PDA

View Full Version : Гнева ...

VeliCullen
11-19-2011, 14:42
Да,сигурно не е правилния раздел.Всъщност не ми пука .. ама хич .. Става въпрос за гнева .. Паля се от най-малкото нещо и докато не избоксирам някоя стена/шкаф или не счупя нещо на миниатюрни парченца просто не мога да се успокоя .. Днес пак ме изкараха извън релси (родителите ми тоест) .. защото ги помолих за едно проклето ш****о нещо и те казаха не,при условие,че не ги моля за почти нищо.Спокойно си излизам в 11 сутринта и се прибирам към 7-8 вечерта,не им се пречкам нищо,а те въпреки всичко намират за какво да ми дръпнат конското .. имам много повече ограничения от преди (от миналата година например) .. всяка вечер като ми викат и на мен ми кипва и започвам даа .... :booooomb: :booooomb: :booooomb: .. Та,днес ми мина незнам и аз как,обаче сега съм сравнително по-добре (разбира се 40 мин по-късно,но все пак е постижение за мен).Искам да кажа ако имате някакъв съвет какво да го правя тоя гняв .. трудно ми минава от само себе си,музиката рядко ми действа,а броенето ме изнервя до краен предел .. така,че тези неща не ми ги предлагайте.

Supernaturalfan
11-19-2011, 15:42
Боксова круша.

Nithael
11-19-2011, 16:36
същия бях.просто с времето ще ти мине тоя гняв..и моите родители ми правеха т.шак за най-малкото.

lubovvv
11-19-2011, 16:56
щи мине кат пораснеш

DarkKiller16jp
11-19-2011, 18:11
Същото е и при мен, много трудно се оправям с гнева, а да ме говорим, че ако някой не нервира, си го изкарвам на всички, в противен случай на предмети и в краен, на себе си.
Единственото нещо, което ме успокоява в такива ситуации са тренировките и музиката, така че това е и моя съвет.

teddybearMV
11-19-2011, 18:37
Занимавай се с някакъв спорт, ще се научиш да се владееш, ще се уморяваш повече и няма да имаш сили да се нервиш даже. Може и йога и упражнения за дишането, ако си по-търпелив и обичаш такива неща. Иначе просто не им обръщай внимание, не се вживявай толкова. :)

nepowtorima
11-19-2011, 18:48
щи мине кат пораснеш

А ти още не си пораснала с този аватар :lol:

Все някак ще мине.. яж нещо за успокоение..
вземи си мека малка топчица и си я мачкай.. помага..

VeliCullen
11-19-2011, 18:54
Благодаря ви .. на всички .. е,ще го измисля .. и ще взема предвид съветите ви ;)

lubovvv
11-19-2011, 19:18
щи мине кат пораснеш

А ти още не си пораснала с този аватар :lol:

Все някак ще мине.. яж нещо за успокоение..
вземи си мека малка топчица и си я мачкай.. помага..
кво общо има аватара ми с това дали съм пораснала? Всеки си има различни вкусове ве човек

shaunaa
11-19-2011, 23:32
Гледай филми ужаси. На мен ми помага като ги гледам и се фокусирам върху тях и немога да мисля за нищо друго, защото изпитвам страх и след цялата тази уплаха и напрежение, съзнанието ми се изпразва и не се сещам за нищо, което ме е измъчвало преди това. пробвай много е успокояващо !!! Но ако ще гледаш такива филми, гледай да си подбереш някой хубави, защото има и такива които ще те накарат да се хилиш и да се чудиш какво става като в писък, ама въпреки това ме кефи :-P винаги тъна в неизивестие кой ли сега е под костюма и винаги се оказва, че греша. Мога да ти препоръчам старите ужаси като кошмар на улица Елм или то, ккакто и много други. Е надявам се да съм ти помогнала и имам един въпррос нещото за което си ги молил е нещо шоколодаво ли :D :D Не се здаржах !! :razz: :razz:

lightcameraction
11-20-2011, 06:21
лол да ви имам и 'умните' съвети

Verminaard
11-20-2011, 06:34
Алкохол.

VeliCullen
11-20-2011, 07:11
@shaunaa .. хахах,нее,не е шоколадово :razz: А това с филмите ще го пробвам ..
;-)
@Verminaard .. оо,опитах,действа,обаче аз не мога да пия .. тоест,в последно време колкото пъти пия толкова пъти се напивам .. или винаги умирам от глад или пия на екс .. :oops:

Verminaard
11-20-2011, 07:28
Aми то това е целта бре,куме.Обръщаш 3-4 порции ракия и лягаш да спиш пиян на копеле и доволен.
Къде ще ти остане място да се гневиш в такава ситуация?

VeliCullen
11-20-2011, 08:03
Хаха,nice logic :D

alexchyyyyy
11-20-2011, 12:50
Запиши се на боен спорт. :P

shaunaa
11-20-2011, 20:59
лол да ви имам и 'умните' съвети

Еми така се справят някой хора, какъв ти е проблема.?? Тиможе да се хвърляш от блокова, за да се справяш, но пак повтарям, това е твоя начин за изкарване на нервите !!

lovehorror
12-19-2011, 05:07
МЕНТА ГЛОГ И ВАЛЕРИАН.При мене помага като глътна и наще дърдорят аз не им обръщам внимание за други неща мисля и не си дигам нерва.

mrankoniiii
12-20-2011, 17:58
аз като се нервя , като остана сама сядам по средата на стаята и почвам са крещя с цяло гърло . И никой да не ми се мярка :D

SmilezZz
12-20-2011, 18:44
Да ви имам съветите - алкохоли , филми ужаси ? Съмнява ме това да помогне , ама както и да е.
Както ти казаха: запиши се на някакъв спор или си намери някакво хоби , което да ти отнема времето ,
да те изморява или нещо подобно. Иначе малко трудно е да си помогнеш по друг начин.
Пък може и да поговориш със специалист.

zlatit0o
12-20-2011, 19:59
^ Абе човек винаги даваш някакви.. тъпи съвети...
Специалист, най-много да си дадеш парите на вятъра.
Спорта е добър като цяло, но гледай да си сам, например да бягаш и да си слушаш някоя приятна за теб музика.. така имаш време да помислиш. Понеже сред хора е голяма вероятността да се изнервиш двойно повече.
Наспивай се повечко..
при мен тези неща, безотказно !

BornToRaiseTheHell
12-25-2011, 11:03
Повечко сън, някакъв спорт, минимум внимание, насочено към дребни дразнители и си на пушка. :)

mitkoyyy
12-28-2011, 17:00
За да се ядосваш по-малко трябва да си промениш мисленето, всичко идва от психиката. Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии. - Фридрих Ницше
Ако почнеш да мислиш по този начин не мисля, че ще имаш проблеми.