Влез

View Full Version : Безплатно ли е ??

shaunaa
11-20-2011, 10:37
Мисля, че не е правилния раздел, но рискува, а ако има нещо нека преместите темата ми.
ТАка искам да попитам за една игра World of Warcraft: The Burning Crusade 2.4.3 Installed безплатна ли е ?? Ето линк от където я истеглих http://www.zamunda.net/details.php?id=155786 и след като пуснах да си я отварям ми излезе нещо като онези правила за сайтове за които пише дали си съгласен или не ! И ми излезе тоова и пише куп работи на него от които ми се стори, че се заплаща и погледнах в коментарите и също неможах да намеря отговор, за това питам вас !!И ако се заплаща някой може ли да ми даде линк от където да си инсталирам безплатно !!!

xXxAngerfisTxXx
11-20-2011, 12:24
За да я играеш безплатно трябва да си намериш фрий сървъри - такива има бол.Просто се променя един файл в играта - във сайтовете на фрий сървърите е обяснено как се прави.Ето ти един български - Dragonfire - напиши го в Гугъл и ще те насочи.
+1... има пиратски сървъри, а ако искаш да играеш в близзард, трябва да плащаш

Monte
11-20-2011, 12:28
Така ясно е, че незнаеш за какво става въпрос.
Остави я тая игра ... Тя е стара версия !! :?
Има по-нова наречена Лич Кинг или още по-нова Катаклизъм ! :P
В замунда има колкото щеш торенти ! Изтегли си една от тях намери пиратка където да играеш. (не ти иска пари пиратския сървър)
Можеш да провериш в ехстеме топ за хубав съръвр ! Бъди щастлив :D

alexchyyyyy
11-20-2011, 12:32
Изтегли си Lich King. Много по - добра е от Катаклизъм въпреки, че е по - старата версия. Ако имаш въпроси намери ме в скайп : super_alex819

alexchyyyyy
11-20-2011, 12:53
В момента не играя WoW. Иначе играх 3.3.5а в 15x rate сървър до колкото помня. :)