View Full Version : mnogo vlybena .. no v nepodxodqshtiq
galetinkata
11-18-2011, 22:09
Az sum na 16 godini .. rabotq i v rabotata mi se zapoznax s edin muj koito strashno mnogo mi xaresa .. v posledstvie kato go opoznax razbrax 4e i toi me xaresva ,durjeshe se syper milo , no ima priqtelka s koqto e ot 10 goditi i imat dete na 5 godinki .. edna ve4er toi me zakara do vkusti (tova beshe obi4aino vupreki 4e jiveq na 5 minyti pesha ot rabotata) i az reshix da my kaja 4e sum vlybena v nego zashtoto ve4e ne izdurjax. za moq golqma iznenada toi ne be podoziral za tova .. beshe shokiran no se razbraxme na drygiq den predi rabota da piem kafe i taka ve4e 1 mesec az sum s nego no kato vtorata .. neznam kakvo da pravq kak da go spechelq samo za men .. suvetii ??????
Спри моментално и не разваляй семейството на хората.
NambyPamby
11-18-2011, 22:18
Марш, бе!
Аман от такива. Щастие не се гради върху чуждото нещастие.
Докато на теб ти е за единия секс и пуберско увлечение, и ти мине след ден-два, знаеш ли каква лавина от събития ще повлечеш след себе си? Как въобще ти хрумва да оставиш детето без баща, само 'щото си наивна и си мислиш, че като ти кажат две-три мили думи, и вече си намерила Единствения?
Тоя много ме съмнява да си зареже семейството, заради 2 пъти по-малка от него пикла. Ако го направи, значи съвсем си му изпила мозъка. И да, това се нарича педофилия.
Зае'би тая история... верно е, че е тъп да се хване с теб, ама не вярвам да е толкова тъп, че да си зареже жената и детето заради теб.
Кирилицата е задължителна !