Влез

View Full Version : Моята единствена любов!!!

dinqta
11-19-2011, 14:00
Здравейте! днеска сънувах момичето, в което се влюбих в началото на 3 клас и още я обичам (8 клас съм) проблема е че тя никога не ме е харесвала .. несъм все пак сигурен но така мисля.... тя сега е в Норвегия много ама много мие мъчно... чатим си като нормални хора аз преди съм й признавал че я обичам даже бяхме гаджета но за кратко... мисля да й кажа че все още я обичам много!! но дали ще постъпя грешно ? тя мисли че вече я обичам като приятел но не е така.......

fenkaaa
11-19-2011, 14:10
И какъв е смисъла,като тя не е в България?! Намери си някое момиче с което можеш да имаш физически контакт,не виртуален..

ledenakrasota
11-19-2011, 14:25
Този сън е бил под влияние на последните ти емоциите-нея. Стани от компютъра и се разведри с приятели. Срещай се с момичета. Ако ви е писано, ще стане, но това не означава да се зомбираш пред компютъра като монах. Това ще ти развали психиката. :)

GOODNESS
11-19-2011, 15:06
Филмираш се. И аз съм сънувал много момичета, които харесвах дори след време ама не означава, че трябва да се предприеме нещо.

VaMpiRKaTaaa
11-19-2011, 15:35
Щом сте били гаджета зачи има интерес към теб,или поне е имала.
Друг е въпроса,че тя е в чужбина и да...няма смисъл да седиш и да я чакаш.Така ще пропуснеш много хубави моменти,които ти предстоят да изживееш.Но,ако наистина я обичаш толко много както твърдиш,и ако имаш възможност да заминеш при нея,дори за миг не се замисляй ,a действай.Винаги съм държала мъжа до мен да ми показва,че ме обича,не само да го казва.

2miss4sixty8
11-19-2011, 16:12
ами кажи и нищо не губиш..

kloely
11-20-2011, 15:47
Аз пък съм 9ти клас и моята голяма любов е в Германия и каквото и да му кажа няма да ми помогне, така че просто се сещам за него отвреме-навреме и си имам друга любов тук, в България, върху която съм се фокусирала. Съветвам те да направиш същото, пък, ако е писано ще се съберете някой ден.

LeprikonA
11-20-2011, 19:24
^Интересни големи любови имате.

най-добре излизай повечко и се оглеждай повечко. няма смисъл да се филмираш излишно. с времето ще ти мине. и не, не ме интересува, че 5 години са били много време, тепърва ще израстваш.