View Full Version : Предлагане на секс директно на непознати момичета
RealGangsta
11-19-2011, 12:10
Ами ще ходя направо по веригите за бързо хранене и викам на мацката дето е там:"Не искам тези боклуци, а искам теб. Запиши си телефона и ще ходим на кафе. После може да правим секс."
Или некоя продавачка на обувки и дрехи в мола:"Вземи си почивка за малко хапване и секс с мен."
В друго заведение:"Искам да разбера дали въртиш дудуците както и мекиците" 8-)
На спирката:"Здрасти, какво правиш?"
Тя:"Ами нищо." Аз:"Ами хайде да правим анален секс тогава."
Трябва да говорите със самочувствие и да не се плашите от отрязване.
Призовавам всички мъжки да пробват и да споделят резултатите.
Айде аз излизам да пробвам и после ще споделя резултатите. 8)
Bad boy 4life 8)
DragonLady
11-19-2011, 12:12
То ако така ставаха нещата .... По твойта селяндурска логика най-много да изядеш шамара ...
Аман от чикижджии правещи се по форумите на секс богове ... Много мишки, много нещо.
Ще има яко
http://farm3.static.flickr.com/2700/4400015808_1ba3074ae5_o.gif
:lol:
Тези работи могат и да вървят в някое село или фантазията ти, но в реалността .. :razz:
Maaggiiee
11-19-2011, 12:18
Да, сигурно абсолютно всички ще ти пуснат, защото си неустоим.
Я се стегни и си удари една за здраве вместо да се правиш на голям играч.++1 На много опитни се правите нещо!?
Extremescream
11-19-2011, 12:19
Bad boy 4 life
По-скоро Forever alone 4 life
xXxAngerfisTxXx
11-19-2011, 12:21
То ако така ставаха нещата .... По твойта селяндурска логика най-много да изядеш шамара ...
Аман от чикижджии правещи се по форумите на секс богове ... Много мишки, много нещо.
+1... най-много да изядеш някой шамар
imamkrasivouho
11-19-2011, 12:25
Ако някой ми каже нещо такова го водя в най-близкото районно с обвинение за сексуален тормоз и намеци! :lol:
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 12:26
Ако ми кажеш така директно ще си изядеш шамара.
Sunshin3
11-19-2011, 12:29
да бе добреее :lol:
Коментари само по темата.
Дори според мен това е тъпа идея...
Нагъзили са се и те чакат :lol: :lol: :lol:
Пич с тва мислене оставам с впечатление ,че си девствен :d
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 13:12
Коментари само по темата.
Да си беше написал името като ми триеш постовете.
Това е Sh@dow надушвам го :D
^ Не съм аз винаги се подписвам.
Продължете по темата.
SisiStrange
11-19-2011, 13:22
:lol: На мен, ако някой ми изцепи нещо такова, ще го изгледам с вдигната вежда, ще му зашлевя един шамар и ще си тръгна. Мълчаливо.
С нетърпение очаквам автора да се завърне и да разказва.
djipsito
11-19-2011, 13:46
Вие пък големи биячки и надувки... шамари щели да удрят и не знам си кво...
Аз ако някой ми каже нещо такова, ще го приема на бъзик и съответно така ще му отговоря.
dream1707
11-19-2011, 13:54
Щом излизаш да пробваш... значи няма да те видим скоро отново. Приятен престой в болницата :)
Евалата , мн смел , пиши после кви са резултатите :D :D
Rebirthing
11-19-2011, 14:15
Ето за това си нося лютив спрей в якето.
Аз ако някой ми каже нещо такова, ще го приема на бъзик и съответно така ще му отговоря.
Ако ти се случи особено в тъмното, най-малкото ще ти е до бъзик.
DragonLady
11-19-2011, 14:32
+1
В подобна ситуация майтапа е доста далеч.
Иначе аз съм направо с ножа в чантата. Добре наточен и то! Само дето е зле балансиран ....
djipsito
11-19-2011, 14:40
+1
Иначе аз съм направо с ножа в чантата. Добре наточен и то! Само дето е зле балансиран ....
В България, да...
Аз не разбирам какво лошо има в тва някой непознат да си изрази желанията директно ? Много филми гледате и си мислите, че повечето момчета са някви уруди едва ли не. Не, че ги няма и такива. И защо да не се уважавам достатъчно, от кво трябва да се защитя ? От тва, че някой ме смята за привлекателна и иска да спи с мен ? Тва може само да ме радва, ако момчето се държи нормално и без да е груб и т.н..
Иначе в тъмното много неща са ми се случвали, понеже редовно се прибирам сама и пеша посред нощите и досега проблеми не съм имала, даже съм се запознавала с непознати и са ме изпращали до нас без никъв проблем. Вярно, че лошото веднъж става и когато най-малко очакваш, ама явно е до манталитет.
+1
Таз пък с нож тръгнала...най-много да ти го измъкнат от ръцете и да те наръгат :?
Мисля,че е невъзможно някое момиче да се върже на тези простотии(да се навие да спи с теб).За да го направи трябва да е с изключително ниско самочувствие или доста пияна.Ако те привлича някого(дори и само сексуално) има много по възпитани начини да му го покажеш.Любопитно ми е какви ще са резултатите от експериментите ти.
ScarletBite
11-19-2011, 15:03
:razz: :lol: :lol:
Разказвай кво стана! :lol:
Biskfitka
11-19-2011, 15:22
Шамар може и да му е малко,зависи колко е нагъл 8-)
djipsito ако на теб ти харесват такива предложения,то всяко момиче с малко повече себеуважение не би го приела на майтап.Отвратително е.
SisiStrange
11-19-2011, 15:28
Иначе в тъмното много неща са ми се случвали, понеже редовно се прибирам сама и пеша посред нощите и досега проблеми не съм имала, даже съм се запознавала с непознати и са ме изпращали до нас без никъв проблем. Вярно, че лошото веднъж става и когато най-малко очакваш, ама явно е до манталитет.
Как ще даваш на непознати да те изпращат до вас? :-o И да знаят после къде живееш. Това не е отворено държание според мен, нито смелост - това си е чиста глупост. Както и с прибирането въобще нощем сама по късните часове. Живеем в опасен свят. Мен са ме нападали, докато се прибирам вечер от училище, какво остава за нощем. Някои хора съм забелязала, че си въобразяват, че са много опасни мацки и страшно смели като си кръстосват улиците (или парковете) без никаква разумна мисъл. Не знам какво геройство е това. На мен ми мяза на пълна идиотщина, която в доста случаи приключва с изнасилвания и отвличания.
VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 16:14
DragonLady[b]^^И а3 нося малка,но остра ножовка и мъжете като видят малко по-смела жена се плашат и бягат далече. :D
Иначе,ако знаете с пръстени как боли по лицетои остри токчета по ташаците :D
Всяка уважаваща себе си жена би се защитила.
И аз редактирах поста, втория даже ще го изтрия, научете се да пишете по темата.
Нямам намерение да те чакам в някой задимен бар, за да ми направиш безценно предложение, така че спокойно, няма да умра от мъка.
За последно: пиши само по темата!
Miminko
mariefever
11-19-2011, 16:28
хаха случвало ми се е подобно нещо ,едно момче с което се бях запознала наскоро ме покани на среща и ми каза "ще се видим,ще се разходим,ще изпием по една ледено студена напитка, и после ще правим секс" и същото момче умираше от желание да разбере дали съм девствена..:D
Extremescream
11-19-2011, 16:44
Ако някой ми направи подобно предложение, ще го погледна отегчено и ще му кажа да се разкара, аман от тъпаци. Сериозно, коя нормална жена ще се върже на такова нещо?
^ Именно.
Нито го знаеш кой е, какъв е, какво иска, дали няма някви болести. Трябва да нямаш никакъв акъл, че да се навиш дори да те изпрати до вас, камо ли да го пуснеш да правите секс.
Има разлика между филмите и живота.
Миме, аз обикновено по детските площадки обикалям и избягването на баровете няма да ти помогне.
По темата:
Много категорично отказвате тук, но ако някой достатъчно сладък ви го каже не само ще тръгнете, а и ще го дърпате, за да не изостава.
П.П.
Писах по темата, но ти нарочно ме изтри, за да дойда да ти ревна, но аз ще се държа като голям мъж и ще си подсмърчам тихичко.
SisiStrange
11-19-2011, 16:59
^^Ако ще да е най-красивият мъж, който съм виждала, не бих рискувала толкова малоумно. И хубавите хора могат да имат венерически болести. И хубавите хора могат да имат сбъркан ум и да искат да те замъкнат някъде, да те вържат и да си правят, каквото си искат.
Extremescream
11-19-2011, 17:00
Ако е сладък....така, дали е сладък няма никакво значение. Такова държание ми е просташко, ако ще и на Джони Деп да му е одрал кожата. А и не че нещо, но оная работа не съм си я намерила на улицата, не бих спала с всеки идиот, дето си мисли, че има шанс. :?
cookie_master
11-19-2011, 17:04
Най-много да изядеш шамар или да ти се изсмеят в лицето :lol:
Кой ви кара да си отваряте краката, а само устата също върши работа.
За ваша сметка е, че не сте способни да разберете дали човека е сериозен или само се бъзика, а така ще трябва да се задоволите с някой много скучен мъж, който обаче ще ви направи 5 красиви дечица.
Охраната с мен да не и плащам да ми пази сянка, за да ме набият.
Ти поне си голяма и трябва да знаеш, че едно изречение може да се каже по толкова различни начини, че всеки един от тях да носи определен смисъл/намек.
Точно така можеш да намериш човек, с който си подхождате, ако и тя съумее да ти отговори.
Extremescream
11-19-2011, 17:20
Мхм, ще си намери човек, дето ще дойде и ще ми каже 'Здрасти, искам да те поря отзад.'
Yeah, not gonna happen...
Определено девствена шматка ....
djipsito
11-19-2011, 17:30
Как ще даваш на непознати да те изпращат до вас? :-o И да знаят после къде живееш. Това не е отворено държание според мен, нито смелост - това си е чиста глупост. Както и с прибирането въобще нощем сама по късните часове. Живеем в опасен свят. Мен са ме нападали, докато се прибирам вечер от училище, какво остава за нощем. Някои хора съм забелязала, че си въобразяват, че са много опасни мацки и страшно смели като си кръстосват улиците (или парковете) без никаква разумна мисъл. Не знам какво геройство е това. На мен ми мяза на пълна идиотщина, която в доста случаи приключва с изнасилвания и отвличания.
Хахаха нито се правя на смела нито нищо. Ако ми е писано да ме хване някой да ме изнасили, ще го направи. Да, изпрати ме непознат до нас, предложи ми момчето, сама бях, минавах по тъмна улица- съгласих се. Както виждаш продължавам да съм жива, къщата не гори, не са ме изнасилвали, няма заложени бомби... Засичала съм го след тва няколко пъти и сме си говорили и толкова. Тва в България няма да се случи, защото в България не ходя сама. Там по-голямата част от младите не знаят кво е респект и уважение към непознати връсници. Негативни сте, надувате се за нищо. Някой ви каже, че сте хубави и почвате да псувате и да обиждате като селянки. В темата за тъпите свалки нали виждам кво е... Все едно ви изяждат млякото от таратора с вилица.
За другата, която и тя каза, че нямам самоуважение, само щото не се държа като побесняла селянка - тва, че бих отговорила на момчето, не значи, че ще си легна с него.
Разбирам ви, че сте наплашени, понеже по-голямата част от момчетата в страната ни се държат като дебили, не знаят как да се държат с момичетата и т.н. Аз съм на мнението, че ако някой тъпак е решил да ми прави нещо, да ме изнасилва или квото и да било, въобще няма да се занимава с приказки и да чака да му се навия, а директно ще ме хване и ще ме помъкне. Кво може да направи момичето в случая ? Дори да го режеш, квото и да правиш, ако си по-дребна от него, си до там.
На мен примерите на автора за намеци ми се струват забавни и биха ме развеселили, вместо да скачам като попарена. И много ясно, че ще реша, че се ебава с мен. Не виждам нищо лошо в тва да си начеша езика и да се позабавлявам с приятен разговор с непознат, който ме е харесал и смята, че ставам за ебане. Не би ме обидило тва и не виждам защо трябва да му се надувам и да го гледам все едно е животно хванато от гората.
Не искам да се изтъквам с нищо, просто ми е жал и ми е тъпо докъде се е стигнало. Реално като се замислиш, на колко млади момчета ще им щукне да изпратят някое момиче, без да я познават, точно защото по улиците да ходиш сама е опасно. ВЕЧНО сте със ЗАДНИ МИСЛИ, тва е огромния проблем. Търсенето на теле под вола.
Шантав манталитет и тва е, тъп кръговрат, разбираемо недоверие. Няма оправия тва.
^ Чакай сега противоречиш си много, първо казваш че на момичетата нещо им куца в манталитета, щом не биха откликнали на свалката и после казваш че в България не би си го позволила това.
Говорим за България, ако не знаеш.
Мхм, ще си намери човек, дето ще дойде и ще ми каже 'Здрасти, искам да те поря отзад.'
Yeah, not gonna happen...
Това за отзад става, когато сте поне бегли познати.
Миме, никой не е казал, че трябва да дойде и да ти изръси
'Искам да ти сцепя сливата, да ти пусна кръв от задника или да оправя теб и дъшеря ти'
Има много начини да скриеш цинизма в мили думи, които само някой достатъчно интелигентен да успее да разбере, а същото се отнася и за противоположният случай.Все едно на морето например като сте били не сте си лягали с първият, който ви привлече вниманието в дискотеката.Някои женки точно такива брутални свалки/намеци харесват и само по този начин можеш да ги опънеш, а с цветя, комплименти/лъжи и т.н. няма никога да ти се вържат.
Extremescream
11-19-2011, 17:38
Все едно на морето например като сте били не сте си лягали с първият, който ви привлече вниманието в дискотеката.Някои женки точно такива брутални свалки/намеци харесват и само по този начин можеш да ги опънеш, а с цветя, комплименти/лъжи и т.н. няма никога да ти се вържат.
УААААУ, изненада, не съм лягала с когото и да е било на морето. Честно, за да ме 'опъне' някой, трябва поне малко да ми е симпатичен, а с номера от селски вечеринки, като предложените от автора, най-много да отнесе шамар.
Бе вие от всяка малка тема правите...темище? Просто си запазете мнението за себе си и не си чупете пръстите по клавиатурата да изписвате романи...
Все едно на морето например като сте били не сте си лягали с първият, който ви привлече вниманието в дискотеката.Някои женки точно такива брутални свалки/намеци харесват и само по този начин можеш да ги опънеш, а с цветя, комплименти/лъжи и т.н. няма никога да ти се вържат.
УААААУ, изненада, не съм лягала с когото и да е било на морето. Честно, за да ме 'опъне' някой, трябва поне малко да ми е симпатичен, а с номера от селски вечеринки, като предложените от автора, най-много да отнесе шамар.
Примера за морете се отнася главно за момчета, но ти под симпатичен да не разбираш две години ходене, една година сгодени, а след сватбата ще видим.
SisiStrange
11-19-2011, 17:43
djipsito, това е точно наивно детско мислене в стил: Ама на мен няма да ми се случи. Хората са добри.
Нищо ни няма на манталитета. Съвсем нормален си е. Може да имаш късмета да случиш на свестни хора, да. Откъде, обаче, можеш да си сигурна дали е такъв? Защото един единствен път стига да сбъркаш, за да си отнесеш последствията. Това, че още нямаш този лош късмет, не значи, че вечно ще ти върви.
Аз не се надувам, когато някой ми каже нещо мило (има доста примери в темата със свалките, която ти спомена): ако съм обвързана, отказвам деликатно, ако не съм вече зависи от куп други неща и преди всичко подхода. Ако за теб: "Искаш ли да ти го вкарам анално?" е началото на добро запознанство, значи имаш странни разбирания за бъзик и забавно. Едно е някой да те заговори по нормален начин в нормално време при някакви логични обстоятелства. Съвсем друго е някакъв да ти дойде нахакано и да ти изцепи: Ай се е*ем.
Няма нужда да ти е жал за това докъде се било стигнало. На мен ми е жал, че във времена като тези още има хора, които вярват на всеки. Имам познати с подобно мислене. Някои от тях си патиха доста яко по този случаи.
djipsito
11-19-2011, 17:47
^ Чакай сега противоречиш си много, първо казваш че на момичетата нещо им куца в манталитета, щом не биха откликнали на свалката и после казваш че в България не би си го позволила това.
Говорим за България, ако не знаеш.
Не само на момичетата, а и на момчетата.
Не се изразих правилно, за тва звучи като противоречие. В България няма да си позволя да ходя сама посред нощ, защото виждам ква е лудница и как никой не го ебе за никой. Случвало ми се е, страх ме е. Тук го нямам този страх.
Ако в България ми се случи някой да ми го каже, също ще отвърна на майтап. Говоря конкретно за примерите на автора, защото не ми се струват като такива да барне момичето някъде по тъмното, когато е само.
Да отговоря и на Сиси. Аз не си мисля, че на мен няма да ми се случи, както казах в първия си коментар всичко е възможно и аз не мога да бъда сигурна. Просто го приемам, или ще ми се случи или няма да ми се случи. Поемам риска, тва е.. и не е за да се правя на много смела или не знам си ква.
Както каза torVPN, има много начини да ги кажеш тия неща и не е задължително да е по просташки начин. Моето държание ще зависи от неговото отношение. Ако е решил да е идиот, просто ще го подмина и тва ми се е случвало.
Миме, права си, но аз няма да ги карам да идват в нас, а предлагам да сме у тях, за да не разберат къде живея.След това не мога да се отърва от такива лепки и съм си научил урока.
Знам аз как съм се държал и какви неща съм правил преди години, когато имаше малко морал, а сега дори не ми се мисли дали дори ще трябва да си отварям устата да я питам или просто щракам с пръсти.
OnlyGirl
11-19-2011, 17:58
Какви теми и спорове развивате по толкова безмислени теми само..O_O
PS: Да не е спам: Ако някой ми каже неш подобно ще го отбягвам и ще го игнорирам..
Бе вие от всяка малка тема правите...темище? Просто си запазете мнението за себе си и не си чупете пръстите по клавиатурата да изписвате романи...
Това е форум, умнико.
tor, аз коментирам предложенията на автора. Съгсласи се че никоя нормална няма да откликне на 'Ставай, отиваме у нас и ще ти покажа змея'.
Просто е банално да си чупиш маникюра на клавиатурата, като никой не ти гледа поста!? Пък и тук всяка 2-ра тема е ебавка.
Силно се надявам да съм до гаджето ми когато и го казваш това :)
Това е форум, умнико.
tor, аз коментирам предложенията на автора. Съгсласи се че никоя нормална няма да откликне на 'Ставай, отиваме у нас и ще ти покажа змея'.
Просто е банално да си чупиш маникюра на клавиатурата, като никой не ти гледа поста!? Пък и тук всяка 2-ра тема е ебавка.
Като е ебавка, ти що пишеш тука бе!? Като ти е толкова зор отиди си на детската площадка и си играйкай, а не влизай във форуми, където "всяка тема се превръща в.. темище"!
По темата: Съгласна съм с djipsito. Пък и си зависи от обстоятелствата как ще реагирам.. Но 100% няма да е шамар в лицето.. :?
Първо поведение от такъв тип е абсолютно просташко и къв е смисълът да се толерира?!Никога не бих отговорила на такова предложение, бих се пошегувала,ако е някой познат, ама някакъв непознат да идва и да ми демонстрира умения на селска пръчка...айде не!
Това е форум, умнико.
Както виждаш си отговаряме, следователно не е като никой да не ми гледа поста.И нито едно ноктенце не съм счупила във форума за 2-3 години, не се притеснявай за мен.
A искаш ли да ги затъпиш в гърба ми?
Днес гледах Love.Net и се смях на изпълненията им, а сега дори ме е страх да продължа из нета да се държа по същият начин, за да не сметне някой, че съм търсил връзка или секс.Иначе щях да се закачам с теб и да видим дали всичко ще ти се стори толкова наприятно.
Айде бе авторе, къде си?! Интересно ми е вече какви са резултатите от опита му. :D А иначе съм на мнението, че подобно държание си е чисто и просто просташко! Подобен олигофрен си е луд за връзване направо.. Аман от луди! :?
Автора сигурно в момента е в травматологията на Пирогов :lol:
SisiStrange
11-19-2011, 19:23
И предлага на медицинската сестра да се оправят зад завесата. :lol:
^^ Предполагам със средна телесна повреда.. :lol:
Rebirthing
11-19-2011, 19:49
Ако е казано с насмешка, най-много да се усмихна. Но представете си за миг, че един мърльо смърдящ на цигари и алкохол се приближи до вас и ви прошепне "Аре да те еба анално ?!" ми не, честно казано никак няма да ви е забавно.
djipsito, да не мислиш, че си единствената която си живяла извън страната ?! Не бих позволила на непознати хора в тъмното да ме изпращат до нас, дали в България или някъде другаде по света. Психопати всякакви. Живяла съм извън БГ и най-много съм позволявала на непознат да ми помогне с покупките пред супер маркета.
djipsito
11-19-2011, 19:59
djipsito, да не мислиш, че си единствената която си живяла извън страната ?! Не бих позволила на непознати хора в тъмното да ме изпращат до нас, дали в България или някъде другаде по света. Психопати всякакви. Живяла съм извън БГ и най-много съм позволявала на непознат да ми помогне с покупките пред супер маркета.
Не си мисля и не съм живяла, а живея. И не е важно къде си живял, а къде си пораснал и кво мислене си изградил.
Няма да повтарям думите си от другите постове.
Cybershot
11-19-2011, 20:14
От там идвам таман, все още не е постъпил :D
RealGangsta
11-19-2011, 20:26
Прибрах се цял в къщи, отнесох няколко псувни, а опитите за шамар бяха несполучливи, все пак знам как да застана за да не ме претрепят момите.
Взех телефона на две от макдоналдс като дори като се появи колежката на едната от втория магазин и им предложих тройка :D Накрая вкарах оферта за кафе. С една от продавачките на обувки нещага се развиха зле - пристигна приятелят й мутра, който каза "Тоа ке го утепам" :?
Баничарката каза че е женена и й казах "чао".
Изводът за днес: От 20 опита - 15 псувни, закани и втрещени погледи. 5 опита с положителни реакции като разговорите продължиха към 10 минути средно като естествено смених началните думи, например:
"Здравей, аз съм Пешо, бивш анорексик. Лекарят ми каза, че е добре да се запознавам с нови хора, дори мога вече да правя секс, защото стърчащити ми кокали няма да насиняват нежната кожа на момичетата. Хайде да пробваме да правим секс. " :-)
Взех 2 телефона.
Беше голям кеф и си заслужаваше. Някой път ще го направя пак, но ще ги питам дали искат да се оженим.
Ела към овча купел :) Ще имаш много успех ;)
Особено ако се ебаваш че си бил анорексик
DragonLady
11-19-2011, 20:37
+1
Таз пък с нож тръгнала...най-много да ти го измъкнат от ръцете и да те наръгат :?
Като съм тръгнала с него, значи имам поне минималните умения да не ми го отнемат и не само тях.
musicbxst
11-19-2011, 21:14
Ако някой ми направи подобно предложение, ще го погледна отегчено и ще му кажа да се разкара, аман от тъпаци. Сериозно, коя нормална жена ще се върже на такова нещо?
Интересното е че всички нормални жени (друг е въпроса дали всички жени ваобще са нормални :D )
като чуят цялото това (например
за излизането и пиенето на едно питие (без последните думи) ще се съгласят ще излязат така няколко пъти и накрая пак ще се наебат!
Та има ли значение дали ще е веднага (какво автора иска да попита и да направи) или след 3-4 излизания...
Явно че само как ще се каже е от значение.
Май се досещате какво се опитвам да подскажа... [-(
Rebirthing
11-19-2011, 21:18
И не е важно къде си живял, а къде си пораснал и кво мислене си изградил.
Да, виждам к'во мислене си си изградила.
Да позволяваме на непознати хора да ни изпращат до нас в тъмното. Това е глупаво и наивно, освен ако човек не е расъл в джунгла.
imamkrasivouho
11-19-2011, 21:20
+1
Като съм тръгнала с него, значи имам поне минималните умения да не ми го отнемат и не само тях.
О, повярвай ми, минимални умения не са достатъчни. Докато го извадиш от чантата вече ще са те наръгали 3 пъти. Освен ако нямаш координирани движения и бързи крака, с някакво ножче няма да успееш да се измъкнеш.
djipsito
11-19-2011, 21:37
Да позволяваме на непознати хора да ни изпращат до нас в тъмното. Това е глупаво и наивно, освен ако човек не е расъл в джунгла.
Именно. Вие сте расли в джунгла, за тва смятате тва за глупаво и наивно.
DragonLady
11-19-2011, 21:40
О, повярвай ми, минимални умения не са достатъчни. Докато го извадиш от чантата вече ще са те наръгали 3 пъти. Освен ако нямаш координирани движения и бързи крака, с някакво ножче няма да успееш да се измъкнеш.
Имах в предвид, че уменията ми са повече от минималните, но дори и с минимални пак бих се оправила. Явно си ме разбрала погрешно ;)
Както ида е. И без това този безсмислен спор е далече и извън темата.
Не виждам какво спорите.. Хората са нормални навсякъде.. Само изпаднали хора и хора с проблеми могат да те изнасилят или да направят нещо такова.. Хубав жест е! Въпрос на доверие :)
djipsito
11-19-2011, 21:48
Не виждам какво спорите.. Хората са нормални навсякъде.. Само изпаднали хора и хора с проблеми могат да те изнасилят или да направят нещо такова.. Хубав жест е! Въпрос на доверие :)
Ами точно. И аз не искам да споря, просто някой е решил да се заяжда. Тва, че по телевизията и по вестниците пише само ужасии, не значи, че всичко живо е държано на въже и не е с всичкия си.
Нормалните хора са навсякъде, приемането и разбиранията на хората в различните страни са различни ;)
Няма значение кой от къде е .. Хората с лоши помисли са навсякъде => Колкото си по-предпазлив толкова повече шанса става по-малък да ти се случи нещо лошо :)
ubuntureload
11-19-2011, 22:20
Много сте спрели майна. Ако този който ви предлага секс, по глупавия мега директен начин кара лъскава колица, доста ще се замислите дали да не си отворите краката или първо да се качите в колата и да му подухате малко. Смешни сте! И ме дразнят отговорите ви особено като знам какво правите по дискотеките...,а като видите черна лъскава кола!.... Започвате да се чудите дали не сте се напикали щото се разтичате до коленете, особено ако ви заговори въпросния господин от лачената кола!.....
Biskfitka
11-19-2011, 22:38
djipsito реакция тип ''шамар'' е далеч от селска постъпка.Никой не говори за псуване на майка,татко,леля ,вуйчо и така нататък...
И аз ходя сама по улиците вечер.Повече ме е страх от кучетата,не толкова от хора,но това е един съвсем друг въпрос и х ходя само по много добре познати улици,близо до нас (не,че е гаранция...;х)
Но предпочитам да ходя сама,отколкото да ме изпрати непознат.
ScarletBite
11-19-2011, 23:50
оф айде стига сте се обяснявали един на друг някви сериозни... :? темата е шеговита и вероятно авторът си прави експеримент ей-така, майтап да става.
интересно ми е дали пробва наистина и какви бяха реакциите? 8-)
Кой за бога ви внушава тези схеми за опасния свят, едва ли не, че ако някой непознат ви предложи секс, бомба ще ви падне на главата, цунами ще ви залее, вулкана на 2 метра от вкъщи ще изригне и света ще свърши :D
svodnika
11-20-2011, 06:04
също и - ЩИ ОТПОРА МИТРАТА
SisiStrange
11-20-2011, 06:59
Именно. Вие сте расли в джунгла, за тва смятате тва за глупаво и наивно.
Ако наричаш България джунгла, наистина няма никакъв смисъл да се спори с тебе.
Само ще кажа, че и аз като по-малка съм обикаляла по нощите сама и съм се доверявала на непознати. И ми се е случвало да се налага да се прибирам към нас с бясна скорост вместо по нормалния начин. Мои 2 приятелки имат хич не красиви изживявания по същите причини като едната ходи на психолог 4-5 месеца след това. Тъй че тези случки не са 1-2 и не се срещат толкова рядко. Сигурно в изключителната цивилизация някой не е обяснил, че това, което дават по Новините не е приказка за лека нощ, а се случва някъде и има потърпевши. То не е задължително да ти се случи веднага щом излезеш. Не е задължително да ти се случи за 10 години и всяка нощ да обикаляш с непознати/бездомници и прочие. То стига веднъж да стане. Както и да е, ти си разчитай на късмета и на доброто у хората. За мен лично този спор приключи.
sunity06
11-20-2011, 08:21
:shock: добре, хора какво сте се хванали да наливате самосъхранение в главата на госпожица djipsito. Да видим ако живееше в Красна Поляна, всяка вечер щеще да се прибира в компанията на няколко дебели чичковци от една определена етническа група....
По темата! Смелчага, но определено е едно смело проучване:колко златки ще се навият и колко момичета ще използват шамар, лютив спрей или нещо подобно....
Rebirthing
11-20-2011, 08:27
djipsito, онзи ден ми разбиха колата вечерта, сега ми кажи как да тръгна в тъмното с непознат до нас ?!
Аре моля ти се, действията ти са глупави и наивни. Разбирам ако си пострадала и някой ти предложи помощ, ама да си вървя в тъмното и някой да ми каже просто така "Искаш ли да те изпратя до вас ?!" мога да се съглася само ако съм расла в джунгла, а повярвай ми не съм.
Няма смисъл да се води този безмислен спор, но съветвам всички нормални хора да не водят непознати до тях в тъмното :-o .
Е, сега.. Първо и двете страни са прави - от една страна, че лудите са МНОГО, даже и малко в повече.. :lol: Да кажа, че живея в София. Преди около година майка ми минава през Борисовата градина в центъра и някакъв 2 пъти по-млад от нея я спира и и казва: "Ейй, ако знаете с вас какъв страхотен секс ще направим.." И реакцията не е нито шамар, нито псувня, нито наръгване, нито дори отговор!?! Просто го изгледала смайващо (то дори и смайващо не е, защото тя се е нагледала на много подобни на тоя простаци..) и просто си го подминала, а той останал само с искането.. И какво от това?! 3 часа, пиков час, в Борисовата градина.. Нито я е изнасилил, нито нищо. Големи фантазьори има, ама нужно ли е да го вкараш в Пирогов, само защото е простак?! По-скоро е да му се изсмееш в лицето и нищо повече.. Очевидно в днешно време 2/3 от населението е настроено враждебно, няма доверие на никого, дори и на себе си в някой случаи.. Ама според мен поне като го набиеш пича, или поне да направиш опит, най-много от ебавка изнасилването и желанието за секс с теб да стане реалност.. :?
anonymous708973
11-20-2011, 09:37
Абсолютно.
Ако продължи, вече ще се ядосам.
Много порно гледаш :grin: :razz:
djipsito
11-21-2011, 20:59
Значи тука няколко потребителя ми се изреждате да ми казвате кви неща на кого са се случили, Красни Поляни и разбити коли и тва не ви струва като поведение в джунгла ? Интересно. Сиси, аз не наричам България джунгла, а определям поведението на някои хора като такова.
Мога да кажа милион неща, просто са много далеч от темата на автора. Изразих си вече мнението по някои от примерите му, които ми се сториха забавни и смешни и казах, че бих отвърнала на майтап. Не видях никъде да пише за нападения и изненади в тъмното. Изумих се на изблиците ви и на тва, че някои от вас се правят на много оборотни, понеже не го разбирам тва поведение. Някой да се пошегува (без да е по просташки начин) и аз да го зашлевя. Защо ? Интересно ми е много, хванал ли ме е, натиска ли ме, по дупките ли ми бърка, плюе ли ме, кво ми прави, че аз да го УДРЯМ !? Повече ли съм от него ? Знам ли го той как ще реагира на шамара ? Тва не е глупаво, така ли ?
Тва, че веднъж се е случило да ме изпрати непознат до нас, не значи, че се случва системно. Преценила съм, станало е. Още мърдам.
Мен не ме е страх от непознатите, които ме заговарят в тъмното и вървят до/зад/пред мен, по-скоро се плаша от тези, които си мълчат и действат без приказки.
Навсякъде могат и се случват лоши неща. И мен веднъж за малко да ме ограбят и то в пълно с народ кафе, два дни след Коледа. И то човек, който преди тва ми е поискал цигара и му дадох с усмивка. Мои приятелки също са ги нападали посред бял ден, не мъже, а жени. Никой не е застрахован от тези неща, няма значение кога и къде. Не е въпроса в тва да се доверяваш лекомислено на всеки срещнат, а да не се държиш като животно с всеки, който те заговори.
Скоро ми лепнаха прякор Дора Габе и мога още 100 неща да напиша, просто мисля, че е излишно и че се разбрахме. 8-)
Не го лъжете-110% ще му пуснат-ама давай възможно най-вулгарно.И се спирай повече на мацките,които се разнасят със супер нахакани батки.
Адски много ме радва как си вярвате,че ще вкарате някои в болница мoмичета!!!
bubkaa93
12-05-2011, 06:55
Много се филмираш ;Ddd
Много фейл в тая тема, ама мно-го. Тука се е издигнал някакъв апотеоз на първичната, натурална простотия.
Крайно време е някои съмнително мъжки субекти да излязат и да видят как се случват нещата на практика. Да им ударят няколко шамара, да полежат някой друг час в районното, общо взето да се събудят.
inloveb0y
12-06-2011, 13:59
Аман от тези пусти теми без смисъл...
ама това си го бива и работи много често.
*спираш момиче на улицата*
-Извинявай познаваме ли се? Не, не се познаваме. Нощо да се запознаем! Казвам се Захаринчо, ама приятелите ми викат карамел4о щот съм много пекан! ;)
XD
svinokio
12-06-2011, 15:08
няям нерви да ви чета "кокошия бой" кой бил прав и кой не, дори да спечелиш спора в ИНТЕРНЕТ пак ще изглеждаш като олигофрен накрая.Автора си отговори и каза какви са резултатите от експеримента а нашите се карат за глупости.Всеки да прави каквото си иска във външния свят , то си е за негова сметка !
dobri4ko2
12-06-2011, 16:44
Е тва е да се наслаждаваш на темата, по-хубаво е даже и от вицове.
HolyShit
12-06-2011, 17:07
Всички тук момичета станаха убийци и криминално проявени лица,време е батко ви шита да ви усмири малко.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
leadyflame
12-06-2011, 18:32
освен да се изсмея друго няма какво да направя ха-ха :)
+1
:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:DD:
Не мога ... направо ми заби коня в лопатата
Що бе мацка кое не му е балансирано на ножчето - острието ли е по-тежко или дръжката?
:D:D
Positive_SouL
12-08-2011, 22:14
Тези реплики могат да провървят само в определени ситуации, с определени момичета, и естествен начин на изказване (което ще рече че ти като си ги научил предварително и си наумил как да ги кажеш никога няма да излязат от устичката ти така естествено и привлекателно както ти се иска)
....be cool :)
golf_5_r32
12-10-2011, 10:45
Най-много да те приберат в някое районно :D
по тези твои предложения не съм съгласен.вместо да получиш секс може да получиш някой-друг юмрук... иначе....... добрият подход,приятният разговор,предразполаганет .. може и да върже..... ,но има всякакви момичета....
Muaythaifighter
12-14-2011, 18:54
ооооооооо наи-накрая 1 човек кат мен , аз съм наи-директният човек веднага отивам и казвам харесваш ми искаш ли да се ебем , без чуства и веднага така така никога не овъртам
DarkTemplar
12-14-2011, 19:32
дублиран, за триене
DarkTemplar
12-14-2011, 19:34
Винаги съм бил скептично настроен към тея директни секс оферти, особено пък към непознато момиче. Тея опити се увенчават с положителен резултат в не повече от 5% от случаите, в останалите - провал, а понякога излъгациите са наистина големи. Когато станеше дума за жени и свалки дядо ми обичаше да казва "внимавай в завоя, да не ядеш боя", мисля че и в случая върши работа.
Живеем в жестока реалност и е някак логично хората да са предубедени и враждебно настроени към непознатите. Особено нощна София си е джунгла, нагледал съм се на достатъчно батални сцени, разкавали са ми достатъчно и съм бил близко до това да си изям боя за едното нищо. Обаче нека всички "много смели девойки" да си държат ножовете, електрошоковете и боксовете по чантите, защото агресията поражда агресия и сами могат да си навлекат такива неща, квито и по хорърите не са гледали. "Со кроце и со благо" е значително по-хитра тактика. ;)
риск - печели, риск - губи....
SweetySmallDevil
12-15-2011, 17:17
Неее, не нож! ... Вадиш им един джойнт и вместо да ти се нахвърлят ше те изпратят до вас!!! .. :D ... шегата на страна ... По темата ... ако при мен дойде някой такъв и ме попита подобен въпрос ще му се изсмея в лицето .. а, ако съм в лошо настроение може и шамар да му ударя .... тва е пълна проява на неуважение и честно казано не вярвам някоя да ти се навие, освен ако не работи на магистралата :)
martosexy
01-13-2012, 18:11
адски си прав
yokozunata
01-31-2012, 16:06
Аз по голяма мишка от тебе не познавам. Да наистина те познавам 91 си, от Варна учила си в Икономе, сега си в ТУ-Варна 2 ри курс. Айде да не знаеш много, че да не ядеш мъжките шамари, как ти се струва офертата ;)
Това е към Dragon lady "мацката" с виртуалното самочувствие :D която е маса умряла на живо
Поне момчето се пробва с директните оферти, ти искаш да му убиеш мерака. Не са занимавай в теми, в които нямаш какво да кажеш, че да не ядеш шамарите ти казвам
yokozunata
01-31-2012, 16:15
В България, да...
Аз не разбирам какво лошо има в тва някой непознат да си изрази желанията директно ? Много филми гледате и си мислите, че повечето момчета са някви уруди едва ли не. Не, че ги няма и такива. И защо да не се уважавам достатъчно, от кво трябва да се защитя ? От тва, че някой ме смята за привлекателна и иска да спи с мен ? Тва може само да ме радва, ако момчето се държи нормално и без да е груб и т.н..
Тя го каза най добре. Погледнете нещата от добрата страна. Колко мъже ще имат смелостта да се изправят и да кажат на красиво момиче.. така и така много ме привличаш, искам да спим. КОЛКО ? Жалко само, че колежката оценява този факт.
ПС. djipsito, искам да се запознаем с тебе, сигурен съм, че има какво да си кажем :)