PDA

View Full Version : Момчето,което харесвам е гей.

twinnieh
11-20-2011, 19:23
Та реших да споделя с вас. Харесвам едно момче,но наскоро рабрах,че е гей. Той сам ми каза. :? Бях направо в шок и реших да му кажа,че го харесвам,но после да добавя,че съм се шегувала. Оказа се,че съм му най-добрата приятелка и ако той не беше обратен би тръгнал с удоволствие с мен ! Но самата мисъл,че никога няма да ме хареса,ме ужасява ! Как да се откажа от него ?

ForzaFelipe
11-20-2011, 19:24
Еми освен ако той не се промени нещо няма как да стане.Ама ако си направиш операция и станеш момче...може и да се получи.

anonymous708973
11-20-2011, 19:26
Как изобщо е възможно да харесаш гей? Главата ми не го побира.

twinnieh
11-20-2011, 19:27
Характера му, ми харесва ! А и аз преди няколко дни научих,че е такъв !

LeprikonA
11-20-2011, 19:27
мен тоя факт би ме отказал. напълно. а и на повечето от тях им личи и по облекло, и по жестове, по всичко. как пък точно него си хареса?

ForzaFelipe
11-20-2011, 19:36
Абе момичета,не знам дали знаете че не всички гейове са като азис...Има и много който няма как да разбереш че са гейове...държат си се съвсем нормално,обличат се нормално,изглеждат нормално,ама вместо момичета харесват момчета...

Както казах,момиче нямала си късмет.Ще трябва да си търсиш друг.

LambOfGod
11-20-2011, 19:38
На колко сте години?

LeprikonA
11-20-2011, 19:38
Абе момичета,не знам дали знаете че не всички гейове са като азис...Има и много който няма как да разбереш че са гейове...държат си се съвсем нормално,обличат се нормално,изглеждат нормално,ама вместо момичета харесват момчета...

мерси за инфото. сериозно.

shadowcrew
11-20-2011, 19:39
мен тоя факт би ме отказал. напълно. а и на повечето от тях им личи и по облекло, и по жестове, по всичко. как пък точно него си хареса?

По принцип аз съм против не хетеросексуални хора,всичко останало е ненормално поне за мен.Но имам приятели и познати които са такива и доста от тях ако незнаеш изобщо неможеш да разбереш истината.

marzeliv
11-20-2011, 19:45
Той пак може да ти пусне...от любопитство

sasha_90
11-20-2011, 19:50
Предполагам,че си го харесала,защото е с нормален външен вид,а не крещящ от далеч "аз съм гей".Не можеш да го накараш да те хареса.Просто трябва да се откажеш от него.Как?Не знам,сама трябва да намериш "рецептата".Най-често всеки използва различни занимания,помагащи ни да не мислим за обекта на желание.

SisiStrange
11-20-2011, 20:02
По-добре бягай надалече. Едно на ръка, че дори да се окаже бисексуален и да тръгнете, вечно ще му липсва мъжкото и ще има да ти опява за мъже. Никога няма да се чувстваш достатъчна. От друга страна, едва ли ти харесва идеята да си гадже на човек, който иска да е пасивната страна в секса в буквалния смисъл.

Fibzproblem
11-20-2011, 20:18
Щом е гей - забрави. За да ти го сподели по този начин, очевидно не си първия човек, на който го казва, което автоматично означава, че е наясно със своята ориентация. Лично не съм против гейовете, макар да имам един познат, който определено не ми е симпатичен - влиза в образа на незадоволеното, прикрито момченце.

П.П Подкрепям едно от мненията по-горе - наистина има обратни, и можеш да го разбереш само ако си получил признание от този човек. :D Какво да ти кажа.. търси друг сладур, пък дано не излезе, че и той се привлича от задръстване в задния вход.. :D Успех.[/i]

Auriss
11-20-2011, 20:39
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azoria
11-20-2011, 20:41
Оказа се,че съм му най-добрата приятелка.

Тогава не се отказвай от него. :) Понякога едно приятелство може да бъде много по-хубаво от любовта. :)

vqra
11-20-2011, 21:15
Еми миля как че той да не те харесва бе. Ти сама каза че с удоволствие би тръгнал с теб. Плюс тва сте много добри приятели аз невиждам какво повече искаш от това. И..... късмет.

flower757
11-20-2011, 21:48
Лека-полека ще ти мине и ще приемеш мисълта какъв е.. но каквото и да става,за нищо на света не загърбвайте едно здраво приятелството!! :)

Roni10
11-20-2011, 21:56
Обличай се като момче,може да му харесаш така. :lol:

Шегата на страна,но гаджета няма да станете,бъдете си приятели,а ти си намери друг,сигурно ще срещнеш някой

anonymous708973
11-21-2011, 06:21

Преди да те привлече характерът му, те привлича външният му вид. А трябва да имаш трагична интуиция, че да не разбереш, че е е гей.

VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 06:43
Гейовете се усещат от далече не знам как не си забелязала,че е такъв.
Опитай се да го приемеш такъв,какъвто е .
Или се опитай да го промениш,ако наистина искаш да си с него.

anonymous708973
11-21-2011, 07:09
Да, промени му сексуалната ориентация. :lol:

VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 07:11
Той и сам може да я промени,ако я харесва достатъчно лигло.

xxxbrokenhearthxxx
11-21-2011, 10:02
крещящ от далеч "аз съм гей".
Тука си представих чалгарчето от класа ми въртящо кючек на чина и пеещо :" гей съм аааз, гей съм мамоо" :D ндаа..

По темата: Няма как да си с него. Не го привличат момичета, гей е, обича да лапа пишки.. Откажи се 8-)

anonymous708973
11-21-2011, 16:13

Застреляй се, моля те.
Ходи да командориш подобието си на приятел, с мен няма да успееш.

И пред "лигло" има запетая. :-)

morelov
11-21-2011, 19:23

Преди да те привлече характерът му, те привлича външният му вид. А трябва да имаш трагична интуиция, че да не разбереш, че е е гей.

Абе да - то напоследък е толкова модерно да се обличаш, пък и държиш като метро, че един, който наистина е гей, въобще няма да бие на очи кой знае колко.

:D

kireca
11-21-2011, 19:52
ARE YOU OUT OF YOUR MIND ??? Как може да си харесаш момиче в мъжко тяло ..? Ако не си купиш , вибраторчета и такива екстри скоро няма да ти пусне ;)

badsector
11-24-2011, 10:37
По-вероятно да е бисексуален. Пробвай да го изчукаш и ще се види.

Pamaa
11-24-2011, 10:44
мен тоя факт би ме отказал. напълно.
и мен.. само при мисълта за това ми става гадно :( :( .

stela101
11-24-2011, 11:21
Просто го забрави и продължи живота си! Няма смисъл да се надяваш на нищо щом той сам ти го е споделил. Ще ти е гадно за малко, но ще ти мине. Поогледай се за някоя друга звезда с хубав характер ;)

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 11:45

Застреляй се, моля те.

Лигла си.
И сега го доказваш.
Застреляй се ти.
1индивид по-малко.. :-)

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 11:52
Моя мъж си го бива бая.
Твоя кой знае кв'a маймуна е :razz:

pomo6tplz
11-24-2011, 15:18

Застреляй се, моля те.

Лигла си.
И сега го доказваш.
Застреляй се ти.
1индивид по-малко.. :-)

ей ти ВаМпиииРкоТа я да земис да zи траиш че си много дръзнеста я мбаа! и д ане обиздас моита приателка пинкпантер иасно ли ти е кенгуруу!! !!!! :)):)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Д!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)
:)

:-o

аман

ADMIRALKA14
11-24-2011, 15:23
Той пак може да ти пусне...от любопитство
Нямам нищо против гейовете, но в момента върлува СПИН, а те са главните преносители на болестта така, че не давай грешни съвети на авторката, защото последиците никак няма да и харесат. :)

VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 15:29
pomo6tplz
Кажи на твойта лигава приятелка да не ми се отваря.
Знаешли колко съм ги оправяла такива вчерашни пикли с бой.

HotLife
11-24-2011, 15:52
Най-добри приятели сте, а не си разбрала за него!? потресен съм :(

Boyman
11-24-2011, 16:36
Из*укай го "без да искаш" и ще видиш как ще му се харесаш :D

DJAZZZ
11-25-2011, 10:07
Навий го да та изчука и да не ти пука че е гей пак може да се влюби в теб.Аз съм хомотупалка обаче ми харесва с жени и съм се влюбвал в жени

NomNomNom
11-25-2011, 14:09
Вампирке, аз ти казах, ходи в университет, малко отслабни и тогава се чувствай спокойна да пишеш в темите.
Не знам от де го вадиш това самочувствие.
По килограми ни биеш, по друго какво ?

anonymous849184
11-25-2011, 19:49
Ами то и на мен ми се случи нещо такова, ама аз знаех, че е такъв и пак му казах. После и двамата харесахме едно и също момче и започна да ме заплашва, че ще ме бие, понеже съм била конкуренция и го изпреварвам по точки, защото съм момиче. :lol: Така че по-добре си останете приятели, пък кой знае, може голямата ти любов да е на една ръка разстояние.

ThroughStruggle
11-25-2011, 20:19
Вампирке, аз ти казах, ходи в университет, малко отслабни и тогава се чувствай спокойна да пишеш в темите.
Не знам от де го вадиш това самочувствие.
По килограми ни биеш, по друго какво ?

:lol: :lol:
По темата - не всички гейове изглеждат като такива, личен опит. И аз съм имала някакви сексуални апетити към гейове/бисексуални. Но за някои трудно може да се каже, че са такива, освен ако те самите не ти споделят.

Ще го преодолееш.

geritY98
05-20-2012, 13:52
М имам почти същия проблем с едно изключение не съм сигурна дали момчето което харесвам е гей ! Обаче има уникален характер голяма симпатяга е и не мога да позная дали е гей по жестове , и т.н защото е шампион по-спортни танци а мнго от момчетата който практикуват Спортни танци имат доста странни маниери а са нормални ! Не мога и да го питам защото ми е неудобно ! Приятелките ми викат че е гей други ми викат че е нормален не знам какво да правя !!!

SisiStrange
05-20-2012, 13:59
^ Попитай него. Убедена съм, че той знае по-добре от приятелките ти дали е гей.

SmilezZz
05-20-2012, 14:03
Приеми това, че няма как да стане нещо между вас , поради това, че е гей. Мен самата мисъл би ме отблъснала , но явно при теб няма да се получи така. Та, иначе опитвай се да не мислиш за него, намери си някакво занимание и излизай с приятели.

geritY98
05-20-2012, 14:15
Това няма как да стане не съм сигурна и сякаш нещо отвътре ме драска да разбера ! Немога да го попитам ! защото е малко по-голям от мен и не мога да намеря думите как точно да го попитам !! Няма как мисълта да ме отблъсне когато обичаш си готов на всичко !!

IseeDEADbodies
05-20-2012, 14:24
Само не знам как се "оказва", че с някого сте най-добри приятели :lol: Или сте и се осъзнавате един-друг като такива, или не сте и следователно не се осъзнавате като такива. К'во е т'ва ... хоп (ей така от нищото, като гръм от ясно небе), чакай бе, той ми е най-добрия приятел оО Dufaaaaq ?!? :lol:
А иначе пффффф не знам, и на мен само този факт, ми би бил повече от достатъчен, за да ме откаже от каквото и да било с извън приятелските отношения с такъв човек. Не че имам нещо против хомосексуалистите, просто няма как да му "промениш" сексуалната ориентация. Говоря за осъзнати и хомота...

geritY98
05-20-2012, 14:27
:((( Аз пак казвам че не съм сигурна дали е гей ! И както често казвам пожелавам ви да си харесате такова момче което ви разбира, уважава с уникален външен вид сладка усмивка и когато си яко хлътнал по него да се съмняваш че може да не е нормален гадно е и нищо не може да те отблъсне докото ..... не си напълно сигурен :(

IseeDEADbodies
05-20-2012, 16:29
Ама ти си 98 набор ли е... Боже мой oO

Mo6no
05-20-2012, 21:17
Има 2 варианта:
1. Не те харесва физически и е решил да е мил с теб
2. Наистина е гей.

Така или иначе един гей в определени случаи би могъл да ти е много по-верен и по-добър приятел, от която и да е твоя приятелка, защото няма да има съперничество между вас. Така че го запази като приятел :)

geritY98
05-21-2012, 06:30
И до исеедеа ... Не СЪМ 98 НАБОР какво да направя че това има беше свободно ! И така се писах

pandiflysche
05-21-2012, 09:21

10 букви!!

geritY98
05-23-2012, 09:32
!!!!!!!!!!!!!!!!!

bijou
05-23-2012, 18:12
Защо не му предложиш да пробвате ? Все пак е казал, че би тръгнал с тебе, ако не е бил гей. Може и да стане нещо, нищо не губиш.

SweetPassionF
05-23-2012, 18:19
Не че нещо ама на мен малко ми звучи като филм.... Хаха Сорка!!! ....
Аммм по темата не мисля че някой би се "променил" ей така, все пак не вярвам ей така от изведнъж да е станал гей.... ;)

megiasas
05-24-2012, 09:25
Мисля че нямаш голям шанс ! Не се отказвай дори да е гей направи всичко възможно да го отвратиш от тази идея ( защото според мен едва ли е осъзнал какво означава да е гей ) преценявам по писането ти че той не е много голям . Или друг вариант говори с родителите му ..за това питай дали знаят или нещо подобно ! Ако Не знаят това ще е в твоя полза и ще стане нещо !

SweetPassionF
05-24-2012, 09:29
Мисля че нямаш голям шанс ! Не се отказвай дори да е гей направи всичко възможно да го отвратиш от тази идея ( защото според мен едва ли е осъзнал какво означава да е гей ) преценявам по писането ти че той не е много голям . Или друг вариант говори с родителите му ..за това питай дали знаят или нещо подобно ! Ако Не знаят това ще е в твоя полза и ще стане нещо !

Е....мисля че е малко кофти! Представи си да не е казал(ако изобщо е така), какво право има да се бърка тя?
И изобщо не е в нейна полза, дори напротив може и да се отдалечи ;)

megiasas
05-25-2012, 11:39
Има два варианта може да не те харесва физически и да гледа да те отблъсне мило !
2. Да го забравиш или пък да го отвратиш от мисълта не знам може и да стане

megiasas
05-27-2012, 07:54
.........Откажи се

Lekov
05-27-2012, 07:59
Та реших да споделя с вас. Харесвам едно момче,но наскоро рабрах,че е гей. Той сам ми каза. :? Бях направо в шок и реших да му кажа,че го харесвам,но после да добавя,че съм се шегувала. Оказа се,че съм му най-добрата приятелка и ако той не беше обратен би тръгнал с удоволствие с мен ! Но самата мисъл,че никога няма да ме хареса,ме ужасява ! Как да се откажа от него ?
e па започни да излизаш с други, може и с мен :D

Lunin
05-27-2012, 08:01
Стани травестит може да тръгнете :D :D :D :D :lol: :lol:

alexander.nachev
05-28-2012, 09:25
Абе пробвай се мое го вкараш в правият път пак и човек си прави сексуалната ориентация до 20 не мое е закоравел гей 100%.Научно доказано е.