View Full Version : Дайте ми съвет....
BiYourself
11-18-2011, 21:46
Историята е следната .....от един месец, с едно момче от моя университет излизаме. Не много често ...... един път, два пъти седмично.Когато имаме време! Ходим на киноо, разхождаме се или ходим у тях и гледаме филми, след което той ме откарва вкъщи. Не съм спала с него, ако това някой ще ме пита.
До сега сме се виждали на "срещи" 4 пъти. И се държи супер готино с мен, много е мил. Това между нас е , разговори, прегръдки и целувки - нищо повече.
След последния път в който се видяхме се видяхме няколко пъти в университета и не знам защо но започна да се държи малко странно. Започна да се прави на важен иии уж се върти покрай мен, а гледа с нещо все да ме издразни. Казва ми " Ще ти звънна".....минават дни, и дори не се е обадил................
Мина вече 1 седмица от както не се е обаждал!!! И не мога да си обясня защо!
Знам, че ще се засечем в университета, но се чудя каква причина ще измисли, че за 1 седмица не можа да вдигне поне веднъж телефона и да се обади, да попита, жива ли съм, умряла ли съм!!!
А твърди, че вижда различното в мен, че ме уважава! не знам как да се държа с него, знам,че няма да го направя на въпрос, защото за много специален ще вземе да се помисли!!!!!!!!!
Не знам с какви очи ще ме погледне......пък и аз не знам как да се държа от тук на татък!
Ако има интерес ще се обади, щом не се е ....
antineutral
11-18-2011, 21:58
Вариант 1 е да е усетил че го харесваш и евентуално той не иска да има нещо общо от самото начало и се отдръпва, за да не задълбаят нещата
Вариант 2 случило се е нещо друго от неизвестен външен характер- направило му е нещо негативно впечатление, външна намеса от 3и лица по твой адрес и т.н.
Вариант 3 нещо се е*ава и си прави некви си негови игрички или просто си е такъв непостоянен каже 1о друго 4о и т.н.
Някой ако се сеща за още да каже...
Можеш ти като го видиш да предложиш да излезете пак и да видиш как ше реагира. Ако ли след това пак се прави на интересен не се занимаваш повече.
ledenakrasota
11-18-2011, 22:05
Обади му се и го питай защо не ти звъни, ако има нещо да казва, а не да се крие. Точка.
NambyPamby
11-18-2011, 22:13
Ако има интерес ще се обади, щом не се е ....
Мдаам... Въобще, такова п*******о поведение на мен не ми се нрави и смятам, че е доста инфантилно. Той ще те гледа със същите влажни очи, като преди, когато се видите, и ще се прави, че нищо не е станало, просто 'щото в неговите очи нищо не е направил. Изритвай го от живота си, докато е време и не се чуди, ако от раз стане много активен и почне да те навива да излезете пак - просто ще му е трудно да приеме, че номерата му не са минали.
Монетата обаче си има и друга страна, и въпреки, че му насипах стабилно по-горе - сигурна ли си, че въпросният не е прекалено ангажиран/има проекти/ходи на работа/семейни проблеми, нещо подобно и просто по тая причина да не ти се обажда?
BiYourself
11-18-2011, 22:18
Аз приемам, че може да е зает....нищо не казвам относно това! Ноооо колкото и да си зает, можеш да отделиш 2 минути на човека, с когото до вчера си излизал,да му звъннеш и да му кажеш : Няма да мога да ти обърна внимание тази седмица - зает съм!!!
А нееее да ми се размотава, катооо ............. и аз не знам като какво!
NambyPamby
11-18-2011, 22:26
Много емоционално реагираш.
Всъщност, не знам защо изобщо реагираш. Излезли сте няколко пъти, не ти е звъннал - end of story. И мен ме дразни, когато някой обещава, пък не си спазва думата, ама такива хора бол. След време претръпваш и се научаваш да не си губиш времето в ядове по грешните хора, заради разни недоразумения. Пък и... извинявай, ама не можеш да го виниш, че най-вероятно не иска да е с теб. Понякога просто не се получава. Излизаш, прекарваш си приятно, ама сексуално привличане няма и просто разбираш, че това не е твоят човек. Приеми, че ти не си неговият човек, а ако имаш нужда - че е нещастник :д, и продължи напред.
BiYourself
11-18-2011, 22:35
Абе май, като се замисля, цялата работа идва именно от сексуалното привличане!!!
Открито сме говорили на тази тема .........Не мога да седна да угаждам на някой, който си е навил на акъла да има дадено нещо, точно в даден момент.
Видя, че няма да ме има толкова лесно и започна да се ослушва.......................
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 07:36
Иска си своето,и ако не му пуснеш скоро ще те шутира сигурно. :D
sexa_na_kompleksa
11-19-2011, 09:23
Може да има някакви други ангажиметни, може да чака ти да му се обадиш, а може просто да е видял, че няма да му пуснеш лесно и се е отказал... Няма как да знаем, защо не му се обадиш? Излезте, виж как ще се държи, ако настоява за секс, режеш го и готово. Поне ще знаеш, а сега се чудиш и маеш, и пишеш в тийнейджърски форум...
Или може да е искал само секс, а след като ти не му го даваш, а отношенията ви..започват да придобиват някакъв характер клонящ ъм връзка и за това да се е отдръпнал. Поговори с него. Ама първо ти бъди на ясно със себе си какво точно искаш от този човек. Успех.
djipsito
11-19-2011, 14:32
Ха.. колко познато. И при мен беше така с един пич от компанията. Само че ние като излизахме не сме се целували, само се гушкахме и се закачахме и имаше разни намеци. Той дори ми каза, че ме харесва и че бил влюбен в мен, ама аз отвърнах на шега, защото ми беше споделял, че още обича бившата си.
И на един купон се забихме, до секс не се стигна, ама след тва супер много се промени, почна да ме отбягва, да ми се надува и да се прави на интересен, да ми се сопка... И аз си казах, че няма смисъл да се занимавам с човек, който не знае кво иска и който още повече очаква да тръгна след него, да го питам що така се държи и кво се е променило. Държах се като него и не ми пукаше. Не ми трябваха отговори, защото виждах кво е положението. После той се хвана с една 15 годишна :D
Моя съвет е да се държиш като него, права си, че не трябва да му показваш, че ти пука как се държи, защото някои се взимат много насериозно и почват да се надуват и да се правят на интересни. Ако той те пита що се държиш странно му кажи, че се учиш от най-добрите ;р ;д
2miss4sixty8
11-19-2011, 16:24
бъди дръпната, леко студена и независима.. запомни че ти си най-важната и после всичко друго.. не се съобразявай много много с него.. и не му давай да си мисли че си негово притежание.. абе не го оставяй да е прекалено сигурен за нищо
mimzchet0
11-22-2011, 08:41
Чудя се и се мая... какво ли да си пожелая ;д;д.. хаха
Та по темата,не мисля,че трябва да му тичкаш след д*то . . Много такива индивиди има..и на мен ми се е случвало,излизали сме .. целували сме се , гушкали сме се .. но опре ли до секса.. като види,че не става и черта ..;))))) Но така е , не може на всеки дето му се ебе да го начешим естествено! .. Но зависи и от момичето,ако иска само секс , нищо повече що пък да не .. ;) Много от хората,които си мислят ,точно за това и го правят така,накрая остават на сухо и търсят и търсят,ама до там .. Така че забрави го този и давай напред...ще срещнеш много като него,не трябва да се предаваш и не се притеснявай,ще мине време и ще те потърси пак ..ама тогава малко по МЪЖКАТА,както се казва..прави се и ти като него ..
Виж.. Това 'Ще ти звънна' се използва от момче след всяка среща.. И ако има интерес, ще ти се обади- просто е. Ако момче харесва момиче, винаги си намира начин да я види или да й се обади. Все пак, едно обаждане не губи толкова много време, няма да си говорите 1 час, а и може да ти прати смс, ако наистина е ЧАК толкова зает, това става за има, няма 1 минута. Ако ти е казал 'Ще ти звънна' и не ти звъни- няма и да ти звънне.
GotToLoveYou
11-22-2011, 17:33
Явно момчето обича да си играе игрички и му харесва да те държи напрежение,но ако беше със сериозни намерения до сега да ти се е обадил. Най-добре следващият път като го видиш , се дръж студено и отдръпнато(все едно не ти пука). Не му показвай в никакъв случай ,че си разочарована или , че си очаквала дълго време да ти се обади. Нека не си мисли,че вече си паднала в ръцето му и може да се държи както си иска.
Здравейте аз сам на 12 години от Ботевград.Имам много голям проблем и ще се радвам ако ми помогнете.Харесвам си едно момче което си има гадже и не мога да спра да мисля за него.Много го харесвам но той не ми обръща никакво внимание само по Skype си чатим.Постоянно го гледам много влюбено.Моите приятелки ми помагат да ми стане на мене гадже и почти щтеше да стане но не мога да го погледна в очите.Ще ми помогнете ли моля ви!?
:)
Здравейте аз сам на 12 години от Ботевград.Имам много голям проблем и ще се радвам ако ми помогнете.Харесвам си едно момче което си има гадже и не мога да спра да мисля за него.Много го харесвам но той не ми обръща никакво внимание само по Skype си чатим.Постоянно го гледам много влюбено.Моите приятелки ми помагат да ми стане на мене гадже и почти щтеше да стане но не мога да го погледна в очите.Ще ми помогнете ли моля ви!?
:)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Хайде де моля ви се плс! :smt022
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 13:07
Момчето не те харесва.
Няма смисъл да се занимаваш с него.
Да ама аз толкова много го харесвам и днес за малко щеше да ми предложи да си станем гаджета ма аз тъпата се отдръпнах щото ме беше срам да го погледна и на всичкото отгоре той ме гледа и ме гледа оня ден излизаме от час и той седи на стената и ме гледа и се блъснах в него и аз щях да падна но той ме хвана!
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 13:22
Не е ли по-добре да си учиш уроците в 6-7клас?
Ти как мислиш?
djipsito
11-23-2011, 13:50
Да ама аз толкова много го харесвам и днес за малко щеше да ми предложи да си станем гаджета ма аз тъпата се отдръпнах щото ме беше срам да го погледна и на всичкото отгоре той ме гледа и ме гледа оня ден излизаме от час и той седи на стената и ме гледа и се блъснах в него и аз щях да падна но той ме хвана!
Трол ли си ? Излез от филма... :?
Не ми се занимава с уроците само той ме интересува нищо друго не мога да спра да си мисля за него даже му написах стихотворение щото сам много добра в съчиняването на стихчетата!
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 14:07
Не ми се занимава с уроците само той ме интересува нищо друго не мога да спра да си мисля за него даже му написах стихотворение щото сам много добра в съчиняването на стихчетата!
За това си решение ще съжаляваш много след години.
Мъжете няма да се свършат,обаче заебеш ли сега ученето считай се за пропаднала.Казвам ти го от опит.
Wiwityy в тази тема се обсъжда друго, пусни си твоя там ще получиш съвети.
С оффтопика до тук.