View Full Version : Има ли шанс момичето да забременее когато..
Има ли шанс момичето да забременее щом момчето не се изпразва в нея,след като са правили секс без кондом?
SisiStrange
11-18-2011, 20:00
Да, има. И в предеякулационната течност има сперматозоиди.
Естествено че има, както каза Сиси в предеякулационната течност се съдържат, макар и в по - малко количество сперматозоиди.
Би трябвало да го знаеш, щом си тръгнал да правиш секс.
Зависи на колко години е момчето.. Ако цялата система не му е развита до край шансовете са много мноог много малки
imamkrasivouho
11-18-2011, 20:22
Зависи на колко години е момчето.. Ако цялата система не му е развита до край шансовете са много мноог много малки
Странно, защото само преди няколко дена слушах за 15годишно момиче, забременяло от 15годишния си приятел... Сигурна съм, че неговата система е била свръхразвита :)
А чу ли дали момчето не е свършвало? А е от предеякулационната течност?
imamkrasivouho
11-18-2011, 20:34
А чу ли дали момчето не е свършвало? А е от предеякулационната течност?
Ми не беше свършило. Тя и мацката за това се тръшкаше.
djipsito
11-18-2011, 20:50
Ако не е била в овулация, няма шанс.
Има вероятност,но е малка!Затова следващият път с презерватив!
DragonLady
11-18-2011, 20:53
+1
Забременяване от предеякулационна течност, когато момичето не е в овулация е невъзможно! Няма зряла яйцеклетка -> няма бебе.
imamkrasivouho
11-18-2011, 20:53
Има вероятност,но е малка!Затова следващият път с презерватив!
Ако изобщо има следващ път...
Циганките на по 13 години взимат детски за себе си и за второто си дете,така че, шансът е голям!
DisappointedDreamer
11-19-2011, 05:14
+1
Забременяване от предеякулационна течност, когато момичето не е в овулация е невъзможно! Няма зряла яйцеклетка -> няма бебе.
+1
Ние с приятелия ми правим секс без презерватив само когато не съм в овулация, и той пак свършва извън мен. През останалото време използваме презерватив.
Иначе няма начин да е бременна. Успокои я и не мислете за това, напрягата се излишно :)