View Full Version : Проблеми с приятеля .. Какво да правя ?
katinkaaa
11-20-2011, 12:05
С приятелят ми сме заедно вече 4 месеца и много се обичаме,но нашият проблем са вечните караници ! :( Той е голям инат и упорит човек. :( Разделихме се веднъж,но не можем един без друг и пак се събрахме скоро след това...но .. караниците не спряха ! опитвам се да оправя нещата,но той избухва от всяка моя дума .. :( Някакъв съвет ? :)
svodnika
11-20-2011, 13:06
не може без караници
valdesbg
11-20-2011, 13:46
Лигавщитни.
Очеизвадно е как не си пасвате и само се навивате че не можете един без друг. Два остри камъка брашно не мелят.
ledenakrasota
11-20-2011, 14:27
Сядате и говорите като зрели хора с нагласата, че и от двете страни трябва да се правят компромиси и да се изслушвате. :)
katinkaaa
11-20-2011, 14:54
ledenakrasota .. благодаря много за мнението ти (:
да,не може без караници ама не и като те са всекидневни (:
не мисля,че са лигавщини,но благодаря все пак (:
valdesbg
11-20-2011, 15:24
да,не може без караници ама не и като те са всекидневни (:
Просто не ти се е случало и го смяташ за оксиморон. И си приела караниците за нормално. А на мен са ми се случвали и двете. Затова ти казвзам че са лигавщини.
purplerainn
11-20-2011, 15:45
"Да се върнеш при стара любов е като да четеш книга пак и пак! Не си заслужава, след като знаеш какъв е края!" След като няма и капчица разбирателство между вас,защо сте заедно?Ако наистина не можехте един без друг,би трябвало и двамата да се стараете,другия да се чувства добре,за да го запзи,а не постоянно да сте в "атака".
VaMpiRKaTaaa
11-20-2011, 18:00
а3 върху плюто не лижа,за теб не знам.
Никога не се връщам при бивш,пък каквото и да става.
Приятели може да останем,но нищо повече.
SmilezZz
11-20-2011, 18:20
Не можете един без друг ? Ай , стига с тези клишета и самозалъгвания. Осъзнай. Ако няма разбирателство между вас - няма и смисъл да се мъчите.
4 месеца и вече не можете един без друг. Слезте малко на земята ...
anonymous708973
11-20-2011, 18:41
Баси експертите го раздавате честно, от 3 реда си направихте велики изводи.
Авторке, седни и му кажи: "Притеснява ме, че се караме за глупости, осъзнаваш ли, че е проблем?" Говорете, там е ключът.
А,де!Като направите 6 месеца,може и една сватба да му ударите ,а ?Айде,без такива!Не си навивай такива неща на пръста.След като се карате още от сега,какво ли ще е по-нататък?....
shadowcrew
11-20-2011, 20:41
А,де!Като направите 6 месеца,може и една сватба да му ударите ,а ?Айде,без такива!Не си навивай такива неща на пръста.След като се карате още от сега,какво ли ще е по-нататък?....
+1