 18:42
:lol: Ъм, направи си сам умозаключението доколко си струва да се ядосваш за такова момиче.
Била объркана.. понеже е с по-особен характер и не знам просто. Голям мислител се извъдих за 2 месеца.
Тя 2-3 дена след това ми беше писала, как е живота ала бала и аз еми супер ии оттогава като напиша нещо свързано с любов ми го харесва. Да знам, че по някакъв смотан фейс не се разбира ама..
Аз съм момче на 17 и знам какво искам и не се издържа поне да беше казала ок аиде да излезем..
Не е някаква кифла, а много свястна и печена.
ПС : Просто не мога да си живея живота нормално с тия мисли. Все си повтарям има надежда,има ама така е аз съм си романтик по принцип.
Познайте как за 2 седмици качих с 10 кг повече на лежанка във фитнеса
:razz:
BrokenKnight
11-18-2011, 18:46
да, по всичко си личи , че е супер свястна и печена ... :lol:
SisiStrange
11-18-2011, 18:46
Мисля, че никое свястно и печено момиче не би направило проблем за каквото и да е свързано с фейсбук. Явно иска да и се вдигне егото малко като и предложиш пред всичките ви познати. Според мен си хлътнал и затова я възприемаш за мило момиче и така нататък.
loveca777
11-18-2011, 18:47
Ако е зодия телец - 100% те харесва ;)
Като е от твоя клас, хващаш я в някое междучасие и я питаш директно кво ти се прави на оборотна и що си мисли, че постоянно ще й се молиш. Тя ще си глътне граматиката, ти ще си тръгнеш, няма да я търсиш повече. Нея ще я чопли отвътре и накрая сама ще те потърси да излезете.
Ама няма да имаш топки да й говориш така, почти съм сигурна.
GOODNESS
11-18-2011, 19:04
Забравих една подробност, че в тоя период когато се опитах да и предложа тя загуби скъп човек за нея и.. аз и се обадих да и кажа, че ще съм до нея.
VaMpiRKaTaaa
11-18-2011, 19:10
Не я притискай.
GOODNESS
11-18-2011, 19:15
Не я притискай.
Ама аз не я притискам изобщо. Не си пиша с нея нито я зарибявам. Спрях когато мислех, че е обвързана понеже аз не съм такъв идиот който нахалства. Ама след 1 седмица като ми казаха, че тя е споделила и била объркана и че не ходи с никой всичко се върна.
Вие ако знаете, че някой ви харесва поне НЕ няма ли да му кажете ако не искате да сте с него?
ForzaFelipe
11-18-2011, 19:17
Не вярвам да се получи нещо,ама...
Според мен те харесва,но или не е сигурна какво иска ,или е много срамежлива. :)
asdzxccc
11-18-2011, 20:48
Не ми се четат по-горните коментари за това извинявай ако има такъв отговор, но има само две възможности:
1. Да те харесва и да го иска по фейсбук, защото по интернет всичко е по-лесно
2. Вие сте малки (или поне тя) и го иска по фейсбук за да го показва на приятелките си и да ти се присмиват (да и аз не знам кое му е смешното :/ )
musicinmyveins
11-18-2011, 20:58
Явно е доста ограничена.Майната и.Такива пикли има насякъде.Не,че нещо ама не ти ли е подозрително,че иска да и предложиш във фейса ?Явно има нещо куцо тъй,че да тегли и една
Добър вечер!
Какво правите в ситуация, когато си направил намек на момиче, което харесваш да излезете да и кажеш чувствата си (тя знае понеже е споделила на най-добрия си приятел, който е приятел на мен и ми каза..) и тя със намек те отрязва защото иска да и го кажеш по facebook, а аз отказах? След 1 седмица се беше обвързала като статус, но разбрах че не ходи с никой. Продължава да ми се усмихва всеки път и ме пита дали ще ходя на един лагер Януари месец..
Страх ме е да го кажа, за да не стане като първият път..
НЕ СЕ ИЗДЪРЖА МЕСЕЦ СЛЕД ТОВА, СЕРИОЗНО!
ПС : От моят клас е мамка му..
Кога мина времето когато се еба*хме по тоалетните в заведенията директно, а не да чакаме да си кажем "I love you :-) " във Facebook.Нещата са пределно ясни и не виждам какво чакаш?
Кажи й че е лигла, и че ако иска да е с теб, да престане с тези номерца. Накрая за драматизъм можеш да я хванеш за двете ръце над лактите и, разтърсвайки я, да й кажеш с втренчен в очите поглед: "За Бога, обичам те!!!"
NambyPamby
11-18-2011, 21:24
Ако знаеше какво искаш, щеше да продължиш да го търсиш на правилното място, а не да се оставяш да бъдеш разиграван по толкова смешен начин. Може при други обстоятелства да е много свястно и адекватно момичето, ама в отношенията с противоположния пол никаква я няма. Явно не е дорасла за връзка и за пълноценни отношения. Имаш ли търпението да й изтърпиш всичките кризи, мелодрами и лутания, да я чакаш да се осъзнае какво иска? Или се чувстваш привлечен от някого, или не се. Всичко друго са оправдания. Тя няма нужда от връзка, не изпитва нужда да бъде с някого и да го обича, има нужда да намери себе си, а през това време от балък, който да й вдига самочувствието, 'щото явно сама не може да повярва в себе си, и да й се връзва на щуротиите.
Несигурна и неуверена е, смотана е и щом за тия 17 години не е намерила нещата, които да я правят щастлива и пълноценна личност, не знам кога ще се случи, въпреки че някои уж по-късно съзрявали...
svinqvtrastika
11-18-2011, 23:39
Купи си китара и скейт и ше се влюби в теб.Амин.
NeverBack
11-18-2011, 23:52
Не бих се занимавал с момиче от моя клас.Много бързо ще си омръзнем по цял ден ще се гледаме.Ако тя поиска да се разделим, ще трябва всеки ден да я гледам с друг. Нещо :?
GOODNESS
11-19-2011, 06:54
Не ме интересува какво ще кажат другите. Аз когато и се обадих и казах тогава, че ми липсва и че ще я подкрепя тя беше изненадана. Но само дотам остана..
После както казах се написа обвързана и спрях да мисля и да я занимавам. Имам нужда от съвет какво по-точно да и кажа ако изобщо събера смелост да го кажа пак?
PS : Благодаря на всички осмислили темата! Ще изчакам още мнения и ще реша.
GOODNESS
11-19-2011, 13:16
Помислих си добре. Аз не заслужавам момиче, което да не ме цени пък аз да го правя. Ако искаше да е с мен сигурно щеше да приеме поканата ама живота е такъв трябва да се спъваш и да ставаш. Много ме заболя, но не си струва то ще мине с времето.
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 13:45
Правилно.
Разкарай я.
Лигла,която не знае какво иска.
2miss4sixty8
11-19-2011, 16:25
ми не се занимавай