View Full Version : Малко помощ
moni010498
11-20-2011, 18:03
Здравейте! Аз съм момиче на почти 14 години и имам щръкнали уши и ми писна заради тях да не мога да отида на училище вързана или по някакъв начин по който да ми се виждат ушите щото седи грозно и въпроса ми е според вас да си направя ли операция??
mirkins981
11-20-2011, 18:16
аве въобще да не ти пука !! знаеш ли колко мн манекенки и известни личности са така те к'во данеби да ходят само с пусната коса? пък и те ко толкова мн ти стърчат с пусната с вързана се е грозно..аз имам такива френдки..ама както казах..да не ти пука де :)
mirkins981
11-20-2011, 18:20
на почти 14 а правиш това (реших да видя ръчно изработените бижута) аа човек мн са яки :shock: :shock:
moni010498
11-20-2011, 18:44
МЕРСИИИ.. :)
mynichkaTanq
11-21-2011, 12:31
Здравейте! Аз съм момиче на почти 14 години и имам щръкнали уши и ми писна заради тях да не мога да отида на училище вързана или по някакъв начин по който да ми се виждат ушите щото седи грозно и въпроса ми е според вас да си направя ли операция??
Добре ли си? Операция на 14?! :lol:
Абе отиди един ден с вързана коса и виж какво ще ти кажат.... да не ти пукаа :)
mariqanastasova
11-21-2011, 16:38
...преди 1 месец лицето ми беше ужасно-цялото беше с червени гнойни пъпки -абсолютно цялото лице....направо ме беше срам да отида на училище...една приятелка тогава ми каза "ти си такава каквато си " т.е не обръщай внимание на околните....усмихвай се и те ще ти се усмихват ,общувай и така нататък...просто бъде уверена....това не е проблем ,който не може да се оправи...операция-в никакъв случай ,ще сбъркаш,но ще разбереш ,че си сбъркала след години...главата горе и така..бъди малко самоуверена....бъди оптимист....дори и да си с вързана коса ти си такава каквато си ...според мен даже ще си красива...важното е да си с добър характер... :) :) :) :)
HolyShit
11-21-2011, 16:55
Ний не гледаме ушите спокойно,гледай другите органи да са наред,не вярвам някой ти го слага в ушите ,баси изродското е
breathless
11-21-2011, 17:49
И аз го имах този проблем преди и не знам дали си въобразявам, или наистина го оправих, но вече се чувствам много по-добре вързана.Спах известно време с лента за коса на ушите, пробвай, може да свърши работа.
moni010498
11-21-2011, 18:52
WOW това до ся не го бях чувала благодаря ти много ще пробвам :grin:
една приятелка си прави при тоя известния хирург дет имаше реклама с 2 японки.. както и да е, не се сещам за името, и е доволно, ходи си вързана от време на време, само дето много я ебаваха първите 1-2 месеца след операцията..
И аз имам съвсем леко щръкнали уши, ама си ходя с вързана коса. И аз мисля, че това с лентата за коса помага, ама трябва да е по-стегната.
moni010498
11-22-2011, 17:08
БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗА ПОМОЩТА
mynichkaTanq
11-22-2011, 17:37
по-добре с лента да пробваш да ги оправиш отколкото операция! Иначе успех щом си решила