View Full Version : Как да се държа?
Такаммм.. Имам един малък проблем. Има възможност да стане нещо между мен и един сладур и като казвам сладур, той наистина си е такъв.. Незнам къде може да се намери по - добър: страхотна външност, притежава готин и забавен характер, а и е богат на всичкото отгоре(дори преди го харесвах).. С най - добрия му приятел сме много близки и той ми каза, че въпросното момче не е безразлично към мен, пък и то си личеше като излязохме последния път. Въпросът е, че не се чувствам на мястото си когато съм около него, в смисъл, че е от типа момчета, от които ти се подкосяват краката и започваш да говориш пълни глупусти или пък изобщо не знаеш какво да кажеш, просто забиваш. До сега както си бяхме приятели само, нямах проблем да си обшувам с него, но ако стане нещо повече незнам как да се държа, а него сигурно го харесват много момичета.. Просто незнам как да го впечатля така да се каже и да задържа интереса му върху мен. Някакви идеи? И ако сте били в подобна ситуация кажете как е било.
LeprikonA
11-20-2011, 19:29
опитай се да се поотпуснеш просто. мисли си, че пак сте приятели. т.е че си говорите като такива, само че добавяй жестове, показващи чувства.
djipsito
11-20-2011, 19:33
Дръж се нормално и естествено, както си се държиш по принцип. Щом си му направила впечатление, значи те харесва такава. И бъди по-уверена в себе си, не мисли за другите момичета, те да си го харесват колкото си искат, важното е той какво показва.
Излизайте, говорете и квото сабя покаже. Преценявай го според действията и приказките и ще разбереш дали си струва.
shadowcrew
11-20-2011, 19:37
Немога да ти дам много добър съвет,защото аз съм отпуснат и говоря спокойно със всички.Бих те посъветвал щом се притесняваш да говориш по - малко за да не изръсиш някоя глупост,тъй като първото впечатление е много важно. В последствие ще разбереш, че и момчето не е такова за каквото се представя.
sasha_90
11-20-2011, 20:07
О,да била съм в подобно положение.Беше много...сладко,красиво,...Как се държах ли?Ами,както си се държа и със всички останали-нормално.Нямаше нужда да се опитвам да го впечатлявам,достатъчно беше впечатлен. :D А сега за теб.Не се опитвай да му се харесаш,нали не е безразличен,какво повече от това искаш?Дръж се нормално с него,не бързай да му показваш колко много го харесваш,колко ти липсва,когато е далеч от теб,....,за да не ти избяга.Стой и чакай.Ака наистина те харесва,както твърди приятелят му,ще те потърси сам.
Акo наистина те харесва,както твърди приятелят му,ще те потърси сам.[/b][/quote]
Ами той по принцип всеки ден от известно време насам ми пише.. Само днес не сме си писали, но аз се прибрах късно..
fibichkaa
11-21-2011, 00:24
Естественото е най-красиво ; ]
Кофти е да забиваш... дишай, ще се учудиш как добре работи :)
А ако искаш да му задържиш вниманието, целуни го пък ако ще и да е само бърза целувка по бузата. Накарай го да се гърчи, че да не земи си помисли че го гониш зарад парите 0о
VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 04:49
Не го изпускай това момче...
anonymous708973
11-21-2011, 05:49
Оф, аз прочетох, че НЕ ти се подкосяват краката и щях да питам защо го харесваш тогава, пък то какво било...
Звучи като голяма тръпка, пробвай с него. Покажи се не само като мацка с готин външен вид, но и със завидно количество сиво вещество между очите. Не играй роли, момчето вече те познава достатъчно добре :) Гледай го в очите, провокирай разговори на по-интимна тематика, приложи физически контакт - понякога хората хващат раменете на други хора, докато се смеят, примерно. Разглеждай му гривни, пръстени, глупости. Ако ядете нещо и му остане трошичка, махни му я... ей такива неща. Упражнявай си специалния поглед в огледалото и му го прилагай. 8-) Ако не ти идва отвътре, де.
Споменах ли да го гледаш? 8-)
[quote="missmee" а и е богат на всичкото отгоре[/quote]
по-добре да не се захваща с тебе... стискам палци на пича да не се докопаш до него
[quote="missmee" а и е богат на всичкото отгоре
по-добре да не се захваща с тебе... стискам палци на пича да не се докопаш до него[/quote]
Пффф спокойно, изобщо не го харесвам заради парите и не съм като безхарактерните курвички, тичащи след момче само, защото е богат.. Още преди като започнах да изпитвам нещо към него не знаех изобщо, че е такъв.. Просто споменах това като положителен фактор.. и разбира се все ще се намери някой много вещ в дадената ситуация да те критикува и да се хваща за всяка казана дума. Най - малкото не ме познаваш, затова си дръж мнението за себе си.
iiordanova
11-21-2011, 13:09
Описваш го като голяма тръпка. Надявам се в действителност да е така.
Дръж се с него както до сега. За да предотвратиш изпускането на някоя глупост,по-добре си мисли,че пак сте си приятели. Той вече те познава и си има изградено мнение за теб. Започни да му показваш,че имаш големи симпатии към него. :)
[quote="missmee" а и е богат на всичкото отгоре
по-добре да не се захваща с тебе... стискам палци на пича да не се докопаш до него[/quote]
Тоже брат, Тоже......... :-o Дай боже всекиму тъпите путки да седят далеч от него :smt014
anonymous708973
11-21-2011, 16:08
На колко сте, че вече и финансовият фактор присъства при избора ти на партньор?
BrokenKnight
11-21-2011, 16:15
много ясно, че като е богат ще го харесваш :D и въобще не се обеснявай като третокласничка закасняла за час по география !
такива като теб са много, нали се сещаш ?
не можеш да му задържиш вниманието просто така .. всъщност може като му пуснеш да се заинтересува, ама малко съмнително :lol: